Terugblik | Snapshots: Wat ik allemaal deed in mijn weekje vakantie

Och zo’n vakantie hé, gaat altijd veel te snel. Vandaag start het gewone leven weer. Terugblikken op een super fijn weekje vakantie d.m.v. een aantal fijne foto’s. Gelijk een start met een drukke week voor de boeg dus we gaan er tegenaan! Met mate, want nog even nagenieten 😉

Kijken jullie mee naar een overzichtje met wat snapshots van afgelopen week? We hadden fijne uitstapjes, was intensief bezig met zindelijkheidstraining, had 2 dagen voor mezelf waarbij ik genoot van winkelen, een date met een vriendinnetje, lange douche sessies, lezen, bloggen en mijn favoriete film kijken.

Muziek deze week

10 reacties op “Terugblik | Snapshots: Wat ik allemaal deed in mijn weekje vakantie

  1. Heerlijk om te zien! En zie ik het goed? Drinkt Noa ook nog uit een flesje en niet uit een beker? (no judge trouwens, ik dacht dat Remus zowat de enige was 😛 maar misschien heb ik een heel verkeerd beeld)

    1. Haha nee hoor, Noa drinkt al tijden uit een normale beker (ook no judge naar jou toe trouwens dat weet je he?! 🙂 ) maar deze is handig om mee te nemen. Heb hem nu voor de foto even op tafel gezet. Deze is met een soort groot rietje, soort reisbeker gebruik ik hem voor (in de auto).

  2. Nou, volgens mij is het batterijtje wel weer opgeladen. Heerlijk, zeg. Marshmellow x Jonas Brothers gaat hier ook regelmatig op volume 10!

  3. Ziet er echt een gezellige en toffe vakantie uit! Blij dat je genoten hebt. Een mens heeft dat af en toe eens nodig om weer verder te kunnen. Ben blij voor jou!

    1. Hoe lastig ik dat soms ook vind dat heb ik ook zo ervaren dus ga ik zeker vaker doen. Noa vind het bij de opa’s/oma’s of een extra dagje opvang toch niet erg 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *