Typisch Sas dingen (& gadgets die daarbij horen)

augustus 6 2021

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Cadeau.nl

Een tijdje terug deelde ik al wat willekeurige feitjes over mijzelf die je waarschijnlijk (nog) niet wist. Ik vind het altijd leuke zulke persoonlijke dingen te delen aangezien ik een persoonlijk blog heb en toch bewust wil bloggen. Nou zijn er een aantal dingen die erg typerend Sas zijn en laat ik daar nou zeker wat leuke gadget-gerelateerde dingen bij hebben gevonden via cadeau.nl. Gadgets waar ik zeker typisch wat aan heb en die handig van pas komen. Kijken jullie mee?

Seks scenes sla ik eigenlijk altijd over in de romannetjes die ik lees 📚😳
Tsja. Zoals jullie weten is mijn favoriete auteur (ondanks dat ik van thrillers hou) toch wel Nora Roberts. Het is het genre spanning/roman. Het ene boek is alleen roman, het andere weer een combi. 9 van de 10 keer zitten er wel altijd seks scenes in en die sla ik dus altijd over haha. Ik weet niet waarom maar ik hoef dat niet zo nodig te lezen. Heel handig vind ik de bedside pocket waar ik mijn boeken bewaar die ik ’s avonds in bed lees.

Ik neem eigenlijk als mama zijnde niet genoeg tijd voor mezelf
Herkenbaar denk ik als je mama bent. Ik neem niet genoeg tijd voor mezelf. Iets voor mezelf doen of een huishoudelijk klusje? Meestal kies ik voor de laatste, anders heb ik gewoon geen rust in mijn hoofd. Wel probeer ik er meer balans in te vinden zodat ik niet alleen maar bezig ben maar ook voor rust en ontspanning kies. Een mamamomentje dus.

Ik heb meer sleutelhangers aan mijn sleutelbos dan sleutels 🔑
Ik heb 2 verschillende bossen: een privé sleutelbos en eentje voor werk. Ik heb alleen meer sleutelhangers inmiddels dan sleutels aan mijn bos hangen. Alle sleutelhangers hebben wel een betekenis of herinnering voor me.

Privé sleutelbos: Een houten eekhoorntje van onze eerste vakantie als gezin met Noa (& het samen voeren van de eekhoorntjes), Een Londen bus, rad, Big Ben en het woord Londen (1 sleutelhanger met meerdere delen) van onze 2de trip naar Londen. Liefde voor die stad. Een klein gelukspoppetje aan een blauw draadje: gekregen bij een cadeautje met kraamvisite, als geboorte herinnering van Noa. Een klavertje 4 als afsluiting van mijn interne baan: als reminder om nooit te vergeten te doen wat je écht leuk vind.

En de nieuwste aanwinst: een flamingo sleutelhanger van Zooparc, de eerste keer dierentuin in onze vakantie met Noa. Een mooie herinnering om hem voor het eerst zijn favoriete dieren écht te laten zien. 🦩

Inclusief 3 sleutels 😛

Werksleutelbos: een grote S met Mickey Mouse erop, van Disney toen we net in ondertrouw waren gegaan voor ons huwelijk. Wegens privacy laat ik mijn werksleutelbos hier verder niet zien. Alle sleutels hebben we netjes opgeborgen op dit toffe sleutelrekje, waar ook plaats is bovenop voor pasjes of brieven die verstuurd moeten worden. Hij hang in onze kast maar ziet er ook stylisch uit aan de muur.

De enige games die ik leuk vind zijn MarioKart & Crash Bandicoot 🎮
Mijn man is een ras echte gamer. Hij is dan ook maar wat blij met zijn PS5 die hij eindelijk wist te bemachtigen maar ook met z’n nieuwe thermosfles die er prachtig bij past. Ik ben zelf totaal niet van de games maar MarioKart vind ik dan wel erg tof om te doen. Vooral met vriendinnen en ook soms op mijn werk speel ik dat nog wel eens. En een Goude oude: Crash Bandicoot speelde ik in mijn tienerjaren heel erg vaak.

Ik heb het erg vaak koud, ook als andere mensen het warm hebben 🥶
Ik hoor dit dus vaak he: ‘Heb je het écht koud?’ Nou uhhh ja. Vaak als anderen nergens last van hebben zit ik met dikkere sokken en een trui aan omdat ik het koud heb. Ook als ik even uit bed moet voor Noa of de wc heb ik al gelijk koude rillingen en kom klappertandend terug in bed. Ideaal dus deze pocket pall pittenzakje waarvan ik een egel heb gekozen. Er zijn meerdere dieren beschikbaar. Ik gebruik hem ook vaak als ik in de avond achter de computer zit. Lekker compact, makkelijk op te warmen en maakt dat ik het wat warmer heb.

Ik hou ontzettend veel van lijstje maken en bijhouden 📝
Check. Check. Nog meer check. Dit weetje is jullie denk ik niet vreemd maar ik hou ervan lijstjes te maken. Dit dit ik altijd al maar sinds ik nog steeds na mijn zwangerschap 2 jaar na dato, vergeetachtiger ben geworden is dit ideaal. Ik schrijf hieronder altijd de planning op het magnetisch whitebord, belangrijke afspraken en de echt noodzakelijke boodschappen op. Zo weet ik de planning voor mezelf en mijn gezin. Het is makkelijk uit de wissen als er weer een nieuwe week begint (ik mis alleen een wissertje bij dit bord) en het is heerlijk dingen weg te halen als het is gebeurd.

Ik ben een creatief aangelegd persoon 🎨
Dit wisten jullie vast wel van mij als je langer mijn blog volgt. Altijd vind ik het leuk creatief bezig te zijn. Zo heb ik vroeger vaak geschilderd en knutselde ik ook veel. maar ook nu maak ik vaak toffe cadeautjes voor familie & vrienden. Zo maak ik speenkoorden en andere benodigdheden voor baby’s maar ook leuke trouw-geboorte-samenwoon/nieuw huis borden. Al heel wat toffe DIY heb ik gedeeld op mijn blog (te vinden via de zoekfunctie DIY)

Het creatieve gedeelte zie ik zeker terug in Noa. Hij tekent graag (vooral met de onderstaande leuke autootjes), vind het leuk om te kleien (en de mooie creaties te maken) en verzint zelf telkens wat hij heeft gemaakt. Trots hangen er wat werkjes op onze deur in de woonkamer, maar ook mag hij zijn nieuwste altijd op de koelkast plakken. Hij tekent steeds gerichter en ik vind het leuk te zien dat hij er net zoveel plezier aan beleefd als mama 😉

Een dag zonder muziek is een dag niet geleefd 🎼
Elke dag luister ik wel muziek. Is het niet in de auto naar werk dan is het zeker op de laptop tijdens bloggen, elke dag dansjes dag samen met Noa of tijdens het schoonmaken. Ik heb nu nieuwe plugin oortjes die super makkelijk werken als ik geen herrie wil maken als Noa slaapt. Ik vind het heerlijk te genieten van zowel oude als nieuwe nummers. Het maakt dat ik even mijn zorgen opzij kan zetten en écht even kan genieten. Heel handig om dus deze magneten te hebben waardoor ik mijn telefoon op de koelkast kan hangen. Zo kan ik het makkelijk aanklikken en soms eens even kijken naar die toffe oude dansjes (die ik allemaal nog weet) Ook tijdens het maken van de verjaardagstaart van Noa was het ideaal. Het recept opgezocht en kon zo tijdens het bakken scrollen op de koelkast.

Welke gadget zou typisch bij jou passen?

16 comments

 • zwartraafje

  25/08/2021 at 16:14

  Ha, die sleutelbos. Ik wissel mijn sleutelhangers wel eens af maar er hangen er telkens maximum twee aan. Een kleine die ik zelf heb gemaakt met de tekst Accio Keys of Alohomora er op en dan een iets grotere. Momenteel is dat er eentje van Hogwarts die ik heel mooi vind. Dat uitveegbaar bord voor je weekplanning lijkt me super handig. Zelf heb ik daar een aparte agenda voor die steeds binnen handbereik ligt zodat ik af en toe eens kan gaan spieken. Het egeltje is inderdaad super handig en dat van de seks scènes van Nora snap ik. Die zijn steeds zo vreemd geschreven.

 • Giovanna Jansen

  13/08/2021 at 21:46

  Wat leuk om te lezen over je en wat een leuke gadgets allemaal. Superschattig die egel pittenzak en handig die bedside pocket! En grappig, ik sla seksscènes ook vaak over in boeken, zeker als het plat wordt of dingen plastisch beschreven worden.

 • Heidi

  10/08/2021 at 13:07

  Wat leuk zijn ze.
  Ik zelf heb een boek bij gekocht, ook al sta ik nog met 12 boeken die ik nog moet lezen.
  Sleutelhanger vind ik ook super tof. Meestal als ik naar de dierentuin ga, heb ik er steeds mee.

 • Robin Schrijvers

  09/08/2021 at 11:06

  Ha, sleutelhangers. Als het sociaal geaccepteerd was dat een man met een soort van dagelijkse tas overal kon wandelen had ik mijn sleutelbos ook vol sleutelhangers gehangen. Maar nee, nu doe ik dat niet, da’s echt niet handig op de momenten dat ik geen brede broekzakken heb 😀

  1. SAS

   14/08/2021 at 21:08

   Ik zie en oplossing… Een broek kopen met brede broekzakken 😉 You will thank me later

 • Tamara

  08/08/2021 at 11:45

  Ik sla ook vaak de seks scènes over in een boek! En ook in een serie durf ik al eens scrollen op mijn smartphones tijdens zo’n scènes. Het zegt me niets.
  En ik neem ook te weinig mama-tijd, ik merk dat ik er echt nood aan begin te hebben de laatste tijd. Maar binnenkort gaat de crèche weer open en kan ik wat meer tijd inplannen voor mezelf.
  En als ik een tip mag geven rond games: It takes two is een GEWELDIG co-op spel die je absoluut moet spelen met je man. Het is werkelijk fantastisch en vrij toegankelijk. Het gaat over twee ouders met een kindje en die ouders zijn zo wat uit elkaar gegroeid.

  1. SAS

   08/08/2021 at 13:51

   Hoop dat je binnenkort dan weer wat meer tijd kan inplannen voor jezelf. Is niet niets met 2 van die hummels (hoe leuk ze ook zijn) 😉
   Thnx voor de tip ik zal er eens naar kijken. Hoewel manlief en ik een HELE andere smaak hebben qua games (series/films…noem maar op)

   1. Tamara

    09/08/2021 at 08:05

    Het is echt waard je man te proberen overtuigen, geloof mij! 😀

    1. SAS

     14/08/2021 at 21:08

     😄

 • Nicky

  07/08/2021 at 21:29

  Heel herkenbaar van die sexscenes. Wat voegt dat nou toe? Leuke gadgets, trouwens. Vooral dat egeltje! Bij mijn past een kussen, denk ik. Ik ben nogal een slaapkop.

 • Irene

  06/08/2021 at 21:59

  Haha ik moest wel een beetje lachen om het feitje dat je de seksscènes overslaat 😛
  Ik heb het eigenlijk ook altijd koud. Zelfs als ik weet dat het 30 graden gaat zijn neem ik een vest mee want stel dat … Ik ben graag goed voorbereid. En er was ook een tijd dat ik super veel leuke dingetjes aan mijn sleutelbos hing maar dat is nu niet meer. Het werd echt een groot lomp ding. Nu heb ik een gelukspoppetje en een Harry Potter hoofdje (het lijfje is er afgebroken 😛 )

 • Darina

  06/08/2021 at 14:53

  Hele leuke gadgets, vooral de bedside pocket! En herkenbaar van de sleutelhangers. Er hangen meer hangers aan de sleutels bij mij 🙂

 • Johanne

  06/08/2021 at 14:29

  Wij lijken heel erg op elkaar en toch ook weer niet 🤣. Ik heb heel veel rust in m’n kont en kan heel makkelijk me-time pakken. Huishouden doe ik altijd als de boys wakker zijn 😬. Maar we zouden wel heel gezellig Crash Bandicoot kunnen spelen samen (ik mis dat zo!!) en ik heb het ook altijd koud. Hartje zomer zit ik ‘s avonds nog met een dekentje op de bank. Heerlijk!

 • Romy

  06/08/2021 at 13:47

  Leuk om zo wat feitjes over te ontdekken en toffe gadgets ook allemaal! Ik ben ook al zo’n lijstjesmeisje; ben echt gek op lijstjes maken. Dat egel pittenzakje is ook geweldig. En helemaal iets voor jou, denk ik 🙂 En wat handig, die pocket voor je boeken aan het bed!

 • Nicole Orriëns

  06/08/2021 at 09:31

  Ik vind het leuk gadgets. En ik denk dan ook vaak: Hoe komen mensen erop om ze te verzinnen. En dan zijn ze toch ook nog wel handig ook.

  1. SAS

   08/08/2021 at 13:50

   ja dat heb ik dus ook. ‘Waarom heb IK dat niet bedacht?’ haha

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *