MOMlife | 6 onmisbare accessoires tijdens een winterse wandeling met je peuter

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Smikkels

Het blijft heerlijk hé, om een echt buitenkind te hebben. Zon, regen, sneeuw… Meneer wil altijd elke dag het liefste naar buiten. Ook al is het een boodschap doen. Een rondje park of naar de speeltuin. En deze mama vind dat echt wel ontzettend leuk. Soms ook goed voor mij om dagelijks even lekker buiten te zijn, te genieten van de natuur en te wandelen. Er zijn zeker wat items die ik eigenlijk altijd meeneem als we op pad gaan. Van die handige dingen waar je eens achter bent gekomen toen je het niét bij je had.

Laten we samen op avontuur gaan

MOMlife |  6 onmisbare accessoires tijdens een winterse wandeling met je peuter

Warme (en waterdichte) laarzen
Laarzen to the rescue! Altijd fijn om met koudere dagen wat warme (en vooral waterdichte) laarzen/schoenen aan te hebben. Ik kocht er een aantal via Vinted en helemaal blij mee. Dat kind van mij springt en rent graag door plassen heen, dus een echte ‘must’ om aan te doen. Hij weet ook dat het mag als hij laarzen aan heeft en doet dit altijd netjes.

Warme jas of regenjas (& extra kleding)
Investeren in een goede winterjas of regenjas is toch ook wel een must. Wederom ook weer een aantal op de kop getikt via Vinted of bij de Primark gekocht. Tevens heb ik een iELM pak (ook tweedehands) die echt ideaal is voor uitstapjes tijdens de wintermaanden. Lekker kunnen ravotten zonder vieze kleding, echt ideaal! Noa vind zijn pak ook echt leuk om aan te doen wat een stuk scheelt 😉 Zijn regenjas is toch ook wel fijn gebleken, kanarie geel wat lekker opvalt.

Tasje
Noa heeft altijd een eigen kinderrugzak mee. Hierin kunnen al zijn spulletjes die we meenemen op stap. Maar ook als hij naar de oppas gaat is het ideaal om zijn spulletjes mee te nemen. Ik bedoel, hoe schattig is het onderstaande tasje? Deze zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Noa heeft zelf de kleur groen gekozen.

Wat te drinken & eten
Altijd hanig om mee te nemen: eten & drinken. Ooit had ik het niet meegenomen, niet zo heel handig. Ook niet als je toch ineens langer op pad blijft dan gedacht van te voren. Deze handige thermos drinkfles van 350 ml is ideaal! Hier hou je koude of warmen dranken op tempratuur. Hij heeft een handige rietjes dop (waar Noa helemaal fan van is) en een gewone dop om hem zo handig mee te nemen. Hij kan helaas niet in de vaatwasser maar er zit wel een handig schoonmaakborsteltje bij. Ook goed te vermelden: hij is BPA en PCV vrij en echt van stevig materiaal. Deze gaat straks zeker mee naar school voor Noa.

Ook houden we regelmatig een mini picknick, door een broodtrommeltje te vullen met wat snacks. Altijd klein want in de wintermaanden is het niet echt ‘picknick weer’. Altijd even kort wat eten en daarna weer verder wandelen in het park of bos of spelen in de speeltuin.

Hydrofiel doeken
Zijn echt altijd en overal handig voor. Ik gebruik ze nog dagelijks, ondanks dat Noa geen baby meer is. Grote formaten en kleine. Heel handig.

Mijn telefoon. Voor het maken van foto’s en vastleggen van momenten.
Mooi om al deze prachtige momenten terug te kunnen beleven door middel van foto’s. Heeft geen uitleg nodig denk ik toch? 😉

Met de kortingscode 15vansas krijg je nu 15% korting. Neem dus zeker even een kijkje bij Smikkels.

Gaan jullie vaak in de wintermaanden naar buiten?

Artikel idee

About the Author

admin

2 Comments

Nicky

Oei. Als ik heel eerlijk ben.. Nee. Ik heb echt zo’n enorme hekel aan kou en regen dat ik het liefst binnen blijf. Je moet ook geen papieren zakdoekjes vergeten als je naar buiten gaat want je krijgt een snotneus van de kou. Leuke rugzak, trouwens!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *