5 maanden lang, in 2016 kwam de Dreamjob interview reeks online. Een rubriek die ik had bedacht om bloggers te interviewen over hun droombaan: die ze wel of niet al hebben. Nooit had ik gedacht dat ik 5 maanden op รฉlke zaterdag een interview zou kunnen posten. De reacties waren massaal en super leuk en inspirerend om te lezen. Zoveel diverse inzendingen. Nou verwacht ik niet dat een nieuwe reeks hetzelfde aantal deelnemers oplevert, maar het kriebelde weer om jullie aan het woord te laten.

 photo IMG_20170226_162245_0112_zpsbrjjoz3n.jpg

Wat houd de rubriek in?

Bij deze de start van een nieuwe rubriek: Dromen is het halve werk. Iedereen heeft wel een droom. Sommige zijn misschien groot andere juist klein. Hoe wil jij je droom verwezenlijken? Of wil je altijd erover blijven dromen? Het kan echt van alles zijn, dat is wat deze rubriek wederom weer zo divers maakt.

Ik heb interesse en nu?

Aller eerst leuk dat je mee wilt doen of interesse hebt in deze rubriek! Ik heb voor deze reeks wederom een interview gemaakt, als leidraad voor een artikel. Echter, mag je uiteraard ook zelf je droom vertellen in verhaalvorm of op een andere manier. Wat jij wilt! Zo wil ik verschillende dromen op verschillende manieren laten zien! Mail naar contact@iliveformydreams.com met als onderwerp: Dromen is het halve werk en ontvang z.s.m. het interview en eventuele verdere informatie.

Bij het artikel kan je zelf foto’s/plaatjes (mรฉt bron) toevoegen, je kan een filmpje maken of juist alleen met foto’s uitleggen stapsgewijs wat je droom is. Of misschien heb jij helemaal geen droom en ben je juist aan het oriรซnteren. Of is jou droom al uitgekomen en wil je daarover juist vertellen.

Zodra je het artikel richting mij heb gestuurd krijg je een live link ter inzage hoe het eruit komt te zien op mijn blog. In de weekenden, om de zoveel tijd (ligt er een beetje aan hoeveel aanmeldingen ik krijg, slik. Misschien wel 0!?) een artikel online over een droom van een blogger.

En, doe je graag mee?

1
27 reacties

27 thoughts on “Geef je nu op! Nieuwe rubriek: Dromen is het halve werk

 1. Marcella schreef:

  Superleuk Sas! Ik heb mijn droom nog niet helemaal scherp, maar ben er dus wel mee bezig. Ik denk dat ik me eerst maar laat inspireren door alle inzendingen. Misschien kan ik dan later alsnog mee doen?

  1. SAS schreef:

   Geen probleem ๐Ÿ™‚ Lijkt me leuk

 2. Nicky schreef:

  Ik pas! Maar ik verheug me er op. Lijkt me leuk om te lezen!

 3. Morgaine schreef:

  Ja, ik geef mij gewoon op, komt er niks uit, dan kun je het altijd nog schrappen samen met mij, hahaha wat denk je daarvan ๐Ÿ˜‰

  X

 4. Evelyne schreef:

  Word weer een fijne rubriek om te lezen en te inspireren. Ik kijk er naar uit!

 5. Wendy schreef:

  Ik ben echt heel erg benieuwd naar de artikelen/interviews die hier uit gaan rollen. Wat verzin je toch steeds weer leuke dingen.

 6. Zo tof! Ik ga even nadenken hoor. Malou x

 7. Heel erg leuk! Ik ga even nadenken of ik mee ga doen. Vind het wel erg leuk klinken.

 8. Michelle schreef:

  Wat leuk! Misschien dat ik je deze keer wel ga emailen..

 9. Iris schreef:

  Ik vind het superleuk dat je dit doet! Ik kijk altijd wel een beetje naar jou op met hoe goed jij bent in interactie met je lezers enzo, heel leuk en creatief ๐Ÿ˜€

  1. SAS schreef:

   *bloos* Dat vind ik echt een heel lief compliment Iris, vooral van jou<3
   Ik kijk juist op naar jou, aangezien je 1 van de eerste bloggers was die ik intensief ging volgen. Jou stukjes zijn echt iris en hoewel je blog enorm is gegroeid (wat je ook zeker hebt verdient!) blijf je toch jezelf. Heel leuk! Dankjewel voor je lieve compliment. Doet me goed!

 10. Ayla schreef:

  Wat leuk dat je dit doet! Ben heel benieuwd naar de artikelen!

 11. Jenn schreef:

  Leuke rubriek! Ik ga erover nadenken!

 12. Lilian schreef:

  Wat een leuke rubriek! Ik heb toevallig mijn droombaan, maar dat komt vooral omdat mijn man dezelfde droom had en hij die al voor een deel gerealiseerd had toen ik kon inspringen. Hoop dat er mooie verhalen binnen komen!

 13. Laurine schreef:

  Klinkt erg leuk! Ik ben benieuwd naar alle verhalen!

 14. Saskia schreef:

  Oh wat een leuk idee! Ik lees altijd alleen stiekem mee (en reageer eigenlijk vrijwel nooit, foei!), maar wil je ook dromen die al zijn uitgekomen? Ik heb namelijk de reis waarvan ik altijd al had gedroomd, al gemaakt ๐Ÿ™‚

  1. SAS schreef:

   Na aanleiding van je reactie: aangepast. Dromen die zijn uitgekomen mogen ook zeker! Ik ben erg benieuwd.

 15. joor schreef:

  Wat super leuk!!! Ik ben nog aan het twijfelen om je te mailen… Maar ben benieuwd naar de andere bloggers die uiteindelijk op je blog komt met een interview en zo ๐Ÿ™‚

 16. Saar schreef:

  Lijkt mij heel leuk om mee te doen met deze nieuwe rubriek! Ik ben alvast heel benieuwd naar de andere verhalen ook!

 17. Simone schreef:

  Wat een leuk idee! Maar ik moet er eventjes over nadenken hoor. ๐Ÿ™‚

 18. Madeleine schreef:

  Superleuk ๐Ÿ™‚ Alleen ik wil mijn droom nog even voor mezelf houden! Wie weet later… ๐Ÿ™‚

 19. Inge schreef:

  Heel leuk weer Sas! Ik denk er nog eventjes over na! ๐Ÿ™‚

 20. Joyce rdt schreef:

  Wat leuk weer, ben benieuwd! Liefs.x

 21. Romy schreef:

  Superleuk! Ik heb me net opgegeven, dus je hebt in ieder geval al รฉรฉn aanmelding ๐Ÿ˜‰

  1. SAS schreef:

   Super leuk! Ik ben erg benieuwd naar je invulling.

 22. Amy schreef:

  Wat een mooie nieuwe rubriek Sas! Het lijkt mij heel leuk om mee te doen en te vertellen over mijn droom om ooit te verhuizen naar Zweden. Ik probeer je later vandaag of deze week te mailen!

  1. SAS schreef:

   Ik zie je emailtje wel verschijnen, leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *