Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
30 Day Challenge – 008. Deze week
Challenges

30 Day Challenge – 008. Deze week


Een goed begin is het halve werk, zeggen ze wel eens. Deze week begint met mijn 3 daagjes naar Antwerpen. waar uiteraard nog een uitvoerig verslag van komt zodra we terug zijn. Verder is het alweer September, wat gaan de maanden toch hard! De rest van de dagen van deze week gaan we lekker relaxen, misschien nog ergens shoppen en wat dingen inkopen voor in ons huisje te klussen zoals verf e.d. Ik ga geniet van mijn eerste volle week vakantie!

0

5 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *