10x dingen waar ik deze maand gelukkig van werd | Maart

Op aanraden van mijn enquête resultaten, waarin werd verteld dat de Behind the Scenes artikelen per maand niet zo leuk werd gevonden een nieuwe insteek. YAY! Daarnaast vond ik het zelf ook wel weer tijd voor iets nieuws, fris en anders. Nu dus elke maand, een van de laatste dagen van de maand deel ik 10 dingen. 10 positieve dingen die mijn maand een stuk beter maakten. Hoogtepuntjes. Lichtpuntjes. Dit met uiteraard Instagram foto’s, leuke Youtube filmpjes, gifjes en dergelijke. Kijken jullie mee?30 and still going strong!
De eerste dag van de maand was de dag dat ik jarig was. Dit jaar tikte ik de 30 aan. Een prachtige mijlpaal waar ik erg van heb genoten. De dag zelf moest ik werken maar de dag ervoor (en de dag dat M. jarig was) hadden wij een fijne dag samen. We hadden eigenlijk een verjaardagsweek. Lees er hier meer over. Daarbij deelde ik 30 feitjes over mij op mijn verjaardag. Het was in ieder geval 1 groot feest!

Reading flow
Ik las ontzettend veel! Echt heerlijk. En hoewel ik nog bezig ben in De laatste meisjes (en daar weer mee wil beginnen) (her)las ik heel wat Nora pockets. Zo fijn! Ook kocht ik wat nieuwe boeken, waaronder 2 van Nora Roberts en Doen en denken als een kat. Over de boeken komen zeker nog reviews online. Ben dus heerlijk offline aan het genieten in mijn vrije tijd & wat minder te vinden op mijn blog. Bekijk hier de boeken die ik heb gelezen & films die ik keek

Iliveformydreams / #echtepostiscool
Aan de knutsel ben ik eigenlijk altijd. Achter de schermen met heel wat dingen bezig geweest, heel wat ideeën voor artikelen en kreeg heel wat toffe samenwerkingen in mijn inbox. Aankomende tijd dus wat meer samenwerkingen online, hoewel je er nooit 2 in 1 week op mijn blog zal zien. Daarbij nog eentje waar ik weer hele toffe spullen mag uitzoeken. YAY!

Daarbij heb ik me ingeschreven voor de nieuwe editie van #echtepostiscool. Benieuwd wie mij heeft getrokken en ben OH ZO blij met mijn lootje. Heb er al een aantal dingen voor gekocht en ga van de week nog even brainstormen over de rest.

Functioneringsgesprek
Deze maand had ik mijn functioneringsgesprek. Zeker het benoemen waard, aangezien hij super goed was! Ik kreeg input van mijn leidinggevende, 2 collega’s (NSO en PSZ) en vanuit de BPV & TSO coordinator. Ook moest ik uiteraard wat formulieren zelf invullen. En wauw, wat een prachtige woorden heb ik te horen gekregen van collega’s en mijn leidinggevende. Super om te horen, aangezien mijn baan soms best zwaar is (qua dingen die we meemaken/moeten handelen en de vele werksoorten/uren die ik heb) Het is dan fijn even een bevestiging te krijgen dat het gezien wordt wat je aan het doen bent. Echt een hele fijne boost om op deze manier bezig te blijven. Binnenkort krijg ik dan ook mijn verslag waar ik erg benieuwd naar ben.

(onverwacht) Avondje lachen bij Roue Verveer
Dit was echt het hoogtepuntje van de maand: we gingen naar Roue Verveer! Yay! Ik vind het zó geweldig en was dus blij verrast. Ik tagde M. in een Facebook bericht en hij kocht kaartjes: voor de volgende avond! Lekker last minute en zo’n 15 minuten van ons huis vandaan. Ik heb me echt zó vermaakt. Tranen gelachen en echt een fijne avond samen gehad<3

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

High tea’en met vriendinnen
Ik had een heerlijke high tea met al mijn liefste vriendinnetjes! Zo gezellig om iedereen weer even te zien, en bij te kletsen onder het genot van een theetje en een fijn hapje. We hadden een Choco High tea die erg bevallen is. De service zelf van de medewerkers was minder, dus het is niet iets waar we snel terug gaan. Daarna ben ik met nog een aantal vriendinnen gaan shoppen. Ook super fijn!

Uitslag onderzoek Yara (onze kat)
Na 2 weken wachten kregen we eindelijk de uitslag van het onderzoek van Yara: alles was goed! tevens is inmiddels de plek heel klein en het haar wat ze eruit had getrokken weer terug. Gemist waar dit over gaat? Lees er hier meer over

Avondjes voor mezelf
Ik geniet er extra van he, vooral na een hele drukke periode op werk. Ik heb best heftige weken gehad met drukke werkdagen en geniet dan ook extra van de tijd voor mezelf. Ben dus ook zeker weinig online geweest (wat ik zeker wel heb gemist). Genieten van een serie, film of lekker met mijn neus in een boek. Lang geleden schreef ik al eens over de films van Nora Roberts. Ik heb ze nog niet allemaal gezien maar wil ze zeker wel aanschaffen. Zo heb ik er nu 3 gezien en heb de avond voor mezelf er echt van genoten. (M. was op stap) Hoewel de boeken 10x beter zijn is het wel grappig de films te bekijken. Daarbij keek ik nog meer oude films zoals Nancy Drew (ook van mijn favoriete tienerboek) & Raise Your Voice.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Voorbereidingen steenstips
Vandaag is het gestart! We beginnen met de steenstrips! De strips zelf hebben we nog niet, maar we gaan een ombouw maken – om de TV! Zo lijkt het alsof de tv in de steenstrip-muur gaat vallen. Uiteraard komt er nog een artikel met voor-na foto’s. Ik ben zó ontzettend benieuwd naar het eindresultaat.

Dit filmpje/liedje: @ repeat dit prachtige nummer:

Aan welk moment van deze maand denkt jij als ik je vraag naar een fijn moment? Mijn hoogtepunt deze maand was zeker Roue Verveer!

About the Author

13 Comments

zwartraafje

Bah, het liep de eerste keer mis dus nu moet ik opnieuw beginnen. Blijkbaar zijn mijn reacties ook te lang want ze lopen verder waar dit reactieveld stopt. 🙂 Er staan echt weer zo’n fijne momenten in je lijstje. Even helemaal kunnen wegduiken in een boek en de wereld om je heen buitensluiten blijft heerlijk hé. Van een High Tea kan ik zelf ook ontzettend genieten. Ideaal wanneer je wil bijpraten. Vorige week vrijdag deed ik er zelf ook eentje met mijn nicht bij de Intratuin in Halsteren. Echte post blijf ik ook heerlijk vinden. Zo kreeg ik onverwachts een Paas-kaartje, verstuurde ik zelf ook weer wat post en doe ik binnenbort mee met een nieuwe boekenswap.

Reply
SAS

Was een foutje in de layout. Gefikst zodat langere reacties weer kunnen (wat ik zeker altijd waardeer, vooral als je hem 2x typt 😉 ) Boeken lezen kan zo fijn zijn<3 Even helemaal weg met een mok thee erbij. De ultieme ontspanning.

Reply
Nicky

Fijn dat Yara ok is! En dat je functioneringsgesprek zo goed was. Ook al weet je het wel (anders had je het al wel gehoord), toch altijd fijn om te horen.

Reply
Annouska

Yeah echte post is cool blijft toch mijn favoriet van alle swap projecten. Wat een mooi nummer is dat inderdaad van Niall Horan

Reply
Wanda

Leuk dat jullie naar Roue Verveer zijn geweest! Hij lijkt me ook erg leuk maar is nog niet in onze buurt geweest helaas. Leuk zo’n overzicht! Voor mij was ons weekje Cochem het hoogtepunt van maart. Even lekker ontspannen in een mooie omgeving.

Reply
Nesrin

Wat een mooie momenten. Fijn dat alles goed is met Yara. Hoop dat je een nog mooiere april maand zult hebben.

Reply
borduursaramsades

Raise Your Voice is idd een hele mooie film. Ik heb red sparrow deze maand gezien. Mmm eeen hoogte punt deze maand… heb deze week een mylene demo meegemaakt.

Reply
Romy

Altijd leuk, zo’n last-minute verrassing, zoals met het optreden van Roué Verveer! Ik kan me voorstellen dat zo’n spontaan avondje cabaret echt genieten was. Superfijn dat je zulke mooie woorden te horen kreeg bij je functioneringsgesprek! En mooi om te horen dat met Yara alles weer goed gaat!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *