Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!The Awesome List: Favourite things make you happy
Nieuwe slippers en gelakte teennagels
Afgelopen weken droeg ik slippers, maar die waren een beetje vergaan. Ik dus op m’n fietsie in m’n pauze 2 paar slippers gaan halen. En aangezien het slipper weer is horen daar ook mooi gelakte nagels bij.

De weekenden
De afgelopen tijd hebben we super leuke weekenden gehad. Veel gewinkeld, met vrienden afgesproken, op stap geweest, naar de bios en zo kan ik nog wel even doorgaan. Nee, ik ben er niet treurig om dat vriendlief even geen voetbal heeft en we de weekenden samen hebben 😉


Yara
Sinds we onze andere kater hebben weggedaan is Yara leuker dan ooit te voren. Ze was altijd al een knuffelpoes, maar dit is ze nu nog meer geworden. Ook komt ze vaker bij je zitten, eet meer en vraag meer aandacht door haar miauwtjes. Ze laat dus goed van haar horen en slaapt/is een stuk rustiger. Hoewel het een moeilijke keuze is geweest is het zeker wel een betere geweest voor ons, het huisje en vooral voor Yara.

Ons huisje
Hoewel ik al dol was op ons stekkie ben ik het nu nog meer. We hebben de laatste tijd velen klusjes gedaan die nog lagen te wachten. Zo heb ik nu een plank in mijn wc en liggen er plinten (deels) in de slaapkamer. Ook is onze douche deur gemaakt en ga zo maar door. Er zijn nog wel wat klusjes over (genoeg ideeën!) maar dit bewaren we voor onze vakantie in September.

Boeken, boeken en boeken
Niets vind ik zo heerlijk als lezen. Hoewel de meeste boeken van Nora Roberts blijven die ik lees, probeer ik steeds meer andere boeken ook te lezen. Zie hier mijn boekenlijst van 2010.

Het lekkere weer
Niets is zo heerlijk om op de avond op ons balkonnetje te vertoeven met een goed boek of een lekker muziekje. Het ovirge té warme weer mag van mij weg blijven, vooral als ik moet werken is het echt niet leuk meer. Wel ben ik al (voor mijn doen) een beetje bruinig geworden. Nice!

0
Geluksmomentjes
Previous Story
Next Story

6 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Elisa
  25/07/2010 at 17:05

  Erg Leuk, en die nagellak is gaaf zo 😀

 • Reply
  Chantal
  15/07/2010 at 19:33

  Ik kreeg thuis al commentaar op mijn blauw geverfde teen nagels, maar ben gelukkig niet de enige haha (yay)

 • Reply
  Loezju
  14/07/2010 at 21:12

  Leuk al die favo’s. Mooie kleur nagellak 😀

 • Reply
  Lies
  11/07/2010 at 14:30

  ik zal zeker je boekenlijstje es doorsnuisteren!
  haha en zalige kleur teennagels! 🙂 x

 • Reply
  Jeske
  11/07/2010 at 11:47

  Leuk al je favo’s!

 • Reply
  Saar
  10/07/2010 at 22:30

  Heerlijk al die favo’s!

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png