Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!30 Day Challenge – 027. Iets dat je mist


Hoewel mijn leven nu hardstikke leuk is, mis ik toch wel mijn kindertijd. Mijn jeugd. Je hoefde je geen zorgen te maken over dingen en kon gewoon lekker genieten. Dagelijks zie ik kindjes op m’n werk en toch ben ik er jaloers op. Lekker de hele dag spelen, verzorgd worden, dansen en vooral veel plezier hebben met je vriendinnetjes/vriendjes. Geen hypotheek betalen, niet hoeven schoonmaken, niet hoeven werken met daarbij de cursussen, vergaderingen en ander spul, niet hoeven nadenken over moeilijke keuzes in het leven en geen verantwoordelijkheid voor iets. Heerlijk lijkt het me, om dat 1 dagje terug te hebben.

0
Challenges
Previous Story
Next Story

7 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Lief meisje
  27/09/2010 at 14:38

  Ik zou dat ook wel eens over willen doen. Tegenwoordig heb je zoveel zorgen.

 • Reply
  Annet
  20/09/2010 at 12:28

  Dat lijkt mij ook héérlijk! Gewoon even onbezorgd kind zijn, in de huid kruipen van mijn neefje of nichtje haha..

 • Reply
  Wendy
  19/09/2010 at 23:34

  Ik denk dat iedereen daar op zijn tijd wel eens naar terug verlangd.

 • Reply
  Esmeralda
  19/09/2010 at 17:11

  Soms zou ik ook nog wel eens klein en onschuldig willen zijn!

  liefs x

 • Reply
  Olga
  19/09/2010 at 16:54

  Lekker gewoon de hele dag kunnen niksen, of spelen en dan de volgende dag precies hetzelfde kunnen doen. Ik vind het vooral jammer dat ik te oud ben om met speelgoed te spelen 😉

 • Reply
  Iris
  19/09/2010 at 15:49

  Ahh ja, soms verlang ik ook wel terug naar die tijd. Vooral als ik super druk ben met mijn studie of in geldnood zit. Dan denk ik tsjah, dat was 10 jaar geleden toch allemaal een stuk makkelijker dat je daar niet aan hoefde te denken.

 • Reply
  Caroline
  19/09/2010 at 12:37

  Ik herken dat wel. Als ik op zolder kom dan zie ik de Knexx dozen staan en de barbie poppen liggen. Gewoon om even lekker te friemelen en te frutselen..

  Liefs!!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png