Lijstjes meisje


Klik op de afbeelding voor ‘The One With The List’ (FRIENDS)


Zoals de meeste van jullie weten ben ik een echt lijstjes meisje. Overal maak ik lijstjes van… Boodschappenlijstjes, to-do-lijstjes, wishlist-lijstjes, schema’s. Agenda’s en notitieboekjes vindt ik dan ook geweldig en schrijf ik helemaal vol. Er staan op mijn wishlist dan ook een aantal lijstjes-boekjes zoals Moleskine boekjes (waarvan ik nu een agenda 2011 bezit), My favorite notes / voor vrouwen en Listography. Ook 14,000 Things to Be Happy About en The Book of Awesome zijn boekjes waar ik blij van kan worden en die ik dus met een smile op mijn wishlist zet. Waar ik mijn wishlist bijhou? Op Lijstje.nl zodat ik gemakkelijk alles onthou voor de kerst – verjaardagen.

Maken jullie vaak lijstjes?

13 reacties op “Lijstjes meisje

 1. Lijstjes, je kunt er niet genoeg van hebben! Ben er gek op! En ook op allerlei boekjes. Heb er hier echt heel veel liggen met van alles en nog wat erin.

 2. Ook ik ben echt een lijsjtes meisje, het maken van de lijstjes vind ik leuk en het afstrepen misschien nog wel leuker, vooral met een wishlist, al wordt die op de een of andere manier niet korter, ook al streep ik het een en ander af 😉

 3. Ik maak ook lijstjes maar jammer genoeg hou ik me er niet aan 😉 Maar ik vind het leuk om te zien… alles zo ordelijk op een rijtje!

 4. Ja lijstjes zijn erg handig!! en leuk om te maken, alleen de boodschappenlijstje vergeet ik altijd mee te nemen met boodschappen :/

  Ik zat net trouwens te kijken op je to do lijstje. 071. Kanoën/kajakken in een ander land

  TIP: Anseremme in Belgie! Wij gaan altijd soms meerdere keer per jaar kanoen! Erg leuk en dan moet je de lange route nemen… meer info http://www.lessekayaks.be/indexnl.html

  😀

 5. Ik maak wel to do lijstjes (waar ik me dan niet aan houd) en wishlists. Ik ben op zich ook wel dol op lijstjes moet ik zeggen, maar zo te lezen niet zo erg als jij.

 6. Hihi wat grappig.. Ik had t natuurlijk enigzins door maar ik wist niet dat je zo gek was op lijstjes! Ik maak vaak lijstjes wat ik moet doen/vragen/overleggen m.b.t. stage maar ook dingen van thuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *