New in: deze leuke items vielen onlangs op onze deurmat

Er kwamen de afgelopen weken heel wat pakketjes aan de deur of ik kocht zelf wat leuke dingen. Ik had tevens ook nog wat cadeaubonnen vanuit mijn werk die ik mooi kon gebruiken. Hieronder een kleine greep uit de leukste dingen die op de deurmat vielen…

Liberty van Paw Patrol
Dat Noa fan is van Paw Patrol weten jullie vast wel. Dit is nog lang niet over waardoor hij nog heel wat speelgoed ervan heeft. Sinds kort heeft hij een nieuwe favoriet: het kijken van de Paw Patrol film. 180x. Het liefste per dag. Hierin komt ook Liberty voor en hij kreeg dan ook van PAW Patrol De Film: de Liberty’s Scooter. Leuk dingetje en Noa is er erg blij mee. Hij heeft een haak & kan aan de achterkant vlammen uit klappen, die ook bewegen als hij rijdt.

Slaapschaapje
Noa is altijd een uitslaper geweest totdat dit ineens ging verschuiven. Naar erg.vroeg. En met vroeg bedoel ik dat meneer om 03:00 naast ons bed stond en dacht dat de dag al begon. Dat varieerde van 04:00, 06.00, 06.30.. En als hij tussendoor nog eens wakker is door hoesten of nachtmerries is deze mama niet erg blij. Wij kochten dus een Slaaptrainer Schaap om te proberen of dit zou werken. Hij heeft zijn ogen open met geel licht als hij wakker is (het schaapje dan he, niet Noa πŸ˜‰ ) en als Noa in bed moet blijven heeft het schaapje zijn ogen dicht en is hij blauw. Kind is er helemaal weg van en wens elke nacht het schaapje welterusten. Gisteren de eerste avond gedaan en tot nu toe werkt het perfect. Hij bleef netjes wachten tot zijn schaapje wakker werd. Hopelijk het nieuwe ‘normaal’ #teamweerslapen

Bodhi Tree waterfles
Beste aankoop EVER. Ik heb veel waterflessen en gebruik dit ook regelmatig. Van Doppers tot andere flessen. Voor kerst vroeg ik de Bodhi Tree Waterfles en was direct verkocht. Nooit meer iets anders. Wat een super fijne fles en ik drink er erg fijn en veel uit. Ik heb nu 2 formaten, de grootste voor thuis water te drinken en de middelste voor op werk. Ook kan je er fruit indoen door een filter wat erin zit. Moet ik nog proberen maar ik ben meer fan van water dan water met een smaakje. Ik wil nooit meer anders en neem deze fijne, kwalitatief goede flessen overal mee naar toe. Aanrader dus mocht je er nog eentje zoeken.

Tafellamp met touchdimmer
Ik had 100 jaar een touch lampje staan op onze eettafel bij ons laptop. Tot Noa besloot te gaan gooien met zijn speelgoed konijn en BAM. Lampje kapot. Even vervelend hoor want het was zo’n ontzettend fijn lampje. Ik heb verschillende lampjes gekocht met dim functie en gelijk weer terug gestuurd, wat een prut. Tot ik een perfect lampje tegen kwam: het zelfde idee alleen een ronde i.p.v. een vierkante die ik eerst had. Deze kocht ik hier. Helemaal blij en heb weer goed licht tijdens het typen van artikelen in de avond.

My Little RoutineTM Routinebord #spon
het enige gesponsorde items op deze lijst: Ik kreeg een My Little Routinebord met magneetjes. Voor Noa om een dagritme aan te leren. Om hem structuur en routine te geven. Meneer is in zijn nopjes en ik wil hem vooral gaan gebruiken voor als hij naar school gaat. Hij is net zijn moeder: behoefte aan structuur en duidelijkheid dus ideaal voor hem. Hij wist al helemaal zijn routine te vertellen en heeft zelf zijn bord samengesteld. Binnenkort dus een uitgebreide review op mijn blog. Benieuwd waar ik het over heb? Neem hier een kijkje.

Aankoopjes via Vinted
Blijft leuk he, dat Vinted. Ik kocht de afgelopen tijd wat leuke dingen voor Noa o.a. Paw Patrol t-shirts, joggingbroeken, een ‘ik-leer-schrijven’ bord en een nieuwe uitkijk toren van Noa zijn favoriete film: The Paw Patrol movie. Voor mezelf eigenlijk de laatste tijd weinig via Vinted gekocht, iets met ‘als je een kind hebt…’ πŸ˜‰

Pareltjes van de kringloop
regelmatig ga ik (samen met Noa) naar kringloopwinkels. Ik kocht 2 fijne gezelschapsspellen voor Noa: Stratego junior en 3 biggetjes en de wolf spel. Vooral dat laatste was een hit. Ook kwam hij voor een eurie een Blaze auto tegen die een aantal zinnen zei. Gekocht met zijn eigen centjes in zijn portemonnee. Maar ook ik nam er wat fijne kleding mee en wat leuke deco dingen.

Waar werd jij erg blij van qua aanschaf de afgelopen tijd?
Wat was het en waarom een must om te hebben?

Β» Lees meer over de affiliate links hier

5 reacties op “New in: deze leuke items vielen onlangs op onze deurmat

  1. Wat een mooie drinkbus. Ik heb er zelf – verrassing – van Harry Potter en vind ze super handig. Zelfs op een warme dag blijft mijn water de hele dag door lekker fris. Vorige maand gaf ik mezelf een Boekenwinkel Lego-set cadeau vermits ik ondanks antibiotica de hele tijd door ziek was. Uiteindelijk duurde het anderhalve maand vooraleer de infectie verdween dus die leuke lego-set was zeker verdiend. Daarnet ontdekte ik in een webshop een super mooie boekenjurk die ik meteen wilde bestellen. Jammer genoeg was mijn maat al uitverkocht. Ik heb me meteen ingeschreven om een melding te krijgen zodra ze zijn aangevuld. Niet meteen praktische aanwinsten dus maar wel zaken waar ik heel blij van wordt.

  2. Zo handig dat routinebord! Ik zat eraan te denken zelf zoiets te maken voor D omdat hij na de paasvakantie ook met school start en ik merk dat hij wat uit zijn doen is als zijn ritueeltjes en routines een beetje anders verlopen (zal wat op mij lijken daarin πŸ˜‰ ). Dat schaapje ga ik onthouden voor als onze uitslaper er ook ineens genoeg van heeft.

  3. Ik vind die lampjes het allerleukst! Vooral dat slaapschaap. Sowieso leuk en als het werkt is het mooi meegenomen. Ik zit even om me heen te kijken en te denken wat ik al laatste gekocht heb…. Een stuk hout bij Action om een cadeautje van te maken. Maar verder heb ik echt geen idee. Ik koop zelden iets.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *