Currently #10

december 23 2022

Mijn laatste Currently was van Juli dit jaar, tijd voor weer een nieuw lijstje. Wat er is in deze tijd een hoop veranderd en een hoop waar ik nu mee bezig ben. Eventjes een artikel met een persoonlijke noot dus. Want meer offline maar ik zit zeker niet stil.

Ik geniet van… momentjes voor mezelf ★ het kijken van mijn favoriete serie of een fijn boek ★ muziekjes (her)ontdekken ★ kerstmuziek ★ offline tijd ★ kerstcadeautjes regelen & inpakken ★ kusjes en knuffels van Noa ★ vrije mama dagen ★ kaarsjes aan op tafel aan het einde van de dag (met een mok thee) ★ een opgeruimd huis (en hoofd) ★ betere nachten/slapen

Ik maak… weer een hoop leuke DIY projectjes. Zo trakteerde Noa iets op de opvang met kerst en kregen de leidsters ook een kleinigheidje. Ook ben ik druk bezig met mijn eigen afscheidstraktatie op werk & presentjes voor mijn collega’s. Ook versierde ik cakejes met Noa en maakte we iets leuks voor de opa’s en oma’s met Sinterklaas en kerst.

♥ Ik werd extra blij van… de kerstvakantie komt steeds dichter inzicht! Vandaag ben ik aan het werk, dan wat dagen vakantie en dan nog een vrijdagje… En dan XXL vakantie. Ik kijk er zo naar uit na een stressvolle periode op werk & wil vooral ontzettend gaan genieten met mijn gezinnetje.

Ik (her)kijk… Castle nog steeds! Inmiddels bij seizoen 7 beland. daarbij ben ik nu weer Elementary aan het opnemen, zodat ik deze éindelijk kan afkijken. Ik was de laatste afleveringen van S6 kwijt, deze worden nu weer uitgezonden dus hopelijk kan ik deze in mijn aankomende vakantie lekker gaan kijken.

Ik kijk uit naar… onze XXL kerstvakantie. Wat ben ik Op van dit jaar. Het maakt dat ik er extra naar uitkijk en ontzettend blij ben dat ik er wat aan vast heb geplakt. Echt eventjes genieten met mijn gezinnetje en ik zal deze periode veel offline doorbrengen. Met elkaar.

Ik deed… veel Vinted aankoopjes en verkoopjes ★ had een fijne kerstborrel van werk: heel wat (oud)collega’s fijn gesproken en een leuk kerstpakket samengesteld ★ veel ramen krabben en was blij toen dit weer voorbij was ★ had ik een super leuke date samen met mijn liefste vriendinnetjes inclusief regenboogtaart en thee. Beter kan toch niet?

Ik verbaas me over… sommige dingen die zijn gebeurd de afgelopen periode op mijn huidige werk. Dingen waarvan ik blij ben een nieuwe baan te hebben en dit af te kunnen sluiten.

♥ Ik lees nu… mijn favoriete boek van Nora, De gloed van vuur. Blijft het tofste boek en dacht ik herlees hem weer eens, hele tijd geleden. Er is ook een film van, die vermakelijk is te kijken maar aardig tegenvalt t.a.v. het boek.

Ik ben de laatste tijd veel bezig met… het afsluiten van mijn huidige baan en alles te regelen voor mijn nieuwe. Het is fijn straks ook even een weekje tussen oud-nieuwe baan te hebben qua overgang. Heb heel wat online gesprekken gehad met m’n nieuwe werk en ben super blij en enthousiast. Erg benieuwd hoe alles gaat bevallen maar voor nu alles nog eventjes afsluiten op mijn huidige werk.

Ik luister

Alvast hele fijne kerstdagen gewenst iedereen! 🎄

7 comments

 • zwartraafje

  21/02/2023 at 10:40

  Die regenboogtaart (zag ik in een andere blogpost van je) zag er echt zo vrolijk uit. Jammer dat de verfilming van een boek zo vaak tegenvalt hé maar het kan natuurlijk moeilijk anders vermits we het tijdens het lezen elk op onze eigen manier voor ons zien. Ik heb geen Vinted maar moet binnenkort wel eens werk maken van wat boeken die ik online wil verkopen. Ik denk dat ik ondertussen helemaal ben bijgelezen qua blogfeed-achterstand op jouw blog. Nu maar hopen dat ik geen blogposts over het hoofd heb gezien.

 • Nicky

  28/12/2022 at 16:36

  Het heeft wel wat, deze dagen met al die lichtjes en gezelligheid. En dan straks een schone lei. Ik vind het lekker. Ik hoop dat je fijne Kerstdagen hebt gehad.

 • Giovanna Jansen

  26/12/2022 at 16:39

  Mooi overzicht. Fijne feestdagen en geniet van je vakantie!

 • Simone

  24/12/2022 at 17:58

  Zo jammer dat ik Elementery niet helemaal heb kunnen zien en nog niet terug is op Netflix. Hopelijk komt ie snel terug want ik vond het een vette serie!

 • Zo simpel is dan geluk

  23/12/2022 at 19:18

  De gloed van vuur heb ik nog niet gelezen. Nu wel heel nieuwsgierig naar!!

  1. admin

   31/12/2022 at 13:58

   Echt mijn favoriet! Is ook een film van, hoewel die het not even close haalt met het boek 😉 *eerst dus het boek lezen haha.

 • Jenn

  23/12/2022 at 10:56

  Leuk overzichtje! Dat op zijn van het afgelopen jaar herken ik helemaal. Gelukkig na vandaag ook even vakantie, en dan op naar een (hopelijk) beter jaar 🙂 Fijne feestdagen!

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *