MOM life | Op dit moment: Mijn favoriete outfits van Noa

Deze blogpost schreef ik in samenwerking met Jayno

Dat meneer als kool groeit is denk ik al duidelijk. Ik heb zoveel leuke kleertjes van hem die hij nu niet eens meer past. Soms kijk ik ernaar en denk ‘Heeft hij dáárin gezeten?’ De tijd gaat hard en echt alle clichés zijn waar. Inmiddels is hij alweer 1 geworden en zit hij in maatje 80/86. Ik heb heel wat leuke kleding stukken gekocht die ik graag met jullie deel. Ook verkocht ik veel van zijn oude kleding op Marktplaats en Facebook en van dat geld kocht ik weer een nieuwe garderobe voor meneer. Sommige kleding met een dierbare herinnering zitten in de geboortedoos.

Waar ik Noa zijn kleding koop

Er zijn verschillende winkels waar ik de kleding voor Noa koop. Dit is zowel budget als merk kleding door elkaar. Heel eerlijk: ik vind een merkje ook totaal niet belangrijk. Soms vind ik het zonde iets voor wat duurder aan te schaffen, aangezien meneer als kool groeit en je het na 2x aan doen weg kan doen. Daarbij gaat hij ook naar het kinderdagverblijf, waarbij hij van mij lekker vies mag worden. Liever iets budget aan, dan merk kleding. De winkels waar ik o.a. wat kleding koop zijn: Zeeman, Primark, H&M, Otto, Schattigebabykleertjes en soms krijg ik ook via samenwerkingen wat kleding voor Noa.

Ik vind het altijd fijn wat effe kleuren broeken te hebben met daarop een jongens trui met leuke print te combineren bijvoorbeeld. Of juist een drukke broek met panda hoofdjes erop en een effe gekleurd shirt. Zo kan ik spelen met motieven zonder dat het in mijn ogen te druk wordt. Bij de Zeeman haal ik ook vak rompertjes, onderbroekjes en hemdjes voor een klein prijsje. Altijd fijn om dit onder iets aan te kunnen trekken.

Stoer jasje van Baby Blue – Boys Rule

Jasjes en vestjes vind ik ook altijd leuk om mee te combineren. Vooral met dit warmere weer, maar waarvoor korte mouwen net iets te koud zijn. Dit super fijne vestje van baby blue vind ik dan ook erg fijn om als jasje te gebruiken. Hij is van een achte stof en ook makkelijk aan te krijgen. Ik merk dat Noa het zelf ook een erg fijn vest vind om te gebruiken.

Tuinpakje van Babyface

Een favoriet van mij is nog steeds dit bever tuinpakje van het merk babyface (#spon via een andere samenwerking). Hij is verstelbaar waardoor Noa hem nog lange tijd aankan. Hij heeft hem nu aan op de bovenste knoop ervan. Tijdens zijn verjaardag was dit ook wat hij, met een witte romper met korte mouwen wat hij aan had. Ik vind hem echt super leuk en het staat hem leuk. Sowieso hou ik wel van tuinpakjes.

Noa met al zijn verjaardagskaarten

Letter shirt van Baby Blue

Een super fijn shirtje van katoen die luchtig is ook met wat warmere dagen. Daarbij hou ik wel van de kleur blauw en is het juist leuk dat deze verschillende kleuren blauw in 1 shirt heeft verwerkt. Super leuk ook om te combineren met een leuk joggingbroekje.

Budget kleding – T-shirtjes

Altijd fan van de Zeeman. *Hey dat rijmt… Ze hebben daar voor een budget prijs zeker wel leuke t-shirtjes. De onderstaande kocht ik van de week en ben ik super blij mee. Ik kom er vaak om wat leuke shirtjes, jasjes of andere babyitems te kopen. Ze hebben er ook fijne hydrofiele washandjes, accessoires voor in de babykamer en kwijlslabbetjes. Er is een hoop te krijgen en vooral fijn dat het zo weinig kost. Zo is het ook niet erg als het vies wordt, stuk gaat of dat je na 3 weken (als meneer weer ineens groeit) nieuwe spulletjes moet halen. Ik struin er altijd graag.

Noppies tuinpakje

Dit leuke outfitje van Noppies kreeg Noa voor zijn kerst 2019 van mijn schoonouders. Nog steeds zo ontzettend blij met dit pakje. Wederom met verschillende knopen zodat hij hem voorlopig nog aan kan. Hij was eerst een stuk te groot en had de knopen op de kortste stand staan en zijn pijpen opgerold. Inmiddels kan hij hem zonder opgerolde pijpen aan maar staat nog steeds op de kortste stand. Voorlopig kan dit leuke pakje dus nog mee.

Walvissen zwemluier 🐳

Nog steeds ben ik ook super blij met zijn zwemluier, die ik kocht voor hem met kerst. Hij is verstelbaar door de drukknopen die erop zitten en dus voor de aankomende jaren te gebruiken. De leuke print ben ik nog steeds fan van en ook Noa vind hem lekker zitten.

Eerste keer zwemmen December 2019

Artikel idee

Waar koop jij de kleding van je kindje?

7 reacties op “MOM life | Op dit moment: Mijn favoriete outfits van Noa

 1. • Hier is dat ook meestal zo dat ik soms merk kleding koop of gewoon uit de zeeman voor mijn zoon. Tis te zien wat ik zelf mooi vind.

 2. Wat een leuke outfits allemaal. En weer wat bijgeleerd: ik wist helemaal niet dat er zo’n verstelbare pakjes en tuinbroekjes bestonden! Echt handig, en ook wat meer ecologisch eigenlijk.

  Zelf geen kindjes maar voor mijn neefje keek ik ook overal een beetje. Zo heb ik wel eens leuke dingen gevonden bij Esprit ook.

 3. Wat een leuk spul allemaal! Ik kocht vroeger ook veel bij de Zeeman. En C&A, geloof ik. Ik zie nog steeds hele leuke dingen als ik daar toevallig rond loop.

 4. Die tuinpakjes vind ik echt het aller schattigste voor baby’s! Ik heb ook al een paar leuke exemplaren kunnen vinden voor ons kindje. En die zwemluier is ook super leuk. Wij gaan wasbare luiers gebruiken en we hebben er ook een paar met een walvissenprintje maar een zwemluier heb ik nog niet.

  1. Tuinpakjes zijn ZO leuk! Ben erg benieuwd naar jullie exemplaren, waar die ga ik vast wel eens aan tegen komen 😉
   Ah leuk hoor die wasbare luiers. Welke hebben jullie? Ik zit erover te denken deze voor de nacht te gaan gebruiken maar er is zóveel keuze dat ik door de bomen het bos niet meer zie.
   Die zwemluier is echt ideaal moet ik zeggen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *