4 mooiste mannen

Ook al ben ik met de 30 days challenge bezig, toch neem ik deze tag over. Ik heb hem gekregen van Desiree.

Wat je moet doen? Show jouw 4 mooiste mannen. Oelala..
Hoewel natuurlijk niemand kan tippen aan m’n eigen vent haha.. hier zijn ze:

001. Johnny Depp
002. Nicky Byrne
003. Joshua Jackson
004. Heath Ledger

Geen uitleg verder nodig toch, dacht ik zo? 😉 Ik tag verder niemand, maar voel je vrij om hem over te nemen.

0

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

12 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.