RECAP | Het was een vakantie van…

Vandaag is mijn eerste werkdag begonnen. Mijn eerste werkdag na een heerlijk lange zomervakantie. Het zal even wennen worden dit niet ritme: weer werken & Noa naar school. De aankomende tijd heb ik dus lekker de offline focus daarop. Maar niet voordát ik even een terugblik geef van onze super fijne vakantie… Hoewel ik na eze eerste werkdag vast weer toe ben aan vakantie 😉

Het was een vakantie van…

…Noa die zich prima vermaakte met zijn trampoline 🦘
Hét cadeau die echt wel in de smaak is gevallen. Ondanks de mindere dagen heeft hij zeker wel veel genoten van zijn trampoline waar het kon. Nog steeds erg blij dat we deze hebben aangeschaft. Hij kan er heerlijk zijn energie op kwijt en is er dagelijks nog heel blij mee.

…onze vakantie naar Centerparcs 🍃
Ik kan niet genoeg benadrukken hoe fijn deze vakantie was. Gewoon echt even niks, genieten met zijn 3tjes en we hadden super fijn weer. Zie hier het uitgebreide fotoverslag mocht je deze hebben gemist. Wat ik me haast niet kan voorstellen 😉

…van héél wisselend weer ☔🌞
God wat een slechte weken. Tropisch heet. Regen. Nog meer regen. Kouder. Warmer. Ik had bijna mijn muts met korte broek aangetrokken. Het was erg wisselvallig waardoor we sommige plannen maar hebben omgegooid.

…van echt GENIETEN met hoofdletters 🥰
Het was echt de gehele weken genieten. Ik heb echt heel bewust genoten van deze tijd met Noa. Aankomende periode is het geen mama-dagen meer. Iets wat ik zeker ga missen 🥹 Gewoon 5 dagen naar school, gelukkig zijn de Woensdagmiddagen voor ons samen. Maar wennen zal het zeker worden. Deze weken met hem thuis waren dan ook een hoogtepuntje en een fijne afsluiter voor het begin van een nieuwe fase.

…echt even werk uitzetten 📴
Ik had vakantie en POEF. De werkmodus wat direct uit en werk was echt even uitgeschakeld. Super fijn, bij mijn oude werk had ik dat namelijk helemaal niet. Ik moest extra werken en in mijn vakanties moest ik echt even een weekje bijkomen tot ik écht vakantie gevoel had (en moest ik alweer bijna aan de slag). Ik merk dat ik bij dit werk minder persoonlijk investeer, wat fijn is.

Het was een vakantie van…

…het starten met nieuwe series 📺
Ik begon met het kijken van Wednesday en keek deze gelijk af deze vakantie. Nu ben ik 1 aflevering begonnen met Secret City, tot nu toe heel erg benieuwd en het spreekt me wel aan om verder te kijken. Bekijk hier de trailer.

…leuke dates, zowel voor mama als Noa
Ik had zelf wat fijne dates. Zo ging ik eten met 2 oudcollegaatjes & had een super fijne date met mijn vriendinnetje. Maar ook had Noa wat leuke dates met zijn nichtje, L. beste vriendje van zijn opvang en met het kindje van mijn vriendinnetje die lang kwam. Ook gingen we gezellig een ochtendje naar de Natuurspeeltuin en ontmoette Noa Paw Patrol bij de Zeeman. Spannend, maar wat vond hij het leuk!

…de fijne dag in Avifauna 🦅🦜
Ik had met mijn vriendinnetjes en de kids ervan een super fijn dagje in Avifauna. We hadden gelukkig fijn weer en hebben super genoten. Vogeltjes gekeken net als aapjes. Noa die toch (ondanks het vorige keer eng te vinden) naar de lorre’s ging (en er na 3 tellen weer uit wilde – maar TOCH gedaan he) en ze waren vooral te vinden in de speeltuin waar wij vriendinnen even konden bijkletsen.

…het opnieuw bezig zijn met Noa zijn zindelijkheid 🚽🧻
We zijn er weer, de zindelijkheidstraining. Om DOL van te worden. Nu met de nieuwe schoolperiode laten we het even los en hopen dat dit de knop om gaat zetten. De ene week gaat het super goed en zo zijn we (voor mijn gevoel) weer terug bij af. Laksheid vanuit hem. ‘Ik ben aan het spelen dus heb er geen tijd voor’

…Noa die het LEGO’en helemaal heeft ontdekt 🤹🏼‍♀️
Ik vind het super mooi dat hij zich zo kan verliezen in LEGO. Hij kreeg heel wat lego sets van Spiderman en sinds dien: helemaal hooked. LEGO Ninjago en Spiderman zijn toch wel favoriet. Maar ook mama’s oude bak LEGO (gesorteerd op kleur – wat een werk) is favoriet om zelf dingen te bouwen uit zijn fantasie. Verder vind hij het heerlijk om via de LEGO app op mijn telefoon de bouwboekjes te scannen en heerlijk erachter te zitten. Batterij gaat super hard en win-win want deze mama zit gelijk minder op haar telefoon 😉

Het was een vakantie van…

…onze nieuwe tafeltjes die binnen kwamen 🛋️
Deze komt zeker nog terug in het aankomende maandoverzicht maar onze nieuwe salontafeltjes waren er eindelijk. En wat ben ik er super blij mee! (Zelfde kleur als #projecteettafel die ik wil 😉 ) Het is echt ons en ondanks het lange zoeken van jaren echt blij dat we deze tegen kwamen, per toeval zal je altijd zien. Zo wordt ons huis steeds meer een thuis & echt ons.

…opruimen, opruimen en nog meer opruimen 📦
Ik heb nog nooit zoveel opgeruimd in mijn leven als deze weken. De zolder is zo goed als klaar. De extra kamer is opnieuw ingedeeld met nieuwe kasten en echt eens goed opgeruimd. Er staat een hoop op Vinted & Marktplaats. Verder een hoop weggedaan naar de kringloop, in boekenkasten buiten of in de kledingbak. Het voelt heerlijk opgeruimd! Ik had echt de vibes te pakken want echt alles in huis is gedaan. Mijn mokkenkast, alle kastjes in de keuken, bergingen… Badkamerkastjes. Alleen de slaapkamer moet nog goed worden opgeruimd (net als mijn nachtkastje) maar echt 80% is al gedaan. Zo fijn gevoel en geeft zeker een stukje rust.

…fijne date nights en 11 jaar getrouwd 💞💍
We hadden in onze vakantie wat vaker date nights en vooral op onze nieuwe tafeltjes was dit erg fijn haha. Cozy gevoel, lekker met kaarsjes aan en een borrelplankje. Ook waren we het einde van deze vakantie 11 jaar getrouwd alweer. Echt een heel ander leven toen en helemaal niet dit toekomstbeeld. Maar zo ontzettend blij op het punt waar we nu staan.

Begint bij jullie ook het werkende leven weer?

7 reacties op “RECAP | Het was een vakantie van…

  1. Dat wisselende weer was echt miserie hé. Mijn spieren en gewrichten leken plots te denken dat het herfst was en hingen het extra hard uit. Maar zo blij voor jullie dat de Centerparcs vakantie (op een locatie waar jullie nog niet eerder waren geweest) zo goed is meegevallen. Zo fijn ook dat bij je huidige job vakantie ook echt meteen aanvoelt als vakantie. Want wat is het zonde dat je meerdere dagen van je vakantie nodig hebt om eerst te bekomen.

    Ik ben zo benieuwd naar het nieuwe seizoen van Wednesday. Zo knap dat Noa ondanks zijn angst toch nogmaals wou proberen bij de lorre’s. 



    Mocht je het nog niet weten er bestaat blijkbaar een app waarbij je een tafel willekeurige Lego-blokjes kan scannen en je vervolgens allerlei opties krijgt van zaken die je er mee zou kunnen maken. Mocht hij zelf een keer geen inspiratie hebben. 

Ik begon in januari met oprommelen en ben daar eigenlijk nog steeds mee bezig. Jaarlijks ga ik overal een keertje door maar omdat ik het in beetjes moet doen duurt het nogal lang. De knutselkast heb ik dit jaar zelfs al tweemaal onder handen genomen vermits ik de neiging heb om alles (knipsels etcetera) te willen bijhouden omdat ik het ongetwifjeld een keer ga kunnen gebruiken.

  2. Klinkt als een ontzettende fijne tijd als gezin en ja, dan is het nu inderdaad even schakelen als het gewone leven weer begint plus dat Noa nu natuurlijk naar school gaat. Maar ach, gelukkig zijn er genoeg momenten om samen te genieten!

  3. Wat klinkt dat heerlijk, zeg! Ik had de maand april vrij omdat ik tussen twee banen in zat. Ik heb nu dus nog geen vakantie gehad. Ik ga ergens in september een weekje vrij nemen, denk ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *