10 geluksmomentjes van de afgelopen weken

Geluksmomentjes groot en klein. Laten er elke dag fijne momentjes om bij stil te staan zijn! Omdat ik het fijn vind eens in de zoveel tijd geluksmomentjes op een rijtje te zetten. Om stil te staan bij de mooie grote en ook zeker de kleine dingen. Omdat het leven ook gewoon mooi ís. Joie de vivre

Naar de Meivakantie toe werken
het is toch wel erg lekker moet ik zeggen om vakanties geheel vrij te zijn. Echt iets om naar toe te werken. De Meivakantie staat weer voor de deur wat betekend dat ik 2 weken lekker thuis ben. Ik heb allerlei leuke dingen gepland met vriendinnen, Noa gaat even naar de oppas zodat ik een begin kan maken aan zolder en heb ook genoeg even lekker ‘vrije’ dagen gehouden. Ook Noa zijn 4 jaars prik staat op de planning dus we doen het week 2 vooral lekker rustig aan. Maar wat.ben.ik.eraan.toe. Meer met alles wat er de afgelopen weken @ werk was, hectisch en toch nog steeds een soort inwerk periode.

Mijn contract ophoging!
Ik werk nu nog maar op 1 locatie en heb meer uren gekregen. Erg blij met deze overstap, aangezien dit de insteek was van wat ik graag wilde. Per April werk ik nu dus meer en ben erg blij met de tijden, locatie en het werken als VE medewerkster. Happy me. Goed uitgepakt dus die nieuwe job.

Genieten van alle vrije Woensdagen
Straks als meneertje naar school gaat, gaat dit natuurlijk anders zijn. Maar voor nu heb ik de Woensdagen lekker voor mezelf. Heerlijk om lekker in huis dingen te kunnen doen, serie te kunnen kijken en te kunnen skaten. Echt even me-time en echt even tijd voor mezelf als niet-mama zijnde. Ik geniet hier zeker dubbel en dwars van, aangezien ik weet dat er over een aantal maanden een einde aan komt.

Lekker wat meer bezig zijn met mijn blog
Het bloggen is weer helemaal opgepakt, na even een tijdje op een laag pitje te hebben gestaan. Iets met het offline leven belangrijker vinden en had het gewoon super druk met mama zijn & mijn nieuwe baan. Het is fijn weer artikelen te maken, bij jullie bij te lezen en leuke samenwerkingen te starten. Ik neem nu vaker de tijd om in de avonden even lekker op deze manier bezig te zijn.

Noa voor de eerste keer zelf fietsen
We zijn al een aantal keren gegaan maar deze mooie dagen zijn we zeker vaker gaat oefenen met Noa en zijn nieuwe fiets. Elke keer gaat het een stukje beter en hij heeft al een paar meter zelf gefietst. Ook vanaf de opvang halen we hem op en fietst hij (samen met hulp) naar huis. Zo tof om te zien hoe groot en zelfstandig hij wordt. #kleinejongetjeswordengroot

Zonnetje op mijn bol
Het lekkere weertje doet een mens goed he? Ik heb echt heerlijk genoten. Wat meer wandelen, naar speeltuinen en ook gewoon lekker in onze tuin. Ik kijk zo uit naar het met-zonder-jas weer en lekker in de tuin Noa te zien rommelen.

Afkijken van Lie To Me
Op naar een nieuwe serie. Deze heb ik met veel plezier afgekeken, hoewel ik niet door had dat het de laatste aflevering was tot ik ineens zag dat het afgelopen was. Bummer. Ik ben gestart met wat films kijken en ga nu eens beslissen met welke serie van me moet-ik-kijken-lijstje ik ga beginnen. En die is nog al lang 😉

In April een kerstfilm kijken #livingthelife
Ik zat te kijken tussen de films en kwam een leuke cheesy kerstfilm tegen. Het is April maar ik dacht waarom niet? Best wel even van genoten, lekker niks aan mijn hoofd en genieten van mijn vrije dag. Ik keek er trouwens 2. Even een momentje voor mezelf met een mok thee. Benieuwd welke films? Zie mijn filmlijst.

Mijn Instagram account leeghalen met foto’s
Ik wilde dit al héél lang maar ruim 8.000 foto’s verwijderen handmatig was een hoop werk. Tot ik van de week ineens na het verwijderen van 2 foto’s een melding kreeg. Ik kon ineens alle foto’s per 100 aanvinken en verwijderen. IDEAAL. Totdat, door het vele gebruik ineens afsloot en ik er niet meer op die manier inkwam. Nu nog zo’n 1.300 foto’s te gaan, dus gelukkig al heel wat minder. Ik ben hem geheel aan het leeghalen voor een stukje rust op mijn Instagram. Alleen een aantal fijne, recentste foto’s bewaar ik. Het meeste gebruik ik tegenwoordig toch de stories, foto’s plaats ik bijna nooit meer.

Bezig zijn met Noa zijn 4de verjaardag
In Juli wordt onze kleine, alweer grote man 4. V.I.E.R! *knijpt zichzelf. Wat gaat de tijd snel. Ik ben dus al bezig gegaan met zijn thema feestje, versieringen, taart ideeën, traktatie ideeën voor zijn gehele afscheid op het kinderdagverblijf, bezig met welke trampoline we voor hem gaan aanschaffen (dat wil hij graag als cadeau van ons), zijn cadeau lijstje voor de genodigde, uitnodigingen… Moet ik nog even doorgaan? Maar wel echt super leuk om alles weer te organiseren voor hem. Genoeg inspiratie,
dat zeker! En al een deel aangeschaft.

Wat was jou fijnste geluksmomentje van afgelopen weken?

8 reacties op “10 geluksmomentjes van de afgelopen weken

  1. Oh wat fijn dat Noa straks naar school gaat en jij meer tijd voor jezelf hebt. En wat een boel foto’s had je op Instagram! Wat een werk.
    Gefeliciteerd met je urenophoging!

  2. Leuk om te lezen dat je nieuwe baan je zo goed bevalt. En wat een heerlijk vooruitzicht van twee weken vakantie. Heel veel plezier!

    1. Met 4 jaar krijgt hij zijn DKTP prik. Geen idee of dit in België anders is of anders loopt haha. Maar met 4 krijgen ze deze. Nog een weekje

  3. Wat een leuke dingen allemaal. En Noa vier! Knijp mij ook maar even!
    Ik had/heb veel leuke uitjes op het programma. En Het Mooie Weer Komt Eraan! Daar word ik héél blij van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *