Life as Sas #13

Hoi! Het was alweer een tijdje geleden en ik had nu genoeg leuke foto’s en inspiratie om een artikel te maken. Hier dus weer een nieuwe Life as Sas, een fotodagboekje van de afgelopen we(e)k(en). Op Zondag online zodra ik er zin in heb. Omdat ik toch wat uitgebreider mijn dagelijks leventje met jullie wil delen. Foto’s, quotes, plaatjes, youtube filmpjes.. Alles komt voorbij!

Het was wárm deze week en ik moest gewoon werken, ik scoorde heel wat leuke nieuwe kleding, begon in een nieuwe thriller, maakte veel fijne wandelingen en genoot van muziek. Kijken jullie mee?

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Mijn werkweek in een notendop. Wat hebben de kinderen genoten van het fijner weer! Ikzelf heb er best wat problemen mee aangezien ik totaal niet tegen hitte kan. We hadden heel wat uitjes op de planning en ben dus alle dagen buiten geweest. Bij de kinderboerderij, 2 speeltuinen en een park. Ook zijn de kinderen bezig geweest met een heuse indoor-dominobaan door de gehele opvang heen. Super leuk om te zien!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ik las eindelijk Doodnormaal uit op onze mini vakantie, en begon aan een nieuwe boek. Dit keer weer een thriller… Ik heb er nu al heel erg veel zin in. Waar hij over gaat?

Het meisje was amper nog in leven toen ze het bos uit kwam lopen. Het verhaal van haar ontvoering was donkerder dan de meest verschrikkelijke nachtmerrie. Maar alles wat ze zei was waar. Elk gruwelijk detail. Een aantal dagen later wordt een tweede in shock verkerend slachtoffer gevonden en ontstaat er een patroon. In tweetallen worden mensen ontvoerd, vastgehouden en uitgehongerd. Vervolgens krijgen ze een duivels dilemma voorgelegd: doden of gedood worden.Inspecteur Helen Grace en haar team weten dat ze jacht maken op een ingenieuze psychopaat die zijn slachtoffers gebroken en vol schuldgevoel achterlaat. Niet alleen dienen ze als zijn visitekaartje, ze zijn ook de moordenaars. De slachtoffers lijken lukraak gekozen, de plaats van het misdrijf zorgvuldig uitgekiend. Iets moet alle slachtoffers met elkaar verbinden.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Een helse nacht. Een mug vond het nodig om vriendjes te worden met mijn oor. Resultaat? Een slapeloze nacht maar wel de volgende dag vroeg op voor een nieuwe werkdag… Ik kocht gelijk zo’n apparaat en hoewel ik hem niet meer heb gehoord ben ik wel 2 muggenbulten rijker.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg De poezen hadden het deze dagen ook erg warm. Ze waren dan ook erg knuffelig en wilde graag spelen. Er staat een filmpje met Ayla op mijn Instagram. Verder lagen ze veel voor pampus of op mijn schoot.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Jaja, ik was weer veel met mijn blog bezig. Wat aanpassingen aan de layout, lettertypes en andere dingen achter de schermen. Tevens weer heel wat inspiratie, juist doordat ik wat meer offline ben geweest. Wat meer persoonlijke artikelen gaan de aankomende weken online komen. Ben erg benieuwd wat jullie er van gaan vinden.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Ik ging ook een dagje onverwacht shoppen samen met mijn ouders. Daar kocht ik deze hele fijne broek, een super mooie rok (binnenkort een apart artikel – mét foto’s online), een truitje en nog wat decoratie van de Xenos. Het was een erg gezellig middag!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Doordat het zomervakantie is heb ik wat meer ochtend vrij.. Ik geniet super van de ochtend-wandelingen die ik vaker maak. Heerlijk om te genieten van de natuur, eenden te voeren en vooral even mijn hoofd leeg te maken.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Heerlijk<3 Deze 2 doosjes kregen we cadeau van mijn ouders, vers geplukt. Dat wordt smullen!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg In de weekenden is het altijd (opgenomen)serie tijd! Ik genoot heerlijk met thee en een bord met perziken. Echt mijn favoriete fruit en eet het dan ook vaak.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg Gisteren had ik een hele fijne date met vriendinnetje Julie<3 We hebben heerlijk bijgekletst, geshopt (ik kocht wat dingen bij de wereldwinkel) en geluncht. Was erg gezellig en overheerlijk gegeten.

DEZE FILMPJES WILDE IK OOK NOG GRAAG MET JULLIE DELEN:


Pure nostalgie! Ik heb zo genoten van Hanson. Heerlijk volwassen stemmen maar nog steeds een tof nummer.

Oh, blijft een tof nummer dit. Hij had hem a cappella moeten doen op het Euro-songfestival.

Blijft een lekker nummertje<3

Een nieuw nummer na To The Water ondekt van Matt. Wederom weer een prachtig nummer.

Ik blijf fan<33 #nostalgie

15 reacties op “Life as Sas #13

 1. Tegen de hitte kan ik zelf ook heel slecht. Dan moet ik meestal verplicht binnen blijven en kan ik amper iets doen dat energie vraagt. Toch zorgt het zonnetje er voor dat ik me gelukkiger voel. Oh, dat van die muggen is ook extreem herkenbaar. Gisteren ging ik snel even een andere legging aandoen. Dat duurt uiteraard maar maximum twee minuten en toch had ik meteen VIJF muggenbeten op mijn bovenbeen. Binnenkort ga ik mijn vake nog moeten geloven. Die zei altijd dat die beestjes op mijn zoet bloed afkomen (ik heb diabetes) 😉 .

 2. Leuk overzicht weer om te lezen hoor! En ja, een ander werkrooster uitgerekend in de vakantietijd is best wel zwaar. Ik werk normaal 4 dagen en soms in de vakantieperiode ineens volledig, dat is dan toch best wel even anders. Dit jaar hoeft het gelukkig niet trouwens. En ja, die hitte… ik kan er ook vreselijk slecht tegen.

 3. Je maakt echt super mooie foto’s en bewerkt die ook heel mooi! Ziet er gewoon leuk uit buiten het lezen om.

 4. Ik kan ook niet zo tegen hitte. Ik werd zelfs ziek deze week, door allerlei omstandigheden. Maar toch beet ‘k door & ging ‘k werken. Die hitte nekte mij nog meer natuurlijk, but I survived 😉
  Fijne zondag nog!

 5. Ondanks de warmte klinkt het wel als een hele fijne week! Ik houdt ook niet zo van die hele hoge temperaturen, maar dat lekkere zomerfruit maakt veel goed. Hier liggen ook regelmatig nectarines, perzikken en meloenen op de fruitschaal. De fruitvliegjes nemen we dan maar voor lief. Fijne zondag nog!

 6. Wat een fijne week Sas! Heerlijk die vrije ochtenden. Wel vervelend dat je niet goed tegen ’t warme weer kan zeg. Ik vind dit benauwde weer ook helemaal niks aan… heb er vooral ’s nachts veel last van. Ik krijg het wel spontaan warm als ik die foto’s zie met je driekwartsbroeken, maar misschien draag je die juist voor tegen de hitte? Ik draag als het zo warm is het liefst zo min mogelijk, haha 😉

  PS: Door jou ben ik ook wel helemaal verslaafd aan perziken. Haal ze het liefst vers op de markt, hmm!

  Nog een fijne zondag verder. X

  1. Driekwartsbroeken draag ik alleen tijdens werk en zijn niet op de foto’s te zien. De zwarte driekwartsbroek die ik nieuw heb gekocht (op de foto) heb ik alleen nog thuis aan gehad aangezien ik hem net een aantal dagen heb. Op werk is het verplicht om niet te korte broeken te dragen. Alleen wat langere rokken of een langere korte broek daarin heb ik dus geen keuze.

 7. Wat een leuke foto’s! Je hebt een leuke week gehad zo, op die extreme hitte na dan, ik moet zeggen dat ik daar ook niet zo goed tegen kan maar goed, het is nog altijd beter dan hele dagen regen. Fijne zondag!

 8. Hahahaha ik moet stiekem lachen om jouw nostalgie, dat dit voor mij allemaal nieuw is en blijft, dat mijn nostalgie alweer veel verder terug gaat.

  Een heerlijke week alsnog, ook al kun je slecht tegen de hitte, wonderlijk om te zien eigenlijk hoe onze kinderen daar gewoon doorheen denderen is het niet? Daarom kijk ik naar hen nog steeds, en vraag mijzelf af, vanaf welke leeftijd ik zelf eigenlijk last kreeg als de zomer zo heet was…. ik weet de overgang niet meer, wel dat toen ik 9 was a 10 jaar, dat ik er nog geen last van had, ik denk met de pubertijd, zodra je echt gaat zweten, hormoonzweet of zo 😉

  Hier is het nu weer grijs, ik hoop dat dit straks weer open trekt net als gisteren later op de dag, maar ik wens jou een hele fijne zondag toe, oh ja, dat filmpje was leuk van de kat, hahahaha

  X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *