Van die cadeautjes die ALTIJD op mijn wishlist staan

Deze blogpost schreef ik in samenwerking met De Bijenkorf

Wishlisten maken doen ik eigenlijk het hele jaar door. Voor mijn verjaardag, Sinterklaas & kerst… Als het namelijk zover is denk ik altijd: ‘Wat wilde ik ook alweer hebben?’ terwijl ik nu via lijstje.nl een lijst bij houd voor de dingen die ik graag wil. Eigenlijk komen er altijd wel een aantal dingen in terug. Elk.jaar.weer. Benieuwd welke dingen er eigenlijk nooit ontbreken op mijn wishlist?

De onderstaande foto zijn de cadeautjes van mijn verjaardag 2021, wederom een corona-lockdown verjaardag. Een hoop brievenbuspakketjes en vooral veel belletjes en berichtjes. Het was fijn te merken dat er ondanks alle maatregelen wel gigantisch aan me werd gedacht. Plus de plant nog op de foto van mijn opa die een aantal weken erna overleed πŸ₯€

[ Samenwerking Bijenkorf ] Van die cadeautjes die ALTIJD op mijn wishlist staan

Sieraden πŸ’
Ik heb eigenlijk altijd dezelfde sieraden om, maar toch staan er vaak minimalistische armbandjes of kettingen die een betekenis hebben op mijn lijstje. Zo had ik een armband met een tekst erop op mijn wishlist staan. Ook heb ik een speciale ketting met daarop de duimafdrukken van Noa toen hij klein was. Erg dierbaar, er moet bij mij met sieraden dan ook een speciale betekenis achter zitten wil ik het dragen. Zo draag ik uiteraard altijd mijn verloving/trouwring en een armbandje met 3 sterretjes. Deze drie sterretjes verwijzen naar zijn naam Noa met 3 letters. Niet wetende dat we gezegend werden met een jongetje met een 3 letterige-naam.

Boeken πŸ“š
Ondanks dat ik er echt ontzettend veel heb (en nog moet lezen, oeps) staan er eigenlijk altijd wel 1 of 2 boeken op mijn lijstje. Vaak vervolgen van boeken die ik al heb, waarmee ik dan wacht met lezen tot ik alle delen heb. Ik vraag eigenlijk altijd alleen een boek als ik zeker weet dat het wat is, zoals van mijn favoriete schrijvers. Zo vraag ik elke keer een boek van een reeks om naderhand alles achter elkaar te kunnen lezen #tipje van deze leesmiep

Thee πŸ«–
Ik heb er altijd wel pakketten thee opstaan. Leuke dozen vol verschillende smaakjes om te proberen of gewoon een leuk theepakket. Een mens kan naar mijn mening nooit genoeg thee hebben πŸ˜‰ Zo kreeg ik voor kerst een probeer set van Tastea.

Londen πŸŒ‰
Dingen van Londen staan er eigenlijk ook altijd op. Van Lego van alles nabouwen, sleutelhangers, echte Engelse thee of mokken voor mijn Londen-mokken collectie. Ik blijf er toch ontzettend fan van. Ben dan ook erg blij met mijn aanschaf van de Starbucks Londen mok via Vinted die ik voor een koopje vond. Hij moet nog binnen komen dus ben erg benieuwd naar de staat.

Praktische dingen πŸ‘πŸ»
Tsja je weet dat je oud wordt en een echte huismiep als dit soort dingen op je lijstje te vinden zijn. Waar ik het over heb? Een toiletrolhouder voor onze nieuwe badkamer die we miste, een wisser voor de glazen wand. 2 diepe borden van Blond omdat er in 1 van de borden die we hebben een randje af is. Huishoudelijke dingen. Handigheidjes voor in huis of dingen die nodig zijn.

Dingen voor Noa πŸ‘¦πŸ»
Ondanks dat het altijd MIJN wishlist is kan ik het eigenlijk nooit laten er iets handigs voor hem op te zetten. Geen speelgoed maar handigheidjes voor mij als mama. Nieuwe Munchkin bordjes, bestek.. Bak gerelateerde dingen voor verjaardagstaarten voor hem te maken of extra plaskaarten voor z’n zindelijkheid.

Maar eigenlijk alle gekheid op een stokje, is het allemaal extra. Nodig is het allemaal zeker niet. Ik ben een gelukkig mens en wat wil je dan nog meer? Nou, misschien die ene reep chocolade die het leven wel een béétje beter maakt πŸ˜‰

Zijn er dingen die jij altijd op je wishlist zet als je deze maakt?

About the Author

10 Comments

zwartraafje

Die online wenslijstjes zijn handig hΓ©. Ik hield het eerder al bij in een notitieboekje maar op deze manier moet je niet steeds alles overtypen maar kan je de link gewoon doormailen wanneer iemand tips vraagt. Dat er bij mij meestal boeken op staan is waarschijnlijk geen verrassing voor je. Maar daarnaast staat er vaak ook iets van Harry Potter op, mooie notitieboekjes, knutselmateriaal, lekkere thee (dit jaar wil ik wat meer verse theesmaken uitproberen – ik heb er al enkele op het oog), …

Reply
Heidi

Wat mooie cadeaus heb je gekregen met je verjaardag.
Ik zelf heb niet echt een wishlist, maar ik zou dat beter wel eens doen. Want soms zijn het cadeautje dat ik echt niet mooi vind. Ik ben niet ondankbaar.
Met nieuwjaar was ik wel blij verrast met de cadeautjes die ik van mijn zus B had gekregen. Echt prachtig.

Reply
Silke

Ooh, ik deel je mening dat een mens nooit genoeg theetjes kan hebben! Dat staat ook echt altijd op mijn wishlist. Eigenlijk zou ik er wat meer boeken op moeten zetten, want die koop ik voor mezelf nooit. En nu ik er over nadenk, is mijn enige vaste waarde “thee” haha, voor de rest wisselt dat wel geregeld eens!

Reply
Geke

Wat een leuke (en grotendeels herkenbare) lijst! Zo bijzonder ook, de plant van je opa <3 Ik heb er hier een van mijn intussen overleden tante, die wordt ook gekoesterd. En ik ben altijd blij als hij weer bloeit (ook een orchidee).
Zelf zet ik er ook altijd dingen voor de tuin in. Geniet altijd van een mooie plant of vind het leuk om zaadjes op te kweken.

Reply
Ilona Wielinga

Boeken zijn altijd goed, zijn er bij mij ook altijd wel op te vinden. En ook vaak wel iets creatiefs, van stiften of pennen tot papier of iets van Flow, dat is ook altijd leuk.

Reply
Nicky

Ik heb helemaal geen wishlist. Ik weet ook dat het lastig is cadeautjes voor mij te bedenken want van de meeste standaard dingen houd ik niet. Ik houd niet van bloemen, niet van chocolade, niet van sieraden, niet van doucheschuim. Mij maak je het meest blij met een cadeaubon van een bouwmarkt, denk ik.

Reply
Simone

Sinds ik een sieradenmerk heb ontdekt staat deze ook standaard op mijn wishlist en ook lakjes van Pink Gellac komen er eigenlijk altijd wel op.
Leuk om te lezen wat jij altijd op je wishlist hebt staan!

Reply
Jenn

Ik vind het altijd lastig om een wishlist op te stellen! Maar met boeken of iets creatiefs zit je altijd wel goed eigenlijk.

Reply
Iris

Wishlists zijn zo leuk! En handig! Soms vergeet ik even wat ik ook al weer wilde hebben. Mij kun je altijd blij maken met leuke schrijfboekjes.

Reply
Darina

Leuk artikel. Ik zet altijd boeken op mijn wishlist of een parfum of een interieur ding. Komen altijd van pas πŸ™‚

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *