Persoonlijk | Alfabet TAG

Het leek me wel weer eens leuk een persoonlijk vragenlijstje online te zetten. Na speuren bij Liesbet kwam op de op Alfabet TAG. Leuke vragen die kort en bondig beantwoord kunnen worden. Heb ik ooit een röntgenfoto gehad, welke instrumenten kan ik bespelen en welke klusjes vind ik het meest vervelend?

Age: Ik kom uit eind jaren ’80.

Best friend: Daar heb ik er meerdere van: Wendy, Julie, Sabine, Laura, Leona, Paula & Manon. Glad to have u all in my life 💖

Chore you hate: Administratie op orde houden van mijn blog, stofzuigen en dat er nooit een einde komt aan de vaatwasser in & uit ruimen. Zucht

Dreamhouse: Het huis waar we nu wonen is, vooral nu na alle verbouwingen toch echt wel mijn droomwoning

Essential start of your day: Dat is toch wel thee. Ik geniet echt van de rust in huis (voordat Noa wakker wordt) met een kopje thee

Favorite colour: Blauw

Gold of silver: Zilver

Height: Ik ben ongeveer rond de 1.67

Instruments I play: Blokfluit en gitaar

Job Title (most recent): Pedagogisch medewerkster, mama en blogger

Kids: 1

Life is incomplete without: De mensen waar ik het meest om geef, muziek, thee en boeken.

Music that you always listen to: Westlife, P!NK, Jason Derulo, Ed Sheeran

Nickname: Sas, Sassie

Overnight hospital stays: Géén. Zelfs met mijn bevalling mochten we na een aantal uurtjes naar huis. Alleen ben ik er geboren en moest volgens mij wel wat nachtjes blijven…

Phobias or fears: Zilvervisjes

Quote from a movie: Uiteraard uit mijn favoriete film While you were sleeping (1995) *Ga die film zien 🥳 Ik ken hem weer voor de 8349738758x in mijn vakantie van de week. Genieten!

Jack: I guess I don’t remember meeting you.
Lucy: Well, that’s probably because we’ve never met.
Jack: That could have something to do with it.

Lucy: [referring to her father] He would get these far-off looks in his eyes and he would say ‘Life doesn’t always turn out the way you plan’. I just wish I’d realized at the time, he was talking about MY life.

En die blik he

Reason to smile: Elke dag is weer een nieuwe dag vol kansen

Siblings: Geen

Time you wake up: 06:45

Underwear: Altijd aan 😉 *en matchend

Very important date this year: Dat blijft toch wel de verjaardag van onze kleine, toch alweer grote meneer op 4 Juli

Worst habit: Controle willen houden over álles

X-ray’s you’ve had done: Geen

Yummy food you make: Maak? Ik maak niet zoveel maar de verjaardagstaart voor Noa was goed gelukt én lekker

Zoo animal: Otters en Flamingo’s

Wat is een klusje die jij haat?

10 reacties op “Persoonlijk | Alfabet TAG

  1. Zo fijn dat je hem ook hebt ingevuld. Ik leerde meteen weer wat bij. Dat van die zilvervisjes bijvoorbeeld maar ook dat je net als ik blokfluit kan spelen. Bij het aantal ziekenhuisovernachtingen verschillen onze antwoorden dan weer wel. 🙂

  2. Leuk om zo weer wat dingetjes over jou bij te leren 🙂

    Ik twijfel tussen stof afnemen en de badkamer poetsen voor de niet-fijne klusjes. Omdat het bij beide klussen al zo snel niet meer te zien is dat het gebeurd is.

  3. Leuke tag om te lezen. Ik ben geboren in het ziekenhuis (en toen volgens mij ook wel overnacht), maar verder gelukkig nooit meer nachtjes (en thuis bevallen). Ik heb While you were sleeping nog nooit gezien. Toch eens tijd maken voor deze klassieker 🙂

    1. Ik heb de TAG wat aangepast na jou verhaal, ben namelijk ook geboren in het ziekenhuis en door geelzucht ben ik daar volgens mij een paar dagen/weken gebleven. Uiteraard geen herinnering van maar wel een overnachting gehad dus 😉 Oh en zeker zien hoor, prachtige film While you were sleeping.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *