Bye bye vakantie! Wat was je fijn
(& wat mis ik je alweer)

Ach mijn XXL vakantie is alweer voorbij. Knipper en weg vakantie. πŸ‘€ Maar ik heb wel extra genoten van deze quality time samen met mijn gezinnetje. Ik ben veel offline geweest & we hebben veel leuke dingen gedaan. Kijken jullie mee met dit fotoverslag? Want foto’s zeggen meer dan woorden!

Vierde we gezellig kerstπŸŽ„ zowel zelf thuis als gezin als bij mijn schoonfamilie

Had ik een fijne kerstborrel πŸ₯‚

Vierde we samen oud&nieuw 🧨

Hadden we een dagje voor onszelf πŸ₯°

Hadden wij ook nog een andere dag, dagje Ikea samen πŸ›’

Bakte we samen koekenmannetjes van speculaas 🍴

Gingen we (disco)bowlen 🎳

Was ik bezig mijn administratie af te ronden van mijn blog 2022 πŸ–ŠοΈ

Speelde Noa veel met zijn nieuw gekregen speelgoed 🧸

Keek ik EINDELIJK de nieuwe afleveringen van Criminal Minds πŸ“Ί *happy dance

Maar keek ik ook… πŸ“ΊπŸ₯°

Quality time samen 🀍

Kreeg ik dit super lieve kaartje van mijn vriendinnetje voor mijn nieuwe job πŸ₯° en ging ik naar de kapper βœ‚οΈ

Waren we ook veel buiten te vinden 🌳

Had ik veel momentjes voor mezelf, nam rust πŸ«– en hoop na de vakantie te starten in deze nieuwe boekenreeks van Nora Roberts πŸ“š *ik lees nu nog De gloed van vuur

Minder leuk… 🦷

Heerlijk spelen (samen & alleen) πŸš”

6 reacties op “Bye bye vakantie! Wat was je fijn
(& wat mis ik je alweer)

  1. Wat een heerlijke vakantie. Nu ja, op het bezoek aan de tandarts na natuurlijk. Uiteraard was Nora er ook bij. Ik kreeg trouwens meteen spontaan zin in een warme chocolademelk met slagroom. Jullie koekenmannetjes zien er heel leuk uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *