Currently #14 (inclusief gepersonaliseerde items)

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door MY CUSTOMIZED

Hallo, ja ik leef nog! Even een nieuwe Currently. Zoals jullie weten ben ik de aankomende periode en de afgelopen periode erg veel offline (geweest). Iets met voorbereidingen voor onze dakkappelen (ik bespaar jullie de details – wat.een.werk), moederschap, slechte nachten, werk en ook nog eens een privé leven ergens. Ik neem jullie dus mee in een stukje van de afgelopen weken en laat jullie zien welke leuke items ik heb gekregen. Lezen jullie mee?

Ik geniet van… nieuwe muziekjes (her)ontdekken via Spotify ★ onze kletsmajoor en al zijn mooie verhalen ★ mijn vernieuwde layout, lekker nog mee aan de knutsel ★ meer tijd nemen voor mezelf ★ genieten van mijn serie ★ een goede nacht slapen (doet wonderen!)

♥ Ik werd extra blij van… leuke pakketjes die binnen kwamen. Zowel leuke samenwerkingen als aankoopjes via Vinted. Via het laatst genoemde kocht ik een nieuwe regenjas voor Noa, een onesie voor zijn zwemlessen, een TipToi boek (waar Noa nu ontzettend veel mee bezig is) en leuke uitsteekvormpjes voor zijn brood op school. De verkoop lag helaas even wat stil, wat in deze hectische periode helemaal niet erg is. Binnenkort wil ik weer gaan ruimen en dingen weg doen/opnieuw erop zetten en minimaliseren in verkoop.

I.v.m. bewust bloggen zijn de foto’s van ons & Noa + achternaam niet zichtbaar op het product

Waar ik en Noa extra blij van werden is bovenstaande. Ik bestelde een nieuwe koektrommel voor hem met recente foto’s en had zelf een drinkfles met naam voor op mijn werk. Voor Noa gebruik ik de trommel nu voor zijn chocolaatjes en wil hem ook meenemen als hij een keertje op school trakteert. Hij is ruimer dan verwacht dus er past een hoop in. Ikzelf vind de fles super handig, aangezien er een infuser inzit waardoor je er fruitwater van kan maken. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ik gebruik hem graag op werk.

Ik kijk uit naar… dat onze dakkapellen geheel af zijn. #zucht Inmiddels zitten ze beide erop en zijn we nu bezig met alle afwerkingen. Het is echt even buffelen maar het resultaat mag er zijn. Nog lang niet af, zodra dit het geval is komt er uieraard een uitgebreid (foto – before & after) artikel van online. Voorlopig ben ik dus nog steeds wat meer offline.

Ik kijk… The Mentalist, nieuw mee begonnen. Inmiddels bij seizoen 3 en het kijkt lekker weg. In mijn vrije tijd die ik heb vind ik het heerlijk gewoon even (inclusief theetje) deze serie te kijken. Ik vlieg erdoor heen en merk dat ik er echt even mijn ontspanning en rust kan vinden.

The Mentalist gaat over een mentalist (een artiest die het laat lijken of hij psychische krachten heeft) die na een ingrijpende gebeurtenis in zijn leven voor de politie gaat werken. Samen met een klein team van het California Bureau of Investigation (CBI) lost hij misdaden op.

Ik verbaas me over… hoeveel zooi een mens kan hebben. We hebben uiteraard de gehele zolder leeggeruimd en ook opgeruimd. En NOG zoveel dozen die je hebt. Manman. Gelukkig is er wel flink de bezem ingezet waardoor echt heel veel is weggedaan. Als alles wordt ingericht wil ik daar ook zeker wat kritisch naar gaan kijken.

Ik deed… de afgelopen tijd aan overleven. Automatische piloot. Ik moest wel. School van Noa, zwemmen van Noa, mijn eigen werk, huishouden en daarnaast de grote verbouwing hier thuis. Het was druk en ik had tig slapeloze nachten(muggen, Noa, lekkend dak, nog meer MUGGEN e.d.). Tel deze daarbij op en het feestje was compleet. Ik was moe. En niet zomaar moe maar op. Ik ging dus vroeg naar bed, keek veel series waar kon en nam even de (offline)tijd om rust te pakken. Hoewel ik het online leventje zeker wel miste had ik dit écht even nodig.

Ik maakte… sleutelhangers voor mijn collega’s (voor een gelegenheid) en sleutelhangers voor de juffen van Noa voor de ‘Dag van de leerkracht’ Gewoon wat aardigheidjes maar was erg leuk om weer eventjes creatief bezig te zijn.

Ik ben de laatste tijd veel bezig met… alle ballen omhoog gooien. En daar een beetje houden. Het is op werk druk, de verbouwingen thuis, Noa die naar school gaat & nu zwemt.. Het is af en toe eventjes aanpoten, vooral als er nog wat slechte nachten tussen zitten. Het brak me soms op en hierdoor probeerde ik mezelf nog meer terug te trekken waar dit kon.

♥ Ik lees nu… weinig. Te weinig. Ik ben begonnen met een boek maar kies deze dagen toch liever voor een serie om op deze manier te ontspannen. Het lezen komt wel weer, maar ik vermoed dat ik mijn gestelde boekenteller niet ga halen dit jaar.

Ik luister

8 reacties op “Currently #14 (inclusief gepersonaliseerde items)

  1. Zo’n verbouwing is echt het moment om te onthullen hé. Ik sta er zelf ook steeds van versteld hoeveel je bij elkaar kreeg. Ik probeer jaarlijks te sorteren en zo zaken die niet meer passen of niet langer nodig zijn een tweede leven te geven door ze door te geven aan iemand anders of ze naar de Kringloopwinkel te brengen. Ik hoop dat de verbouwingen ondertussen helemaal achter de rug zijn en je terug wat meer tijd hebt om tot rust te komen én minder lawaai en chaos.

  2. Kan goed geloven dat die verbouwing veel energie kost! Hopelijk is het snel klaar! 🙂 Ik zou graag ooit van onze zolder een speelkamer maken, maar dan moet er ook echt serieus opgeruimd worden dus voorlopig doe ik maar gewoon alsof die niet bestaat :’)
    Leuk dat je naar The Mentalist kijkt!

  3. Heftig he, zo’n verbouwing. Ik hoop dat het snel klaar is en dat je dan weer op adem komt. Uiteindelijk zal je blij zijn met het resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *