FEEST | Noa zijn verlanglijstje

Bijna is het dan echt zover. Onze kleine, alweer grote man wordt 4! Het is zo ontzettend leuk dat hij steeds bewuster zijn verjaardag meekrijgt. Dit was vorig jaar al zo en dat is nu nog meer. Hij heeft zelf zijn traktatie uitgekozen voor bij de opvang & geholpen met het klaar maken ervan. Zo mag hij op zijn verjaardagsfeestje zelf zijn (Spiderman)taart versieren en met allerlei dingen helpen. Elk jaar via lijstje.nl deel ik zijn verjaardagscadeautjes. Meer een leidraad en dit keer ook geheel zelf gekozen. In verschillende prijscategorieën. Benieuwd wat Noa o.a. voor zijn 4de verjaardag vraagt? Ik ben heel erg benieuwd wat hij er allemaal van gaat krijgen (of de zelfbedachte cadeautjes…)

Marvel Spiderman Rugzak
Voor naar school. SCHOOL. Ik denk dat hij de rugzak van Spidey graag meeneemt en alles past erin. Hij heeft nu een tas met zijn naam maar die is aan de kleine kant.

Gehoorbescherming Kind
Zelf heeft hij last van overprikkeling en hij wilde graag een koptelefoon daarvoor. Tijdens de kermis of straks misschien op school super handig.

VTech Marble Rush Adventure Knikkerbaan
Need to say more? Knikkerbanen zijn altijd goed & deze lijkt me super fijn en stevig.

Spidey & His Amazing Friends Grote Interactieve Vloerpuzzel
Noa houdt ontzettend van puzzelen en zo’n interactief vloerpuzzel is wel super tof. Ook een lekkere grote puzzel waar hij uren mee zoet kan zijn.

LEGO Marvel Spider-Man Hulk vs. Rhino
Helemaal fan van LEGO. Dus een aantal Spidey lego-sets konden niet ontbreken (er staan er meer op zijn lijstje)

Kinetic Sand Speelzand Groen
Nog steeds een hit sinds zijn vorige verjaardag, Kinetic sand alleen nu met een kleurtje.

Boek: Heb jij misschien Olifant gezien?
Dit voorleesboek had hij interactief gezien, bij de week van het digitale prentenboek. Hij vindt het verhaaltje zo leuk dat het me leuk lijkt deze als verhaaltje te lezen voor het slapen gaan.

Crayola Paw Patrol Color Wonder
Hij heeft een andere versie al van Paw Patrol en dit is zo handig! Vooral op vakantie, in de auto… Het heeft kleurtjes die niet buiten de lijnen gaan. Ideaal om mee te nemen dus.

Wat geef jij graag/vaak aan kinderen cadeau?

» Lees meer over de affiliate links hier

4 reacties op “FEEST | Noa zijn verlanglijstje

  1. Leuk lijstje! Mijn neefje was laatst jarig en die had op zijn lijstje staan ‘ik wil alleen maar lego!’ xD Tip: bij intertoys hebben ze momenteel een spaaractie met de Lego, als je voor 10 euro koopt krijg je een punt, en bij genoeg punten kun je een gratis doosje lego uitkiezen

  2. Wat een leuk lijstje! Ik heb niet veel kleine kinderen meer in mijn omgeving. Als ik al eens een cadeautje moet kopen, informeer ik even wat de jarige leuk vindt want ik ben er echt helemaal uit.
    PS: ik hoop dat Noa weer helemaal opgeknapt is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *