Decoratie ‘Home sweet home’ part 2

About the Author

SAS

Uit de jaren '80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat / squirrel lady ★ vrouw van ★ Mama van Noa ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: 'Because when you stop and look around, this life is pretty amazing...'

18 Comments

Anouk

Wauw dat ziet er echt heel tof uit!

Maar ik had het wachtwoord trouwens al naar je verstuurd. Ik heb hem nogmaals verstuurd. Kan je even laten weten of je ze hebt ontvangen? En dan bedoel ik beide, want als jij de eerste niet hebt ontvangen hebben meerdere deze misschien niet ontvangen.

Reply
Bente

Super leuk die rode muur! Lekker gedurfd (:
Ook leuk gedaan met die foto’s, zeer handige tip want ik weet nooit wat ik met mijn overgebleven foto’s moet doen.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.