Currently #6

Hello Monday! Laten we deze nieuwe week met een frisse start beginnen. Wow, lang geleden dat ik een Currently schreef. Het was begin Juni en inmiddels zitten wel alweer in Oktober. Tijd om weer even random antwoorden te geven op een aantal leuke vragen. Want wat hou me op dit moment allemaal bezig?

Currently #6

Ik geniet van… onze nieuwe badkamer ★ onze nieuwe kozijnen en daarbij net of we een nieuwe woning hebben ★ bewoordingen die Noa zegt ★ zijn ontwikkeling in het algemeen ★ bloemetjes op tafel ★ muziek ★ lezen, bijna een nieuw boek kiezen ★ knuffelen met Ayla ★ de nog fijne zonnige dagen die er waren ★ Lucifer s6 ★ Noa die ontzettend bezig is met fantasie spel en praat tegen zijn speelgoed ★ shoppen (zowel voor mezelf als voor Noa) ★ verkopen via FB/Marktplaats ★ F1 kijken ★ nieuw voornemen: geen telefoon voor het slapen

Ik maak… steeds meer tijd voor me-time. Nu meer dan ever merk ik. Steeds meer ben ik offline aan het genieten van een boek, van spelen met Noa of er lekker eventjes op uit gaan. Ik luister meer naar mijn lichaam en lig soms gewoon eventjes op de bank, te niksen. En ik kan nooit zo goed niksen hé, maar het gaat me steeds beter af en ik heb er baat bij.

Ik kijk… uiteraard nog steeds Lucifer. De laatste afleveringen zijn aangebroken, zucht. Ik wil bijna niet verder kijken omdat ik er anders zo doorheen vlieg. Nu nog 5 afleveringen te gaan al heel wat weken haha 😉

Ik deed… veel voor mezelf. Zo las ik veel, pakte veel ontspanning en deed een (gratis) online cursusje om mijn balans weer wat beter te zoeken. Ik vergat te sporten (hoewel ik wel het voornemen had) maar voelde me wel wat beter in mijn vel. Ik ruimde heel wat dingen op in huis, zowel van mezelf als van Noa. Rust in mijn hoofd en huis, heerlijk! Wil dit zeker doorzetten en kijken tot hoever ik alles kan minimaliseren. Ook werkte ik wat meer achter de schermen aan mijn blog. Zowel aan de layout (iets met lettertypes zoals jullie vast hebben gemerkt haha) en aan concept artikelen. Er komen er dus zeker wat online, alleen wat minder dan gewend aangezien ik meer voor offline-tijd kies.

Ik kijk uit naar… mijn weekje vakantie in November. Héérlijk een weekje vrij, waarvan ik Noa 2 dagen niet heb. Het is een lieverd hoor, maar even tijd voor mezelf is ook noodzakelijk. Ook ga ik deze week mijn vakantie van de kerst aanvragen. Hopelijk heb ik hem🤞🏻 en kan ik het einde van het jaar fijn genieten samen met mijn gezinnetje.

♥ Ik lees nu… het laatste deel van de Chesapeake Bay Saga, mijn favoriete boekenreeks van Nora. Bijna uit. Een reeks die ik al 80640 keer heb gelezen en nog steeds een fijne serie blijf vinden. Of ik geen nieuwe boeken heb? Echt héél veel maar op een 1 of andere manier grijp ik toch altijd terug naar de boeken van Nora. Bestel hier de boekenreeks van Chesapeake Bay Saga. Ik ga hierna in ieder geval in een nieuw boek beginnen.

Ik verbaas me over… hoe snel dit jaar eigenlijk voorbij gevlogen is. Het is voor mij echt en b*tt half jaar geweest maar hoop zeker dat de aankomende maanden dit een beetje rechttrekken. En dan 2022… Wauw. Zoveel leuke dingen om naar uit te kijken (dat is zeker over een tijdje een blogje waard 😉 )

♥ Ik werd extra blij van… het feit dat het deze week de week is van het digitale prentenboek. Noa is echt een boekjes lezer en kwam dit tegen op Facebook. Via deze link kan je de hele week elke dag een nieuw boek zien/lezen. Ik ben erg benieuwd aangezien het vandaag de eerste in de reeks is. Denk zeker wel een tipje voor de mama’s onder ons.

Ik ben de laatste tijd veel bezig met… de zindelijkheid van Noa. Dat gaat namelijk ineens als een speer. Ja er zijn nog ongelukjes en de ene dag gaat het beter dan de andere. Maar 9 van de 10 keer wil hij alleen een onderbroek aan en zijn stickerkaarten raken voller en voller. En de cadeautjes bak na een volle kaart leger en leger 😉 Uiteraard komt er nog een uitgebreider artikel online over zijn zindelijkheid, tips & tricks en de toffe zindelijkheid box waar ik echt super-duper blij mee ben #spon Inmiddels al een paar poepen en vooral veel plasjes op de wc en ach. Weer zo’n hij-wordt-zo-groot-momentje Ik heb er in ieder geval mijn handen aan vol (ook met het wassen 😉 ) en alle spullen die mee gaan naar de oppas.

Ik luister… veel naar de onderstaande nummers. Instant happiness.

Ed Sheeran – Shivers (ook de akoestische versie is heel erg tof)
P!NK – All I Know So far
Justin Wellington – Iko Iko (My Bestie) feat. Small Jam
Marshmello x Jonas Brothers – Leave Before You Love Me 
Jason Derulo x Nuka – Love Not War


Waar ben jij de laatste tijd veel mee bezig?


» Lees meer over de affiliate links hier

About the Author

12 Comments

zwartraafje

Ik heb zelf onlangs wat boeken op tweedehands gezet en vond het erg leuk om zo een aantal boeken een nieuwe thuis te kunnen bezorgen. Het begin van het zesde seizoen van Lucifer kon me niet meteen overtuigen waardoor ik er een beetje in gestrand ben geraakt. Misschien moet ik het binnenkort toch nog maar eens een kans geven wanneer we nog eens Netflix nemen. Als alles goed gaat zouden we eind november eindelijk nog eens naar Centerparcs gaan. Daar kijk ik heel erg naar uit. Ik ben het trouwens helemaal met je eens. Het jaar lijkt nog maar net begonnen en ik heb deze week alweer enkele kerstpakjes gekocht. Zo bizar

Reply
Nicky

Ik luister vaak naar Tom Grennan “Don’t break the heart”. Die vind jij vast ook leuk. En goed van je dat je op tijd je rust pakt en lekker online bezig bent. Heel belangrijk! En jaaa, zindelijkheidstraining! Geweldig! Ik moest soms heel hard om mezelf lachen als ik weer een stond te juichen bij de wc-pot! 🙂

Reply
Tamara

Leuk overzichtje! Lucifer <3, wij zijn ook de nieuwe afleveringen heel voorzichtig aan het kijken zonder ons te haasten. We hebben er nu nog maar 2 bekeken. En ik hoop dat je de vakantie van kerst kan hebben! Zo gek dat jullie dat sowieso niet hebben, bij ons is alles een weekje dicht en vroeger bij de onthaalmoeder waren het er zelfs 2.

Reply
SAS

Ja lekker zeg! M. heeft ook dan altijd vakantie, maar wij zijn als BSO natuurlijk gewoon open in vakanties… Mag hem deze week inleveren dus let’s hope so. #duimen
Ik heb er nu nog 5 te gaan van Lucifer, maar doe er ook maar 1 per keer om er niet te snel ‘klaar’ mee te zijn haha.

Reply
Johanne

Zo leuk om Noa’s vooruitgang te zien. Die zindelijkheidsbox lijkt me echt ideaal. En fijn dat je steeds meer momenten voor jezelf weet te vinden! Heerlijk die offline momenten met een goed boek. Daar ben ik de laatste tijd ook meer mee bezig. Vooral vlak voor het slapen brengt dat zo veel rust

Reply
Simone

Het laatste seizoen van Lucifer wil nog niet echt vlotten bij ons. Ik kom er totaal niet meer in en manlief ook niet. Wel lekker hoor dat je zoveel me-time in plant.

Reply
SAS

Oh ik zat er gelijk weer helemaal in! Ga Vrijdag weer verder kijken maar probeer maar 1 aflevering per keer te doen, anders is het zo snel ‘klaar’ 😉

Reply
Zo simpel is dan geluk

Wat knap van Noa dat hij al zover is met zijn zindelijkheid!
Heerlijk dat je je volgende vakantie al in het vooruitzicht hebt. En fijn dat je dan ook echt even twee dagen voor jezelf hebt!

Reply
Darina

Heel goed om meer offline te zijn en me time nemen. Dat probeer ik nu ook te doen. En wat een fijn vooruitzicht dat je straks een weekje vakantie hebt!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *