Herinneringen die we hebben meegenomen uit Centerparcs

Precies een week geleden zaten we als gezinnetje met onze kont in Centerparcs. En wat hebben we een super fijne vakantie gehad met zijn 3tjes. Ik heb zo genoten met mijn gezin; in de natuur, even niets hoeven, alles los laten en écht even bijtanken. Herinneringen die we zeker meenemen 🤎

We hadden een heerlijk huisje, prachtig weer, ik zag eekhoorntjes, nam leuke souvenirs mee en genoot vooral van het genieten van Noa. De afgelopen periode was hectisch dus dit was meer dan welkom. Alleen deze onderstaande foto’s al uitzoeken voor dit artikel geeft een super fijne boost aan herinneringen. Ik kan wel een heel verslag maken maar ik blijf erbij: foto’s zeggen meer dan woorden.

I.v.m. bewust bloggen zijn wij & Noa niet zichtbaar (Lees mijn disclaimer voor meer informatie)

foto

Zijn jullie op vakantie geweest en/of gaan nog? En waarheen ging de reis?

11 reacties op “Herinneringen die we hebben meegenomen uit Centerparcs

  1. Ik ben benieuwd of we er nog een keer in gaan slagen om zonder het af te spreken op het zelfde moment naar hetzelfde park te gaan. Jammer dat Corona de vakantie toen deed wegvallen. Dit keer genoten we wel kort op elkaar van het zelfde park maar niet op hetzelfde moment.

  2. Wat heerlijk! Hier nog geen plannen. Ik ga waarschijnlijk niet op vakantie (daar houd ik niet van) maar ik ga wel eens stedentrip met mijn dochter doen.

  3. Ziet er heel leuk uit. Paar jaar geleden geweest met fam 10 personen. Is spijtig genoeg allemaal duurder geworden en niet gemakkelijk een weekendje weg nog te vinden…

  4. Wat fijn, zo’n lekkere ontspannen vakantie met het gezin! Nu lekker nagenieten. Wij zijn aan het rondreizen door Noorwegen, wat nu we in Zweden wonen natuurlijk wat dichterbij huis is. Het is hier erg mooi!

  5. Zoveel fijne foto’s! Kan me voorstellen dat het op het goede moment kwam en dat je er fijne herinneringen aan overhoudt. Het ziet er een heel leuke, ontspannende vakantie uit.
    Hier vakantie thuis aan het vieren, maar ik denk dat wij in de herfst nog een keer een lang weekendje weggaan met ons drietjes.

  6. Dat ziet er heel leuk uit! Je kunt veel van Centerparcs zeggen, maar het is toch een ideale vakantieplek voor gezinnen met kleine kinderen. Het huisje ziet er ook heel gezellig uit vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *