Geluksmomentjes van de afgelopen weken

Ik ben altijd wel van het positieve en het kijken naar geluksmomentjes. Juist nu, in de drukte en als mijn hoofd overloopt probeer ik er extra bij stil te staan. Wat mij de afgelopen weken blij maakte? De laatste was alweer van Augustus dus tijd voor een nieuwe versie.

β™₯ Extra tijd voor mezelf nemen πŸ•°οΈ #relaxandrecharge
Ik nam heerlijk deze weken wat meer tijd voor mezelf. Die was schaars, dus deste belangrijker om Γ©cht even dingen te doen waar mijn batterij van oplaad. The Mentalist kijken, even bloggen met een theetje, even leuke reels bekijken op Instagram en hardop erom lachen.

β™₯ Minder online zijn 🚫
Wat een rust geeft dit. Ik was al meer en meer offline maar de afgelopen tijd gedwongen Γ©cht heel erg veel. Het maakte dat ik wat meer in het moment leefde, bewuster. Ik genoot wat meer en probeerde juist stil te staan bij alle mooie kleine gelukjes, juist omdat het soms even extra zwaar was.

β™₯ Dat de dakkappelen er eindelijk opzitten 🏚️
Zo blij dat het er eindelijk opzit en wat gaat het mooi worden. Het is nog zeker echt een hoop werk maar het eindresultaat kan ik nu al niet op wachten.

β™₯ Dat we straks door de dakkapellen zoveel meer ruimte gaan krijgen πŸ—„οΈ
We gaan zoveel meer berging krijgen. Deels een vliering, achter de shotten… Dit gaat maken dat de extra kamer die we hebben ook eindelijk goed kan worden opgeruimd. Zoveel zin om straks alles gewoon zijn eigen plekje te geven.

β™₯ Dat de ziekenboeg een beetje een stijgende lijn heeft πŸ€’
Het was aanpoten afgelopen weken met Noa die ding na ding had. Maakte dat het veel zorgen maken en zorgen voor was. Blij dat we nu in een stijgende lijn zitten en het weer als vanouds gaat.

β™₯ Dat Noa het zo naar zijn zin heeft op school πŸŽ’
Daar kan ik echt intens van genieten. Met een lach naar school, met een nog grotere lach terug uit school met hele verhalen. Hij zit er echt gigantisch op zijn plek; zo mooi om te zien. Over een aantal weken heb ik weer een voortgangsgesprek @ school en ben erg benieuwd…

β™₯ Sint/Kerst cadeautjes lijstjes maken & bestellen 🎁
de Sint komt er weer bijna aan & ook alweer kerst. Ik hou er zo van he, die periode kijk ik echt naar uit. Ons Sinterklaas lijstje is al gemaakt en besteld. Benieuwd! Noa heeft zelf ook een lijstje samengesteld. Ook voor kerst worden er plannen gemaakt. It’s the most wonderfull time of the year…. πŸŽ„πŸŽ…πŸΌ

Als je 1 geluksmomentje van afgelopen weken zou moeten kiezen: welke zou dit zijn en waarom? Deel ze in de comments. Ik ben erg benieuwd!

10 reacties op “Geluksmomentjes van de afgelopen weken

  1. Fijn dat je toch wat relaxtijd voor jezelf vrij kon maken, zo belangrijk! Ik kan me voorstellen dat je niet kan wachten tot het met de dakkapellen helemaal klaar is, ziet er nu al zoveel ruimtelijker uit. Wat fijn dat Noa het zo naar zijn zin op school heeft. Dat is voor een moeder toch altijd een opluchting.
    Mijn geluksmomentje vandaag was een heerlijke herfstwandeling in het bos, met een zonnetje. En net toen ik dacht: jammer zeg, geen paddenstoel meer te vinden, echt nul komma nul, zag ik er eentje, en daarna nog een paar! πŸ™‚

  2. Fijn, zo’n periode dat alles op zijn plek valt! Hier merk ik dat even een rustmomentje inbouwen af en toe ook erg belangrijk is, dus daar ga ik weer aan werken komende drukke periode πŸ˜‰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *