Currently #8

Reading • Met smart gewacht op dit boek en daar is hij eindelijk! Een week eerder dan verwacht viel hij letterlijk als pakket op mijn deurmat. Het Pakket van Sebastian Fitzek. Eindelijk weer een nieuw boek van deze schrijver, lang op gewacht. Een welkome thriller na het herlezen van De Inn BoonsBoro Trilogie van Nora, een trilogie roman. Ik ga me zeker met Het Pakket uren vermaken (en er komt uiteraard naderhand een recensie over online).

Waar het boek over gaat: De jonge psychiater Emma Stein komt haar huis niet meer uit. Ze is namelijk doodsbang sinds ze werd verkracht in een hotelkamer, en ze herkent in elke man de dader. Emma was het derde slachtoffer van de psychopaat die in de pers de Kapper genoemd wordt, en zij is de enige die dat heeft overleefd. Op een dag neemt ze een pakje aan van de postbode, dat voor haar buurman bedoeld is. Maar als het niet wordt opgehaald begint ze zich af te vragen wat er in het pakje zit. En of het niet voor haar bedoeld is…

Watching • Nog steeds de nieuwe afleveringen van Criminal Minds, de oude afleveringen van CSI NY (leuk om te her-kijken) en daarnaast ben ik begonnen met S3 van The Bridge die eindelijk op Netflix verscheen. Ben nu al bij aflevering 4 en het is weer een geniaal verhaal.

Drinking/eating • Ik ga aankomende 2 weken proberen (zoveel mogelijk) zuivelvrij te eten/drinken. Dit, om eens uit te proberen wat het effect gaat zijn op mijn lichaam. Geen melk, melkproducten, kaas, vla, boter en Vifit pakjes die ik wekelijks drink. Of ik het ga volhouden? Ik ben benieuwd.

Crafting • Voor een vriendinnetje ben ik bezig geweest en voor een ander vriendinnetje ben ik bezig. De laatste heeft het nog niet gehad, dus ik hou wijselijk mijn mond. Het eerste vriendinnetje kreeg een zelfgemaakte beker met onze namen, leuke tekst erop en gekleurd met porselein stiften.

Loving • Vrije dagen, thee, lezen (in Fitzek), genieten van de natuur en alle diertjes die erbij horen, slipper weer, mijn nieuwe telefoonhoesje, wachten op mijn Aliexpress bestelling, mijn blog look, de aankomende vernieuwde tuin, verven in huis en dat mijn bestie zwanger is van een jongetje ♡

Not loving • Dat sommige dingen even niet gaan zoals ik ze in mijn hoofd heb.

Happy about • Het feit dat onze tuin deze week onder handen wordt genomen. Als het goed is, aankomend weekend klaar. Uiteraard komen er dan before & after foto’s online. (nu al foto’s te bewonderen op mijn Instagram) Daarnaast is er geschilderd in huis. Een aantal muren hebben nu de mooie kleur bruin. Erg blij met wat meer kleur in huis, straalt gelijk wat meer warmte uit. Vrijdag komt er een (foto)artikel van online.


Foto van de start gisteren van de tuin renovatie

Needing • Meer tijd in een dag om te lezen.

Thinking • Bezig met ons jubileum feestje die we in Augustus ergens willen geven. We zijn dan 10 jaar samen waarvan 5 jaar getrouwd. Plus een nieuwe tuin staat gelijk aan een feestje 😉 Ik heb al wat proefdrukken besteld voor de uitnodigingen. Super benieuwd naar en ben druk bezig alles op poten te zetten.

Feeling/mood • Ik voel me goed. De laatste dagen slaap ik steeds beter en ben een stuk uitgeruster na het wakker worden. Voelt super fijn dat de batterij dan weer opgeladen is voor de komende dag.

Looking forward to • Mijn Aliexpress bestelling, onze Centerparcs vakantie, vakantie in het algemeen, de zomervakantie (aangezien ik dan wat minder dagen per week werk – meer vrije dagen dus), het feestje wat we gaan geven voor ons samenzijn + trouwen en uiteraard ook het vooruitzicht dat onze tuin bijna helemaal af is.

Listening to • Nummers van Sia inclusief dit onderstaande filmpje met dans.

En dit heerlijke nummer van Shawn

Is er iets waar jij erg naar uitkijkt? Deel het in de comments!

12 reacties op “Currently #8

 1. Wauw ik ben erg nieuwsgierig geworden naar het boek! Ik heb hem even opgeslagen op Bol.com in mijn lijstjes. Dus wie weet dat ik hem nog eens ga lezen. Ben ook reuze benieuwd naar hoe jullie tuin word!

  Ik kijk erg naar uit naar een weekendje Brussel en naar een paar dagen weg te gaan in september met mijn ouders en vriend!

 2. Oe, dat boek lijkt me heel leuk wat je binnen hebt! Fijn om te lezen dat het allemaal goed met je gaat. Nog een paar weken en dan is het al vakantie. Heerlijk lijkt me dat om een periode minder dagen te werken, haha. Snap dat je daar naar uit kijkt 🙂

 3. Ben heel erg benieuwd naar hoe jullie tuin gaat worden! Ik kijk ONTZETTEND uit naar onze vakantie! Vorig jaar helemaal niet weg geweest ivm ons huis, dus kan niet wachten om lekker twee weken helemaal niets te hoeven behalve genieten van de zon 😀

 4. Wat een fijne dingen heb je weer om naar uit te kijken! 🙂 Ik ben benieuwd hoe het niet-zuivel-gebruiken gaat bevallen! Ga je daar na afloop nog een artikel over schrijven?
  Ik kijk momenteel vooral uit naar het moment dat ik hoor of ik ben aangenomen voor een nieuwe baan (ik had vorige week een sollicitatiegesprek en vanmiddag nog een andere) voor het nieuwe schooljaar, en naar de bruiloft van mijn broer (24 juni) 🙂

 5. Goed slapen is er hier de laatste dagen niet meer bij, ik hoop wat bij te kunnen slapen in het weekend.
  En ook ik kijk uit naar vakantie, dat is voor mij pas in augustus, maar vanaf juli merk je wel dat er op het werk een beetje op zomerritme wordt gewerkt.

 6. Dat zijn leuke dingen om naar vooruit te kijken, hier kijk ik uit naar de familie BBQ komend weekend, over paar weken eindelijk naar Dr. Auwerda, B12 specialist, en er tussenin nog een paar dingen die te doen zijn, festivals bedoel ik dan, waar ik altijd nog kan besluiten op de dag zelf of ik erheen ga, wel staan ze op de kalender 😀

  X

 7. Zo leuk, dat feestje! Ik kan me voorstellen dat je daar nu al naar uitziet. Ik ben heel benieuwd naar je DIY-projecten en naar hoe het zuivelvrij eten en drinken uitpakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *