Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Lijstjes meisje


Klik op de afbeelding voor ‘The One With The List’ (FRIENDS)


Zoals de meeste van jullie weten ben ik een echt lijstjes meisje. Overal maak ik lijstjes van… Boodschappenlijstjes, to-do-lijstjes, wishlist-lijstjes, schema’s. Agenda’s en notitieboekjes vindt ik dan ook geweldig en schrijf ik helemaal vol. Er staan op mijn wishlist dan ook een aantal lijstjes-boekjes zoals Moleskine boekjes (waarvan ik nu een agenda 2011 bezit), My favorite notes / voor vrouwen en Listography. Ook 14,000 Things to Be Happy About en The Book of Awesome zijn boekjes waar ik blij van kan worden en die ik dus met een smile op mijn wishlist zet. Waar ik mijn wishlist bijhou? Op Lijstje.nl zodat ik gemakkelijk alles onthou voor de kerst – verjaardagen.

Maken jullie vaak lijstjes?

0
Lijstjes & Stokjes
Previous Story
Next Story

13 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Esmeralda
  14/10/2010 at 21:51

  Ik ben ook gek op lijstjes, dan vergeet ik niets! 😀

  liefs x

 • Reply
  Danique
  14/10/2010 at 18:55

  Lijstjes, je kunt er niet genoeg van hebben! Ben er gek op! En ook op allerlei boekjes. Heb er hier echt heel veel liggen met van alles en nog wat erin.

 • Reply
  Joyce
  14/10/2010 at 16:42

  Ook ik ben echt een lijsjtes meisje, het maken van de lijstjes vind ik leuk en het afstrepen misschien nog wel leuker, vooral met een wishlist, al wordt die op de een of andere manier niet korter, ook al streep ik het een en ander af 😉

 • Reply
  Anouk
  14/10/2010 at 11:08

  Ik maak heel vaak lijstjes! Maar ook wel vaak om te zorgen dat ik dingen niet vergeet hoor haha.

  btw, ik heb die twee mails met wachtwoord inderdaad naar fairytale@iliveformydreams.com gestuurd. Dus geen idee waar dat dan de fout in gaat. Zou je anders naar contact@rambling.nl een ander adres kunnen mailen waar ik je op kan bereiken?

 • Reply
  Eva
  13/10/2010 at 23:42

  Ik maak ook lijstjes maar jammer genoeg hou ik me er niet aan 😉 Maar ik vind het leuk om te zien… alles zo ordelijk op een rijtje!

 • Reply
  Wendy
  13/10/2010 at 20:45

  Niet zo heel vaak eigenlijk. Verjaardagslijstjes en inpaklijstjes voor vakanties, maar meer eigenlijk niet.

 • Reply
  Ann
  13/10/2010 at 17:15

  Ja lijstjes zijn erg handig!! en leuk om te maken, alleen de boodschappenlijstje vergeet ik altijd mee te nemen met boodschappen :/

  Ik zat net trouwens te kijken op je to do lijstje. 071. Kanoën/kajakken in een ander land

  TIP: Anseremme in Belgie! Wij gaan altijd soms meerdere keer per jaar kanoen! Erg leuk en dan moet je de lange route nemen… meer info http://www.lessekayaks.be/indexnl.html

  😀

  • Reply
   SAS
   13/10/2010 at 17:16

   Thanks voor de tip! Ik ga gelijk kijken want puntje 71 wil ik zeker doen!

 • Reply
  Jeske
  13/10/2010 at 10:25

  Ik maak wel to do lijstjes (waar ik me dan niet aan houd) en wishlists. Ik ben op zich ook wel dol op lijstjes moet ik zeggen, maar zo te lezen niet zo erg als jij.

 • Reply
  Jessica
  12/10/2010 at 23:28

  Leuk om te lezen dat ik niet de enige ben die zoiets doet! 😀
  Ik ben ook verslaafd aan het kopen van notitieboekjes.

 • Reply
  Charlotte
  12/10/2010 at 23:11

  Jaaaaaaa! Heel erg vaak! Ik ben ook echt zo’n lijstje-meisje. Lijstjes zul je dan ook geregeld op mijn blog tegen komen.

 • Reply
  Olga
  12/10/2010 at 22:40

  Ja, heerlijk: schema’s, studieplannen en andere dingen. Ik krijg er gewoon orde door en dat maakt mij gelukkig.

 • Reply
  Annet
  12/10/2010 at 22:09

  Hihi wat grappig.. Ik had t natuurlijk enigzins door maar ik wist niet dat je zo gek was op lijstjes! Ik maak vaak lijstjes wat ik moet doen/vragen/overleggen m.b.t. stage maar ook dingen van thuis.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png