Noa bijna 1 jaar | Cadeau inspiratie

Zoals jullie weten breekt de eerste verjaardag van Noa bijna aan. Volgende week al! In dit artikel deel ik graag mijn cadeau inspiratie en vertel ik jullie hoe we het dit jaar gaan vieren.

Uiteraard was ik al langere tijd bezig om zijn verjaardag voor te bereiden. Zo probeerde ik de baksels uit voor zijn eigen taart te maken, kocht ik slingers, nam ik spullen mee om een muts te maken van werk en was ik al bezig met zijn eerste verjaardagsoutfit. Daarbij had ik al een uitnodiging bedacht en ideeën om foto’s te maken. De laatste tijd ben ik zelfs bezig geweest met grote kartonnen letters/cijfers van de Xenos… Uiteraard komt alles op de foto online zodra hij jarig is geweest (en ga ik er een fotoboek van maken)

Noa bijna 1 jaar | Cadeau inspiratie

Viering

Door de Corona hebben we lang erover na moeten denken hoe we het zouden willen en kunnen vieren. Aangezien de maatregelen zijn versoepeld zouden we het, met gepaste afstand wel kunnen doen. Misschien wel in tijd-shiften. Echter hebben we er dit jaar voor gekozen om het alleen met zijn opa’s en oma’s te vieren. Goede vrienden en familie heb ik geappt met de vraag of ze apart een andere keer willen langskomen. Jammer? Uiteraard wel, aangezien je de eerste verjaardag toch anders voor je ziet. Goed zo? Dat wel. Het voelt voor ons goed om op deze manier het klein te vieren en mensen ook niet voor het blok te zetten die misschien nog juist meer afstand willen bewaren. Het zal dus even anders dan anders zijn; maar aan de ene kant ook wel weer fijn dat het minder druk en hectisch gaat zijn en we het klein vieren. Daarbij vind ik het leuk dat Noa straks verspreid visite en cadeaus krijgt voor z’n verjaardag. Hij zal er weinig last van hebben aangezien hij toch nog niet begrijpt wat er allemaal gebeurd.

Cadeauinspiratie

Zijn cadeau inspiratie heb ik tijden bij gehouden via Lijstje.nl. Dit doe ik eigenlijk altijd, aangezien dit een makkelijke manier is ook om mensen zelf dingen te laten afstrepen. Hieronder heb ik een kleine selectie gemaakt van de dingen die ik op zijn verlanglijstje heb gezet…

Houten regenboog blokken / 2 in 1 Speelgoed Opberg Kleed / Autoweg tape / Blokkenkar / Hamertje tik / Luister! Voertuigen / Nachtlampje Vos / Eichhorn werkbank / VTech Toet Toet Auto’s & luchthaven / Bubbelmachine badspeelgoed

Onze cadeaus

Uiteraard zijn we ook bezig geweest om cadeaus te regelen die hij van ons gaat krijgen. Hij krijgt een aantal cadeaus waaronder deze houten loopfiets geworden van Hape en een groot opblaasbaar zwembad voor de zomer. Daarnaast nog wat kleine cadeaus. Ik ben erg benieuwd hoe hij alles gaat vinden en ervaren. Ik heb er in ieder geval al erg veel zin in; het zal een dag zijn met een lach en toch ook wel een traan. Poef, weg baby.

Afbeelding via bol.com, zelf hebben wij het fietsje via Otto.nl

» Lees meer over de affiliate links hier

About the Author

14 Comments

Sofie

Wat een leuke cadeautjes! En gespreid vieren is ook eens leuk 🙂 Ik hou sowieso niet van de grote drukte.

Reply
zwartraafje

Oh, ik hou echt van dat houten kinderspeelgoed. Mijn metekindje heeft van ons een Grimm regenboog gekregen. Zo’n grote in vrolijke kleuren en je kan er zoveel opstellingen mee maken. Voor haar tweede verjaardag kreeg ze dan weer houten keukenspeelgoed. De keuken kreeg ze van haar ouders en van ons kreeg ze die dag een broodrooster, gezelschapspel en natuurlijk ook wat boekjes. Die broodrooster-set was echt leuk uitgewerkt. Ook van Little Dutch als ik me niet vergis met houten sneetjes brood, een spiegelei voor erop, een stukje boter, mes, confituur, … zo leuk! Ik snap dat jullie Noa’s eerste verjaardag anders in gedachten hadden maar denk wel dat dit de juiste beslissing is. Het is dan wel anders maar op deze manier gaan jullie waarschijnlijk wel kunnen genieten zonder je zorgen te moeten maken over dat vervelende virus. Geef je hem een super dikke knuffel van me wanneer het zover is?

Reply
SAS

Ik ga hem morgen zeker knuffelen voor je. En alvast bedankt voor je kaartje<3 We maken hem morgen (met de rest van de post) open.

Reply
Morgaine

Sas… serieus… de blokkenkar van Little Dutch… die is zoooo mooi, ook heel mooi afgewerkt, net als het houten speelgoed… Luca is zo blij met zijn garage ook, maar ook met zijn Vtech trein en baan, hahahaha

het komt vast goed!

X

Reply
SAS

Deze staan inderdaad ook op z’n verlanglijstje. Maar om alles erop te zetten in dit artikel, dan zou hij wel een stuk langer worden haha dus dat bespaar ik je.
Echt ideaal om het zo via lijstje.nl bij te houden. Staat trouwens ook een gereedschapskist van My Little Dutch op en een hamertje tik.

Reply
Simone

Ook alleen met oma’s en opa’s kan het gezellig zijn toch. Scheelt ook weer dat het niet te druk is voor zo’n kleintje. Ik ben benieuwd naar de taart en hoe hij zijn eerste verjaardag beleefd <3

Reply
Nicky

Wat een leuke cadeaus! En met alleen de opa’s en oma’s is misschien wel net zo gezellig. Ik ben reuze benieuwd naar je taart, trouwens!

Reply
Romy

Wat fijn dat jullie toch nog een manier hebben gevonden om het te vieren! Kan me voorstellen dat het jammer is, want zo’n eerste verjaardag is toch een mijlpaal, maar dit klinkt als een prima oplossing voor nu. Leuk om het lijstje te zien! Uiteraard ben ik vooral groot fan van de vrolijke regenboog 🙂 Die zou ik stiekem ook nog wel voor de sier in mijn huis willen zetten 😉

Reply
Irene

Het lijkt me zo leuk om met die voorbereidingen bezig te zijn! ^^ En wat slim om je cadeau-ideetjes via lijstje.nl bij te houden. Die ik ga ik onthouden 🙂

Reply
SAS

Ja dat is echt ideaal. Iedereen kan lekker kiezen wat hij/zij wil geven, plus het is iets wat hij (of eigenlijk wij) willen hebben en het is lekker overzichtelijk. Doe het ook bijhouden door het jaar heen, zodat als je jarig bent weet wat je ook alweer wilde hebben :’) haha.

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *