Geef je nu op! Nieuwe rubriek: Dromen is het halve werk

5 maanden lang, in 2016 kwam de Dreamjob interview reeks online. Een rubriek die ik had bedacht om bloggers te interviewen over hun droombaan: die ze wel of niet al hebben. Nooit had ik gedacht dat ik 5 maanden op élke zaterdag een interview zou kunnen posten. De reacties waren massaal en super leuk en inspirerend om te lezen. Zoveel diverse inzendingen. Nou verwacht ik niet dat een nieuwe reeks hetzelfde aantal deelnemers oplevert, maar het kriebelde weer om jullie aan het woord te laten.


Wat houd de rubriek in?

Bij deze de start van een nieuwe rubriek: Dromen is het halve werk. Iedereen heeft wel een droom. Sommige zijn misschien groot andere juist klein. Hoe wil jij je droom verwezenlijken? Of wil je altijd erover blijven dromen? Het kan echt van alles zijn, dat is wat deze rubriek wederom weer zo divers maakt.

Ik heb interesse en nu?

Aller eerst leuk dat je mee wilt doen of interesse hebt in deze rubriek! Ik heb voor deze reeks wederom een interview gemaakt, als leidraad voor een artikel. Echter, mag je uiteraard ook zelf je droom vertellen in verhaalvorm of op een andere manier. Wat jij wilt! Zo wil ik verschillende dromen op verschillende manieren laten zien! Mail naar contact@iliveformydreams.com met als onderwerp: Dromen is het halve werk en ontvang z.s.m. het interview en eventuele verdere informatie.

Bij het artikel kan je zelf foto’s/plaatjes (mét bron) toevoegen, je kan een filmpje maken of juist alleen met foto’s uitleggen stapsgewijs wat je droom is. Of misschien heb jij helemaal geen droom en ben je juist aan het oriënteren. Of is jou droom al uitgekomen en wil je daarover juist vertellen.

Zodra je het artikel richting mij heb gestuurd krijg je een live link ter inzage hoe het eruit komt te zien op mijn blog. In de weekenden, om de zoveel tijd (ligt er een beetje aan hoeveel aanmeldingen ik krijg, slik. Misschien wel 0!?) een artikel online over een droom van een blogger.

En, doe je graag mee?

27 reacties op “Geef je nu op! Nieuwe rubriek: Dromen is het halve werk

 1. Superleuk Sas! Ik heb mijn droom nog niet helemaal scherp, maar ben er dus wel mee bezig. Ik denk dat ik me eerst maar laat inspireren door alle inzendingen. Misschien kan ik dan later alsnog mee doen?

 2. Ik vind het superleuk dat je dit doet! Ik kijk altijd wel een beetje naar jou op met hoe goed jij bent in interactie met je lezers enzo, heel leuk en creatief 😀

  1. *bloos* Dat vind ik echt een heel lief compliment Iris, vooral van jou<3
   Ik kijk juist op naar jou, aangezien je 1 van de eerste bloggers was die ik intensief ging volgen. Jou stukjes zijn echt iris en hoewel je blog enorm is gegroeid (wat je ook zeker hebt verdient!) blijf je toch jezelf. Heel leuk! Dankjewel voor je lieve compliment. Doet me goed!

 3. Wat een leuke rubriek! Ik heb toevallig mijn droombaan, maar dat komt vooral omdat mijn man dezelfde droom had en hij die al voor een deel gerealiseerd had toen ik kon inspringen. Hoop dat er mooie verhalen binnen komen!

 4. Oh wat een leuk idee! Ik lees altijd alleen stiekem mee (en reageer eigenlijk vrijwel nooit, foei!), maar wil je ook dromen die al zijn uitgekomen? Ik heb namelijk de reis waarvan ik altijd al had gedroomd, al gemaakt 🙂

 5. Wat super leuk!!! Ik ben nog aan het twijfelen om je te mailen… Maar ben benieuwd naar de andere bloggers die uiteindelijk op je blog komt met een interview en zo 🙂

 6. Wat een mooie nieuwe rubriek Sas! Het lijkt mij heel leuk om mee te doen en te vertellen over mijn droom om ooit te verhuizen naar Zweden. Ik probeer je later vandaag of deze week te mailen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *