Terugblik | Mijn weekend in foto’s

Aangezien ik een super fijn weekend had deel ik graag wat foto’s ervan. Foto’s zeggen meer dan woorden 😉

Terugblik | Mijn weekend in foto’s

About the Author

9 Comments

zwartraafje

Zo’n fijn overzicht. Ik hou van lezen maar foto’s zeggen vaak even veel hé. Noa is duidelijk heel braaf geweest aan die goed gevulde Sinterklaas-zak te zien. Leuk ook dat je jezelf nu eindelijk kan verwennen met één van je favoriete badproducten en die poezenfoto is super uitnodigend. Zo fluffy dat je liefst meteen wil beginnen knuffelen.

Reply
Romy

Wat leuk, zo’n fotodagboekje! Jullie boom ziet er prachtig uit en zo te zien hebben jullie ook een gezellige Sinterklaas gehad 🙂

Reply
ELs

Je hebt gewoon de nieuwe CD van Westlife! ik hoopte zo dat ze met hun concert naar NL zouden komen. Mara door Corona moeten ze nu een hele tour opnieuw doen in Engeland. Zo jammer.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *