De afgelopen weken New in: o.a. boek, smartphone en otterbeeld

De afgelopen weken had ik heel wat nieuwe items. Zowel aangeschaft als gekregen voor mijn blog. Hieronder een overzichtje van de leuke, nieuwe dingen die ik kocht & kreeg.

Nieuw boek Nora Roberts

Ik kocht het nieuwe boek van Nora Roberts van mijn verjaardagsgeld: Bij Zonsondergang. Ik ben erg benieuwd en wil er zo snel mogelijk in beginnen. Maar eerst ‘Waanzin’ lezen.

Nieuwe muismat

Ik had al tijden last van mijn pols tijdens het laptoppen, dus besloot ik een nieuwe muismat aan te schaffen. Eentje met een polssteun van gel. Ik merk dat mijn arm/hand nu wat meer rust heeft tijdens het klikken. Heel erg fijn dus! Deze kocht ik wederom van mijn verjaardagsgeld.

Nieuwe items voor in huis

Ik kreeg heel wat leuke dingen voor in onze woning. Deze zijn al ter sprake gekomen op mijn blog en terug te vinden in de rubriek: ‘Blog’. Wij kregen o.a. een nieuwe lamp, tijdschriftenrek, een healthbox en een gepersonaliseerde snijplank. Super tof dat ik deze dingen krijg voor mijn blog in ruil voor een artikel. Vooral nu wel net verhuisd zijn en alles nog aan het inrichten zijn.

Nieuwe smartphone

Nouja, nieuw. Nieuw. Dat eigenlijk niet. M. nam een nieuwe smartphone waardoor ik de LG G5 van hem overnam. ZO blij. Ik heb een super fijne camera en deze smartphone werkt erg fijn & lekker snel. Ik krijg tevens over een aantal weken een nieuw fotohoesje voor mijn nieuwe telefoon…

Litter Locker & pedaalemmer

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door Etrias

In dit artikel beschreef ik al de toffe items die ik had gekregen van Etrias. Echter, we zijn een aantal dagen verder en ik wilde graag een update geven. Vooral van de Litter Locker voor de kattenbakafval. Want werkt het daadwerkelijk? Ik was erg benieuwd en wilde dit item al erg lang hebben. Niet meer elke dag met een zakje heen & weer lijkt me ideaal. Het is een makkelijk systeem: je haal de veiligheid-lip eraf, je vouwt de zak binnenstebuiten, maakt een knoop en sluit de deksel. Tussen de bovenkant en onderkant zit een klep die je kan openen. Als je het kattenafval hebt geschept in de bak, trek je deze klep open – valt het naar beneden en je doet de klep weer dicht. Hij zit erg goed dicht waardoor er geen luchtjes zouden moeten ontstaan.

 photo IMG_20170428_141923_082_zpssipmjl1p.jpg

Maar werkt het ook echt? Jazeker! Ik ben er echt zo blij mee. Je ruikt niets en is heel handig in gebruik. Elke dag ben ik zo klaar en kan ik na een maand (je doet er ongeveer een maand mee met 2 katten, 2 maanden met maar 1 kat) de zak dichtgeknoopt weggooien. Tevens vind ik hem er echt fijn uitzien in de ‘kattenkamer’, hij stoort totaal niet. Het is toch een soort ‘bak’ wat je in je kamer zet maar hij staat prachtig (zoals te zien op de foto) in de hoek van de kamer. Weg nare geurtjes en hup. Open die klep en dicht. De uitvinding van de eeuw voor kattenliefhebbers!

Tevens ben ik nog steeds erg blij met de fijne, design look pedaalemmer. Hij staat prachtig in combinatie met onze tegels en het is fijn dat hij een soft close heeft. Deze doet zeker goede dienst in onze badkamer.

Otterbeeld

Gekregen van mijn ouders & nog steeds super blij mee! Een heus otterbeeld voor in onze voortuin. Zoals de meeste van jullie wel weten ben ik gek van eekhoorntjes en otters.

Omslag

Ik heb een super fijne omslag doek gekocht toen ik op stap was met Simone. Erg blij mee, hij is niet te lang en ik gooi hem zo over mijn hoofd heen. Super fijn voor de avonden.

Niet echt new in maar…
Een nieuwe header!

Lekker minimalistisch en toch ook erg stijlvol. Ik hou ervan! Van vinden jullie? Ben super blij met het design en hoewel het niet de bedoeling was een nieuwe header te maken ben ik er super trots op & blij mee.

Hebben jullie nog nieuwe spullen gekregen/gekocht de afgelopen weken?

13 reacties op “De afgelopen weken New in: o.a. boek, smartphone en otterbeeld

 1. Mooie header! Naar de kaatenbakafvalemmer (leuk woord!) was ik erg nieuwsgierig. Maar ik heb eigenlijk niet zo’n moeite met het kattenbakafval. Wel fijn dat je nu niet meer elke dag heen en weer hoeft!

 2. Fijne nieuwe dingen, geniet ervan! Ik heb laatst een graveerpen gekocht, en van mijn ouders kreeg ik een kniepertjesijzer ๐Ÿ™‚

 3. Otters zijn zo leuk ๐Ÿ™‚ . Het beeld ook ๐Ÿ™‚ . Veel plezier met je “nieuwe” gsm, goede foto’s kunnen maken is zo fijn.

 4. Die niewe header is super leuk. oh die katten vuilbak lijkt mij geweldig. Zelf heb ik geen kat maar het lijkt mij wel iets handig. Super dat je een boek hebt gekocht van Nora Roberts, ik heb ook een paar boeken van die schrijver. Die schrijft er goed. ๐Ÿ™‚

 5. Mooie producten!
  Zo’n speciale muismat zou zeker handig zijn om je pols meer rust te geven. Misschien moet ik ook maar eens op zoek gaan.

 6. Fijne dingen heb je gekocht/gekregen! Ook super fijn dat die litterbox zo goed werkt!
  Wij hebben vooral veel nieuwe meubels voor in huis binnen gekregen waar ik heel erg blij mee ben. Nieuwe stoelen voor in de woonkamer en afgelopen zaterdag eindelijk (na vier maanden wachten) onze prachtige nieuwe salontafels. ZO blij mee! ๐Ÿ™‚

 7. Oh je nieuwe header is echt zo mooi! Heel stijlvol! En wat een gave producten heb je gekregen en gekocht. Vooral dat tijdschriftenrek vind ik mooi.

 8. Wat een boel mooie en handige dingen! Je header staat ook heel tof, lekker fris!
  Ik wist niet dat er van die speciale muismatten bestaan, super handig ๐Ÿ™‚ . Hopelijk ‘klikt’ het nu beter, haha!

 9. Wat leuk dat de pedaalemmer voor de katten werkt!! Misschien dan toch ook eens aanschaffen. Ben nu ook wel benieuwd naar omslagdoek ๐Ÿ˜€ .

 10. Wat een leuke – en handige! – nieuwe items heb je gekregen en gekocht zeg! ๐Ÿ™‚ Het otterbeeld zal vast prachtig staan in jullie tuin, gaaf is ‘ie!

  Ik heb eindelijk een nieuwe bikini gekocht – er kwam een gids binnen van Bonprix en daarin zag ik een hele leuke; in diezelfde gids ook een blouse gezien (ook heel fijn) รฉn ik heb een jurk gekocht! Die mag ik helaas nog niet aan van mezelf haha, 24 juni gaat mijn broer trouwen en daar is ‘ie voor ๐Ÿ™‚

 11. Ik vind je header heel mooi geworden! Zou ook wel weer eens een andere willen, maar weet nog niet zo goed wat eigenlijk haha!

 12. Een prachtige header in elk geval en die litterbox… ik ga eens nadenken en kijken, hier staat de bak in de keuken, maar ik moet eerlijk zeggen, dat ik het meeste last heb als meneer net is geweest op de bank, en dan ga je nog niet scheppen, whahahaha ik brand dan ook vaak een wierook op de bak zelf ๐Ÿ˜‰

  Fijn dat je zoveel hebt kunnen regelen qua spullen, dat is zeker erg fijn als je net weer opnieuw start! Weinig mis mee! Ik moet nog aan de slag met het product hier ๐Ÿ˜‰ Ik heb tot 22 mei, zit me suf te denken!

  In de afgelopen week, heb ik alleen boodschappen gedaan, oh ja, en een kleinigheidje voor mijn dochter natuurlijk, het echte cadeau moet ik nog even voor gaan shoppen, natuurlijk kwam ze daar pas een week van tevoren mee…. duh ๐Ÿ˜‰

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *