Life as Sas #16

Hoi! Hier weer een nieuwe Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider mijn dagelijks leventje met jullie wil delen. Foto’s, quotes, plaatjes, youtube filmpjes.. Alles komt voorbij! Dit keer niet zo uitgebreid omdat ik afgelopen week ziek was en dus niet erg veel foto’s heb gemaakt. Toch zijn er best wel (omtrent ons kopen en verkopen) heel wat dingen gebeurd die ik graag met jullie deel.

 photo PicMonkey Collage_zps3taszx6r.jpg

 photo IMG_20160927_104546_zps4ne4x6bz.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Hallo inpakken! Langzaam aan zijn we al spullen aan het inpakken voor de aankomende verhuizing. *knijpt zichzelf* Ik geloof het nog steeeeeeeds niet dat we eind dit jaar in ons nieuwe stulpje zitten. ONS droomhuis en dat alles uiteindelijk als een puzzel in elkaar is gevallen en allemaal nét aan past. We zijn dus heel erg druk dingen aan het regelen en ik heb een voorraad verhuisdozen klaar staan om telkens weer een stukje in te pakken.

 photo IMG_20161005_165334_zpsymnzrfrh.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Deze week was ik ziek. Mijn lichaam gaf aan dat de stress van de afgelopen maanden een beetje veel was geworden. Veel hoofdpijn, last van mijn buik en telkens warm/koud. Ik besloot de gehele week thuis te blijven om eens even goed aan mezelf te denken en echt eens uit te zieken. Ik dronk veel theetjes, had gezelschap van de poezen, keek veel series, pakte eindelijk het lezen weer op en probeerde zoveel mogelijk rust te houden en uit te slapen.

 photo IMG_20161004_175557_zpsiytiqzzu.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ook kreeg ik de afgelopen weken heel wat lieve kaartjes op de mat vallen. Van lieve vriendinnen die ons een gefeliciteerd-met-de-verkoop-en-koop kaartje stuurde. Super lief en ik heb ze allemaal een mooi plekje gegeven. Ook kreeg ik een lege enveloppe zonder kaartjes erin. Gelukkig kon ik zien van wie hij was maar ben nog steeds super benieuwd wat voor een leuk kaartje het is geweest…

 photo IMG_20161004_131718_zpsuarbfuvw.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ik was ziek thuis en was al wat voorbereidend werk aan het doen voor het verhuizen. Regelen, regelen en nog meer regelen. Dit, zodat het straks wat rustiger is en we ons compleet op de verhuizing kunnen richten.

 photo IMG_20160930_150923_zpsxlvz32an.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Hallo nieuwe woonkamer. We zijn zo gelukkig met dit nieuwe huis en we kunnen niet wachten tot alles eindelijk definitief is. Alles is nu nog onder voorbehoud.. We hadden veel afspraken staan. Zo werd er een bouwkundige keuring uitgevoerd, hadden wij een gesprek bij onze hypotheekadviseur en regelde we nog veel meer. Naast het ziek zijn dus best een drukke week gehad. Maar het is voor een goed doel! De aankomende maanden zullen ook erg druk worden qua regelen en inpakken. Ik ben dus, uiteraard ook wat minder online te vinden. Maar ik neem jullie zeker mee in de verhuizing en alles wat erbij komt kijken! Morgen kom te reen (beveiligd) artikel online met de foto’s van onze nieuwe woning! Stay tuned

Mocht je het wachtwoord willen hebben kan je me altijd aanspreken op social media (te vinden in de zijbalk) of je kan me een emailtje sturen (ook te vinden in de zijbalk)

 photo IMG_20161006_100436_zpsy3gkxkmz.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Weer een leuke DIY. Ik had dit idee van Pinterest en heb hem zelf naar eigen idee aangepast. Zodra het af is komt hij uiteraard online. Zo heb ik wel meer toffe DIY gezien voor onze nieuwe woning, om lekker bezig te zijn! Dit hierboven wordt een mooie herinnering aan ons eerste appartement waar we 8 jaar met plezier hebben gewoond.

 photo IMG_20161006_100706_zpswpa9gusa.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Het einde van de week wilde ik toch even naar buiten. Zo ging ik de ochtend even een frisse neus halen bij de kinderboerderij. Oh wat ga ik dat missen dat ik het niet meer op loopafstand heb straks! Ik genoot van de stilte, het even buiten zijn en maakte mijn volle (en toch al zieke) hoofd wat leger. Tevens besteedde ik weer aandacht aan mijn blog, wat je kan zien aan dit artikel. Het einde van week voelde ik me eindelijk weer wat aan de beterende hand.

 photo IMG_20161004_170121_zpsur5eguca.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Eindelijk officieel gekocht onder voorbehoud: de aankoop van onze nieuwe woning! Zo fijn dat het officiële gedeelte nu eindelijk achter de rug is. Vrijdag tekende we voor onze nieuwe woning. Het is nu wachten op 3 november, dan is de verkoop van ons eigen appartement definitief. Als alles volgens planning gaat krijgen we 23 november de sleutel van onze nieuwe woning!! Whaaaaaaaaa. Ik doe even een dansje hoor. De aankomende maanden staan dus in het teken van alles regelen, inpakken en toeleven naar dit mooie moment.

Ook kan je nu via social media (Instagram en Twitter) vragen stellen over onze verkoop en koop. Het leek me leuk, door de vele vragen die ik kreeg een Q&A te maken over de aankomende periode. Heb je dus een brandende vraag over onze nieuwe woning, of waar wij juist op hebben gelet? Stel hem dan via social media.

Hoe was jullie week? Geniet van de Zondag…

30 reacties op “Life as Sas #16

 1. Prachtig de woonkamer!! Hopelijk ben je nu ook al volledig terug genezen want ziek zijn is nooit leuk :(.

 2. Wat super! 🙂 Meestal komt het ziek zijn meestal tegelijk als er leuke dingen gebeuren. Rustig aan lieve Sas. En ik ben echt oprecht blij dat jullie een nieuw huis krijgen en jullie oude is verkocht. Heerlijk gevoel zo voordat het nieuwe jaar alweer nadert 😉

 3. Ziek is nooit tof. Maar je hebt in ieder geval je tijd meteen goed benut. Zo gaaf dat alles eindelijk op zijn plek valt. Het is jullie van harte gegund. Wat ga jij 2016 mooi afsluiten en vooral… 2017 fantastisch beginnen!

 4. Zo fijn dat bijna alles is geregeld! Ik kan mij voorstellen dat het de laatste tijd veel energie van je heeft gevraagd, logische dat je lichaam even weer moet opladen. Soms moet je gewoon die tijd even voor jezelf pakken he. Je laat wel een super mooie omgeving achter, al is je nieuwe uitzicht ook prachtig 🙂

 5. Fijn dat het uiteindelijk allemaal is goed gekomen met de verkoop van jullie woning en de koop van jullie droomhuis! Komt inderdaad een hoop geregel nu op je af maar daar kun je straks in je nieuwe woning lekker van achterover gaan leunen!

 6. het is aan het inkorten.

  Bij de post eens langsgaan ook, je kan voor zoveel maanden (denk dat het 3 was) automatish je post op jullie nieuw adres laten toekomen.
  bv als je ergens je adres toch zou vergeten door te geven zijn, dan stuurt de postbode alles naar nieuw adres of kerstkaartjes bv ook 😉

 7. Nogmaals geproficiateerd met jullie nieuwe huis. Ik ben zo blij in jullie plaats! Ik val wss in herhaling, want heb dit al meerdere keren naar je toe geschreven, haha 😀 Ik leef gewoon zo hard met jullie mee 😉

 8. Zo fijn dat het nu allemaal toch gelukt is. Echt verdient ook! Lekker de feestdagen en het nieuwe jaar in met een nieuw eigen stulpje. Genieten!

 9. Whaaa spannend allemaal! Laat het maar snel 3 november zijn. Dan kun je lekker gaan aftellen tot de 23e, hihi. Hoe gaat het nu met je? Ben je al weer een beetje beter geworden?

  1. Ja het is echt aftellen… <3 Zo fijn!
   Dank voor het vragen, het gaat gelukkig wel wat beter. Vooral erg moe maar komt ook door alles naast werk (met de verhuizing) erbij.

  1. Beter-beter is een groot woord. Maar het gaat wel redelijk goed. Nog laag in energie, maar dat komt wel 🙂 Dank voor het vragen.

 10. Zo leuk om dan de feestdagen in je nieuwe huis te vieren! Ik hoop dat je weer bent opgeknapt en met volle energie er weer tegen aan kunt!

 11. Mooi licht, die woonkamer! Nog ‘maar’ anderhalve maand en dan krijg je de sleutel al, spannend hoor! Succes met inpakken en verhuizen straks…

 12. Ondanks het ziek zijn (wat heel vervelend is), klinkt het als een fijne en positieve week! De woonkamer van jullie nieuwe huis ziet er al prachtig uit, ik ben benieuwd naar de rest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *