Miauw

Ik zou graag over een tijdje een huisdier in ons huisje willen hebben. Het liefste dan een poes/kat. Ik ben opgegroeid met die dieren en vind ze echt zo ontzettend cute. Anyway vriendlief is meer een honden persoon, terwijl ik niet zoveel met honden heb.

Kat


Het duurt nog een tijdje tot we het kunnen realiseren aangezien we beide fulltime werken en voor sowieso de hond geen tijd is. Een poes is dan een ander verhaal. Graag zou ik zo’n kleintje willen, maar dan moet ik wel de tijd hebben om hem zindelijk te maken en op te voeden. Nog een probleem dus.

Het gaat nog een tijdje duren denk ik, maar wat mij betreft is de volgende stap van ons huisje een huisdier. Als eerste een kat en misschien later nog een hond. We gaan het zien.. Tot die tijd ga ik lekker websites af om die kleine kittens te bekijken en er half verliefd op te worden..

One thought on “Miauw

  1. Ik ben ook meer een hondenmens dan een kattenmens. Maar dat komt omdat er ooit een kat in mijn rug heeft gehangen toen ik klein was. Vanaf dat moment heb ik er eigenlijk een hekel aan!

    Een kat is wel makkelijker als je werkt maar ik vind een hond gezelliger. Maar idd als je fulltime werkt moet je geen hond nemen. Mijn broer en zijn vrouw werken beide fulltime en nemen gewoon 2 honden en die laten ze dan 8 uur per dag alleen. Arme beesten en dan slaap je ook nog 8 uur dus die beesten hebben 16 loze uren op een dag. Vind ik enorm egoïstisch. Dus ik vind het heel verstandig van je dat je daar over nadenkt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *