Some memories are unforgettable…

Dit product is ter beschikking gesteld door Ontwerpeencase

EDIT: En dat dan na de aanslagen van gisteren precies dit artikel online komt. Ik heb er geen woorden voor.


Foto op hoesje: Zelf gemaakt in Londen 2016

In 2016 besloten we voor de 2de keer naar Londen te gaan. Ik was lyrisch, aangezien ik sinds de eerste trip in 2011 verliefd was geworden op deze stad. Ik was wat beter voorbereid dan de eerste keer, maakte een heuse Bucketlist en bekeek talloze plaatjes en foto’s. het plaatje hieronder kwam ik dan ook meerden malen tegen op Instagram en Pinterest. Hier moest en zou ik een eigen foto van hebben.

 photo Screenshot_2016-12-21-08-27-53_zpsqftsm443.png
Bron: Pinterest screenshot

Deze kwam er en hangt nu ook op groot formaat in onze woonkamer. Het mooie is dat ik deze foto’s alleen heb mede door M. Ik liep er namelijk pal voorbij totdat hij riep: ‘We moeten hier nog naar beneden voor die ene foto.’ Wat ben ik nog steeds super blij dat hij dit heeft gezegd. Ik had namelijk echt wel gebaald als ik deze foto’s niet had gehad. Samen. Alleen. En alleen van de omgeving.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Het zijn prachtige foto’s geworden, met de laatste overal ingesteld als profielfoto. Het leek me dus een uitgelezen kans om van deze bijzonder mooie trip een foto op mijn nieuwe LG G5 te laten drukken. En zo geschiede, een foto van mij en M.: een echt geluksmoment. Elke keer als ik er naar kijk word ik er blij van en denk ik terug aan de fijne momenten. En ook aan dát moment. De foto is te zien aan het begin van dit artikel.

Het was een magische trip met als kers op de taart, net terug uit Londen en ons appartement verkocht onder voorbehoud. Deze trip zal ik nooit meer vergeten. Om de mooie herinneringen, het mooie weer, de eekhoorntjes, de sfeer, de rust die over me heen kwam en daarbij de start van ons nieuwe verhuis-avontuur. Telkens als ik naar het hoesje kijk word ik er blij van. Benieuwd naar onze trip uit 2016? Lees hier over onze trip in Londen (inclusief foto’s).

Op welke plek op aarde ben jij verliefd?

About the Author

11 Comments

Michelle

Wij hopen er ook nog eens terug te komen. Een mooie foto heb je uitgezocht, leuk dat je er nu iedere keer naar kan kijken als je je telefoon erbij pakt.

Reply
Simone

Londen heeft ook echt mijn hart gestolen. Maar ook Griekenland, en eigenlijk ook alle eilanden waar ik tot nu toe ben geweest. Ik voel me er altijd thuis. En in het speciaal op Rhodos is het écht thuiskomen <3

Reply
Sanne

Prachtig hoesje en de foto is gemaakt op een magische plaats. Ik hou enorm veel van Parijs. Een prachtige stad vol mode, cultuur en liefde. 🙂

Reply
Evelyne

Heel mooi! Ik ben verliefd geworden op Parijs. Ik ben er 2x naartoe geweest en zou er zo opnieuw willen gaan.

Reply
Darina

Prachtig vastgelegd! Een hele mooie plek en wat een uitzicht! Mijn mooiste plek is sowieso Parijs maar wat ik heel indrukwekkend vond waren de vulkanen op Lanzarote!

Reply
Nancy

Oh wat gaaf! Ik ga volgende week weer naar Engeland! Maar zo n foto op je telefoon vind ik wel heel erg gaaf!

Reply
Morgaine

Ik ben net wakker, zie op FB weer eens zo’n mijn hart gaat uit naar…. en echt hoor… pfffffff fijn om zo wakker te worden, en ja dat jij dan net dit artikel vandaag neer zet, toch ook weer apart.

Goed, mijn favo plek waar ik verliefd op ben, ik ben er nog steeds niet geweest maar dat weet ik gewoon, Schotland natuurlijk, hahahaha Waar ik wel ben geweest, Costa Brava en dan verschillende plekken en plaatsen, voornamelijk langs de kust en de zee, de rotsen bla 😉

X

Reply
Romy

Wat een prachtig plekje en zo gaaf dat je het nu op je telefoonhoes vereeuwigd hebt! Mijn mooiste plek die ik heb gezien, is de Trevifontein in Rome. Zo indrukwekkend en mooi!

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *