15 reacties op “Guilty (old) pleasures

 1. Oh, wat geweldig weer te zien en horen.. zeker “Tracking”, grappig dat menig vrouw dat vroeger geweldig vond. Het nummer van Liberty X is en blijft mooi

 2. Jaa Trackin van Billy Crawford luister ik nog wel regelmatig! En “don’t stop never give up” van Sclub7. En wat dacht je van Stacie Orrico? Jojo? Of is dat nog niet lang genoeg geleden, haha ๐Ÿ˜‰
  En ik zie nu ook dat ik nog een nummer van Liberty X heb: “just a little more” en dan is dr ook nog dat fantastische nummer van Sophie Ellis Bextor: murder on the dance floor (heart) Liefde is dit!
  Ik houd van oude nummers :d

 3. Haha ik ken ze allemaal :), al was ik heel Liberty X eigenlijk alweer vergeten.
  Ik heb toevallig een tijdje geleden weer al die albums van de spice girls etc gedownload, en vooral 5ive vond ik weer leuk!

 4. ja hier hou ik van, oude liedjes! Ook eigenlijk wel heel erg hoe iedereen er toen uitzag, vooral die 2e clip is erg. Strakke gladde broeken en die hakken met te dikke zolen ๐Ÿ˜›

 5. Het klinkt inderdaad erg goed eigenlijk, als je een nummer goed vind, blijft dat meestal wel voor altijd (niet bij allemaal :S )

 6. De BACKSTREET BOYS! Oh, ik was zo verliefd op ze. Ik luisterde het 24/7. Haha, te leuk deze oude filmpjes!

  Enne, je header is heel toepasselijk <3

 7. Ik had een tijdje terug ook ineens zin om oude hits te luisteren. Geweldig. Deze clips ook. Ik keek vroeg ook naar S club 7 de serie. Vond ik ook altijd erg leuk!

 8. Zo leuk dit blogje =D Billy Crawford, dat ken ik ook nog en dat 5,6,7,8. Ik luister vaak wannabe van de spicegirls nog eens of oude zomerhits enzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *