Home Sweet Home | Na zomeren in onze tuin (met een speelkleed)

Dit product is ter beschikking gesteld door KidZ ImpulZ

Inmiddels gaan we weer richting de herfst maar ik heb de afgelopen mooie dagen zeker nagenoten in de tuin. Onze tuin die er nu 10 keer beter uitziet door de renovatie aan de muur en nieuwe schuifpui. De tuin is steeds beter gevuld voor Noa en we krijgen steeds meer een beeld van wat we willen. Richting volgend jaar zomer willen we meer groen, meer kind vriendelijkheid en een stukje gras in de tuin. De indeling hebben we al anders gezet en ben ik nu al blij mee. Nu nog vullen met planten, boompjes, gras en gezelligheid.

Er waren gelukkig zeker wat mooie dagen, waarbij ik zeker samen met Noa heb genoten in de tuin. Dat wordt echt ultiem genieten volgend jaar zomer. Ook voor deze mamma die lekker kan genieten op haar nieuwe lounge set die ik dit jaar kreeg voor onze 14 jaar samen. Dat was dit jaar al fijn, laat staan als onze tuin volledig is aangepast volgend jaar. Can’t wait. Graag neem ik jullie mee voor een kijkje van al onze nazomer foto’s in onze tuin โ˜€๐ŸŒณ

Zandbak fun

Ik heb wat dat betreft echt een water & zand kind. Geef hem zijn zandbak met een gietertje water en meneer is de hele middag zoet. OVERAL zit zand en hij vermaakt zich prima. Zandkasten bouwen, zijn molentje met water laten draaien of met zijn vrachtwagen door het zand rijden. Zo vaak als kon gingen we de tuin in en ging de zandbak open.

(Buiten)speelkleed

Bij KidZ ImpulZ hebben ze verschillende leuke, kleurrijke speelkleden zowel voor binnen als buiten. Ik genoot zowel binnen als buiten met Noa van dit kleed. Een fijne aanwinst die je keer op keer verschillend kan gebruiken.

Multifunctioneel kleed hoor. Zowel binnen als buiten. Binnen was hij erop aan het rennen, dansen, rustig liggen met zijn Duplo, boekjes lezen, met zijn ABC bezig en zelfs zijn autobaan moest eroverheen. Zo leuk om te zien hoe veelzijdig het kleed is in gebruik. Buiten zat hij er heerlijk op te spelen met zijn kleurboekje maar ook deze mama zat er heerlijk op tijdens het spelen van Noa in zijn zandbak.

Wat ik er ook vooral tof aan vind is dat het zo makkelijk is het kleed neer te leggen en op te bergen. Ik dacht dat het kleed zwaar zou zijn of lomp in gebruik maar het tegendeel was zeker waar. Je vouwt hem zeer simpel op in een leuke shopper in bijpassende kleur. Als je deze mee bestelt krijg je โ‚ฌ3 korting op de shopper, altijd mooi meegenomen. Hij staat nu dus op zolder en we kunnen hem er makkelijk bij pakken, ook voor binnen met de aankomende herfst/winter maanden. Ook is hij makkelijk af te nemen met een vochtige doek en is dit zeker een kleed wat ik graag meeneem tijdens een picknick, stranduitje of naar het park.


Je hebt verschillende binnen & buiten speelkleden. Benieuwd en er graag meer over lezen? Check dan hier de verschillen van een buiten en binnen speelkleed om zo de juiste keuze te maken. En check de service van staaltjes om te kijken welke kleur je het mooiste vind. Zoals altijd heb ik ook deze keer Noa zelf de kleur laten kiezen. Zelf heb ik speelkleed maat M.

Speelhuisje & glijbaan

Deze stond er al tijden, aangezien we een lockdown thuis hadden met een buitenkind. Ik heb zelf (trots hier hoor) het huisje in elkaar gezet en meneer is helemaal in zijn nopjes met zijn gekregen glijbaan. Leuk ook om zijn ontwikkeling hierin te zien. Moesten we hem eerst nog begeleiden, doet hij nu alles zelf. Onder de glijbaan en het huisje heb ik foam matten gelegd voor het vallen en de zachtheid met het spelen.

Watertafel, waterbaan en picknicktafel

Wederom een hoop water voor meneer ๐Ÿ˜‰ Van de deksel van zijn zandschelp maken we vaak een badje en ook zijn waterbaan is echt een hit. Lekker met water kliederen en met de bootjes die erbij zitten varen. Ook zijn kleine watertafel (met zoals Noa zelf zegt: Piratenvlag) is altijd een hit. Vullen met zand en lekker modder maken. Hij vermaakt zich wel en mama ook in de tuin.

Nog steeds blij mee dat ik hem toch heb opgehaald via Marktplaats: een picknicktafel. Hij kan er heerlijk aan kleuren maar zit er ook vaak genoeg lekker buiten aan te eten. Hoewel het blad wat verkleurd is, is het verder echt een prima tafeltje om buiten te hebben voor die kleine. Ik pas er net met 1 bil op maar het is wel gezellig er soms zo bij te zitten als hij lekker bezig is.

Ik ben al blij dat onze tuin steeds meer echt een tuin voelt. Zowel door de muur, de nieuwe kozijnen als al het speelgoed wat er erin hebben gezet voor Noa. Oh en mijn bank niet te vergeten he, waar mama met d’r beentjes omhoog kan zitten als Noa lekker aan het spelen is. Ik kan eigenlijk voor het eerst niet wachten tot volgend jaar zomer als de tuin geheel naar wens is. Ultiem genieten in de tuin gaat dat worden. Iets fijns om naar uit te kijken.

Heb jij nagenoten in de tuin/op het balkon dit jaar van de mooie dagen die we hadden?

10 reacties op “Home Sweet Home | Na zomeren in onze tuin (met een speelkleed)

 1. Heerlijk is dat! Leuk speelgoed ook. En als Noa zich vermaakt, kun jij lekker van je boek genieten! Win-win!
  Ik heb een balkon, met een heerlijk bankje er op en ik zit er heel vaak te genieten van de laatste warme dagen van het jaar.

 2. Fijn om te lezen dat Noa zoveel plezier heeft aan de dingen! Hier is’t nog steeds uitkijken naar het nieuwe huis haha, waar we hopelijk binnenkort fatsoenlijk van de zomer kunnen genieten in een eigen tuin ๐Ÿ™‚

 3. Wat gezellig! Wat wordt Noa groot zeg.

  Na-zomeren hebben wij niet echt gedaan. We zijn wel moestuintje begonnen en die breiden we op dit moment ook uit. We hebben ook niet zo een hele grote achtertuin hoor, dus veel kanten kunnen we niet op. We hebben een overkapping gemaakt 2 jaar geleden, hangen nu gezellige lampjes onder. Mooi kleed en straks wil ik nog een rotan bankje eronder met kussentjes en dekentjes. Dan hebben we het ook gezellig voor de kerst, met die lampjes. ๐Ÿ˜€

 4. Heerlijk dat jullie tuin eigenlijk echt een ‘buitenkamer’ is!
  Leuk ook dat jullie het nog wat groener gaan maken.

  Hier is in de tuin gaan vaak in de tuin werken. Ben niet zo goed in stilzitten, en doe het graag dus dat is geen probleem.

 5. Fijn dat je voor volgend jaar nog weer iets hebt om naar uit te kijken! Zo’n watertafel lijkt mij ook wel leuk voor de jongens, maar is nu een beetje te laat om aan te schaffen, haha. Volgende zomer dan maar. Onze tuin is nu nog echt een zooi en baalde er enorm van dat Axel en James er niet veilig buiten konden spelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *