Snapschots van mijn XXL weekend #selfcare | Hier ben ik weer!

Ik was wat meer offline deze dagen, mijn blog liep uiteraard wel door met ingeplande artikelen. Graag deel ik met jullie wat foto’s wat ik dan wél deed deze offline tijd. Geen social media, minder mijn blog, minder dingen ‘moeten’. Ik had een XXL weekend, heerlijk offline gepland om even bij te tanken van de afgelopen weken. Ik genoot. Probeerde zoveel mogelijk op te laden. En had eens geen to-do-lijstje voor de verandering..

Snapschots van mijn XXL weekend #selfcare
Speelkleed #spon – binnenkort op mijn blog te zien
#spon en zijn we deels als mee gestart (niet het programma, alleen de extra beloningskaarten en nu al ZO blij mee) – binnenkort op mijn blog te zien
#spon – binnenkort op mijn blog te zien

About the Author

10 Comments

zwartraafje

Wat een heerlijke terugblik. Ik hoop dat het meer offline zijn ook echt voor voor wat meer energie heeft kunnen zorgen. Duplo is echt tijdloos hé. Daar heb ik als kind super veel (en graag) mee gespeeld. Mijn ouders hebben het allemaal bewaard en momenteel spelen mijn nichtje en neefjes er regelmatig mee wanneer ze bij hen op bezoek zijn. Zelf heb ik ondertussen ook ontdekt hoe fijn het is om een Lego-set in elkaar te steken. Ik heb er onlangs nog een nieuwe besteld en kijk er nu al naar uit om die te kunnen bouwen wanneer het een keer echt herfstig weer is.

Reply
Johanne

Die Zindelijkheidsbox, wat een goed idee. En zo leuk dat Noa het al zo goed doet. Slimmerd. Fijn hoor, zo’n lang, offline weekend.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *