Geluksmomentjes van afgelopen weken

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Verkocht onder voorbehoud én GEKOCHT onder voorbehoud
BOUNCE BOUNCE BOUNCE. Oke, de eerst komende maanden gaat de glimlach niet meer van mijn gezicht. En eindelijk (lichamelijke)rust! Ons appartement is verkocht onder voorbehoud en we hebben al wat anders gekocht (onder voorbehoud) Lees hier het artikel over de verkoop en hier over ons nieuwe droomhuis

Onze citytrip naar Londen
Londen. Ik heb er nóg heimwee naar. Het was een fantastische trip. Voor de fotoverslagjes: 1/2

Leuke samenwerkingen in het verschiet
Mijn mailbox stroomde vol met samenwerkingen. Mindere en ook hele leuke. Ik ben dus druk bezig artikelen te maken. Echter, neemt ook dit even wat meer tijd in beslag door de vov van ons appartement en de koop van onze nieuwe woning.

Onze fijne vakantie samen
Oh die vakantie was ZO fijn samen. Even gewoon samen zijn, iets wat er soms nog wel eens bij inschoot. Tevens hebben we beide de kerstvakantie in het verschiet als volgende vakantie. IN ons nieuwe huis. Samen. Genieten. Ik kijk er erg naar uit.

Mijn vernieuwde layout
Nog steeds erg blij met mijn simpele layout zonder al te veel poespas.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Leuke dates op de planning
Ik heb heel wat leuke dates met vriendinnetjes gehad en tevens op de planning staan. Belangrijk om ze te blijven zien/spreken ook in deze drukke periode.

Toffe aankoopjes in Londen
Oh nog steeds dagelijks blij met de fijne aankopen. Zo kan ik dagelijks blij worden van mijn nieuwe sleutelhanger, kan ik niet wachten tot ik de 2 grote getekende platen in huis kan ophangen en kopjes thee in mijn Londen Starbucks mok zijn geweldig. Altijd leuk om zulke herinneringen te hebben en in gedachten weer eventjes in Londen te zijn.

Veranderingen op werk
2017 wordt het jaar van veranderingen. Zowel met onze nieuwe woning als met werk. Ik weet nu eindelijk na weken meer en het valt eigenlijk gunstig voor me uit. Het komt erop neer dat ik iets minder ga werken (ik krijg feitelijk mijn oude contract weer terug) en heb dan 3 lange en 2 kortere dagen. Erg fijne werkuren dus in opzichte met de lange dagen die ik nu heb.

Wat meer offline
Ik was wat meer offline en genoot hier zeker van. Wandelen, series kijken, bezig zijn met onze verkoop, bezig met de koop en daarbij de inrichting in ons nieuwe huis. Straks verhuisdozen inpakken. De balans tussen off/online is wat beter geworden en neigt zeker wat meer naar offline, wat een prettig gevoel geeft.

Wat meer proberen te lezen
Het lezen is er de laatste weken echt bij ingeschoten. Ik hou er ZO van maar kon niet echt de rust pakken om echt even goed ervoor te gaan zitten. Hopelijk is dit straks allemaal wat fijner om te doen. Heel erg benieuwd na het eerste hoofdstuk hoe het boek van Karin Slaughter verder gaat.

Als jij 1 geluksmomentje van afgelopen week mocht noemen: welke zou dit dan zijn en waarom?

25 reacties op “Geluksmomentjes van afgelopen weken

 1. Een momentje? zoals je weet ondertussen heb ik nu vakantie, hahahaha En dus vertoef ik in Amersfoort aan een hele mooie kant, en ik geniet volop 😀 STraks even kijken wat het weer gaat doen of wie weet ga ik zo wel het weiland even in… als het licht opkomt zo 😀

  X

 2. Fijn dat de verkoop van jullie woning zo goed als afgerond is! Kan me voorstellen dat zoiets een hoop rust geeft. Net als de koop van jullie droomhuis! Ook mooi trouwens dat je straks op je werk een betere urenverdeling krijgt! Mijn geluksmomentje van afgelopen week? Dat was eigenlijk de gehele week die we samen met mijn ouders in Oostenrijk hebben doorgebracht, zo’n prachtig mooi land en volop zon nog dus wat wil je nog meer?

 3. Wat een fijne momentjes! Ik ben deze week voor het eerst begonnen in het museum waar ik vrijwilligerswerk ga doen, dat was echt een geluksmomentje voor mij. Zo’n bijzondere omgeving en bijzondere mensen om mee samen te werken! 😀

 4. Oh, dat huis, he! Dat is zo super! Hier momenteel wat minder geluksmomentjes… We zijn nog steeds een beetje (veel) verdrietig doordat het hondje van Mich er niet meer is. Ja, het is ‘maar’ een hondje… Maar toch.. Gaat wel over, hoor. Over een tijdje.

 5. Hele mooie en fijne momenten! En super dat je nieuwe werkuren in jouw voordeel zijn. Weet nog dat je schreef dat je altijd zoveel tussenuren had, nu niet meer neem ik aan? Het fijnste van mijn week, uhm ik denk de babywasjes. Al die lieve, kleine kleertjes wassen en strijken en vervolgens weer netjes weghangen in de kledingkast.

  1. Ik hou dezelfde tussenuren. Echter zijn 2 dagen wat korter geworden. Binnenkort zal ik er een (duidelijk) artikel aan wijden. De PSZ uren worden verlengd, waardoor ik minder ga werken – werksoorten die overlappen en ik dus niet meer kan doen. Dit maakt dat ik nog steeds 3 lange dagen met veel tussen uren heb, maar nu wel 2 dagen korte dagen krijg, die eerst ook lang waren. Tevens is het aanrijden naar onze nieuwe woning wat fijner, waardoor ik waarschijnlijk toch naar huis kan tussendoor. Is alleen nog even uitvogelen of het allemaal haalbaar en handig is 🙂

 6. Wat een fijne lijst vol fijne momenten! Ik ben reuzeblij voor de verkoop & koop van het huis. Mijn geluksmomentje van de week is nu. Klaar met werken en het weekend mogen inzetten 😉 Ik moet pas zondag terug werken, jippie!

 7. Wat een heerlijke gelukmomentjes. Het is bij mij nog niet officieel, maar ga waarschijnlijk in feb 2017 weer studeren 🙂 stiekem heb ik er zin in, binnenkort meer op mijn blogje.

 8. Wat een fijn lijstje Sas!
  Ik ben nog steeds zo blij voor jullie dat het nu toch allemaal goed gekomen is met jullie huis!
  En wat meer offline zijn is inderdaad niet verkeerd! In plaats dat ik in bed nog heel internet afstruinde lees ik nu even een paar bladzijde in een boek; heeerlijk! Een fijne week verder 🙂 .

 9. Klinkt wel heel fijn allemaal en snap dat je enorm blij bent met de koop en verkoop! Zelf werk ik 3 volledige dagen en 2 ochtenden en dat bevalt me prima 🙂

 10. Genieten, Londen en de verkoop 🙂 En je layout is ook geweldig. Ja, hele fijne geluksmomentjes <3 Dat die momenten maar in overvloed mogen blijven!

 11. Haha ik kan me helemaal voorstellen dat je op een roze wolk zit! Fijn lijstje en geniet van het fijne gevoel! 🙂

  1. Het is inderdaad het nieuwste boek! Nog steeds tijd voor maken om even de rust te vinden om te lezen… Zit zoveel in mijn hoofd op dit moment..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *