30 Day Challenge – 028. Een kunstwerk (van jezelf)


Ook 1 van mijn hobby’s is tekenen & schilderen. Dit heb ik jaren gedaan en ik moet er echt wat meer tijd voor gaan maken. In 2002 schilderde ik mijn meeste schilderijen. Hierboven zie je er eentje van. Deze plaat is van het kinderboek: Het vogeltje dat te ver vloog. Een geweldig verhaal met super mooie platen.

0

10 thoughts on “30 Day Challenge – 028. Een kunstwerk (van jezelf)

 1. Peet says:

  Mooi schilderij! Ik schilderde vroeger ook heel veel, maar kom er nu niet zoveel meer aan toe. Wel jammer, want ik vind, net als jij, het ontzettend leuk om te doen.

 2. Iris says:

  Ahh, leuk! Is een schattig schilderijtje geworden. Alleen dat vogeltje kijkt wel een beetje sipjes 😉
  Ik tekende en schilderde ooit ook best veel (niet dat ik er heel goed in was, maar vond het wel leuk om te doen), maar tegenwoordig doe ik er helemaal niets meer mee. Ik besteed al mijn vrijetijd aan computeren, wat óók heel leuk is, maar ook best zonde als al je tijd daar aan op gaat.

 3. Kim says:

  Wat goed! Ik vind schilderen zelf ook zo leuk alleen bak er zelf nooit wat van.. Zoals jij het doet.. Super!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *