Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Ontmoet mijn Timex horloge

Dit product is ter beschikking gesteld door Horloge.be

Een Timex? Ik hoor je al denken: ‘Wat is dat?’ Dit was ook mijn eerste gedachte toen ik hem zag staan op de site. Maar ik was eigenlijk direct verkocht! Ik wilde al heel wat maanden een nieuw horloge aanschaffen, aangezien ik op werk alleen de tijd op mijn mobiel heb. Super onhandig als je aan het werk bent met kids. Ik zocht niet alleen een horloge, maar aangezien ik fanatiek het sporten heb opgepakt ook iets waarmee ik kon meten. Deze beauty was dus voor mij precies wat is zocht!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Over de Timex

Voluit heet hij: Timex TW5K85500 Ironman Move x20 horloge. Een hele mond vol. Timmy Timex ga ik hem noemen. (Voor als je een nieuwe lezer bent en denk HUH? Ik geef apparaten en dingen altijd namen. Zo hebben bijvoorbeeld mijn vaatwasser en auto ook een naam) Timmy is een sporthorloge en wel een hele fijne en uitgebreide. Hij is gemaakt van plexiglas en heeft een zwarte silicone band die je bijna niet voelt. Hij heeft een strak en fancy uiterlijk en is van prima grootte.

Wat kan de Timex?

Deze Timex wordt via Bluetooth gekoppeld aan mijn smartphone. Zo heb ik een app waarmee ik kan synchroniseren en al je data kan bekijken. Welke data precies? Het Timex horloge bevat een stappen teller, calorieën meter, slaapmonitor, trainingsgeheugen en telefoon zoeker. je kan er zelfs inkomende smsjes en telefoongesprekken in weergeven. Super deluxe dus! Het horloge is compatibel met zowel iOS als Android toestellen.

Hij trilt wanneer je een doel hebt behaald, je kan hem makkelijk opladen met een lader aan een USB aansluiting en ook niet geheel onbelangrijk: ik kan het horloge met 1 hand zelf dichtklikken, doordat hij een siliconen sluiting is. Ik heb wel erg veel geluk gehad, aangezien ik erg smalle polsen heb zit hij nét op het laatste gaatje.

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Mijn ervaringen?

Top tot nu toe, ik ben erg tevreden over het horloge. Toch wil ik hem nog verder testen en komt er over een tijdje een review op mijn blog online. Ik gaan hierin beschrijven wat ik aan dit horloge heb, wat de na-voordelen zijn en of het mij daadwerkelijk heeft geholpen meer in beweging te komen en ook vooral blijven.

Het Timex horloge is verkrijgbaar via Horloge.be in verschillende kleuren voor €144,00

Hebben jullie ook een (sport)horloge?

0
(online) geshopt, Blog
Previous Story
Next Story

26 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Nicky
  19/07/2016 at 22:24

  Hij is mooi! Niet zo’n enorm groot ding.

 • Reply
  Jenn
  18/07/2016 at 22:35

  Mooi ding! Ik ben nog steeds heel blij met mijn Vivofit.

 • Reply
  The Belgian Reviewer
  08/07/2016 at 09:51

  Leuk horloge maar ben ik nu de enige die bijna in katzwijm ligt bij het zien van die superleuke poezentas. Mag ik vragen waar je die gehaald hebt?

  • Reply
   SAS
   08/07/2016 at 22:21

   Ik heb hem gehaald bij Simon & Levelt jaren geleden, helaas niet meer te krijgen (anders had ik er nog 1 gehaald)

  • Reply
   Jenn
   18/07/2016 at 22:34

   Ik maar zoeken naar een tas op de foto, bedenk ik me ineens dat dat Belgisch is voor mok :’)

 • Reply
  Marcella
  02/07/2016 at 12:39

  Dat lijkt heel erg op mijn Vivofit 2. Die had jij toch ook? Wat is het voordeel dan van de Timex?

  • Reply
   SAS
   04/07/2016 at 19:54

   die heb ik inderdaad ook! Deze heeft meer functies, vind hem zelf gebruiksvriendelijker en het bandje is flexibel, waardoor hij een stuk comfortabeler zit. Binnenkort review online met de voor & nadelen!

 • Reply
  Inge
  01/07/2016 at 22:28

  Ik ben heel erg blij met mijn woodwatch horloge, maar ik denk soms wel eens na over zo’n fit tracker. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik hem er een beetje goedkoop vind uitzien voor de prijs. Of de prijs is aan de hoge kant, dat kan ook, al heeft hij wel veel functies. Als jij er maar tevreden mee bent, dat is het allerbelangrijkst! 🙂

 • Reply
  Dennis
  01/07/2016 at 09:45

  Vind dit altijd leuke gadgets maar zelf zou ik het volgens mij amper gebruiken denk ik. Of ik moet helemaal om gaan en niet meer zonder kunnen haha.

 • Reply
  Sher
  01/07/2016 at 01:45

  Gaaf ding! En wat een functies!

 • Reply
  Tamarah
  30/06/2016 at 23:56

  Lijkt me super handig! Ik ben benieuwd naar je uitgebreide review! Zelf heb ik 2 normale horloges eentje van de primark en eentje van Breil. Ik draag dagelijks een horloge.

 • Reply
  Hilde
  30/06/2016 at 21:10

  Ziet er lekker strak uit! Ik draag nooit een horloge, vergeet het steeds…haha

  • Reply
   SAS
   30/06/2016 at 21:21

   Ik heb hem dan ook op de strakste stand (met mijn dunne polsen) 😉

 • Reply
  Kelly
  30/06/2016 at 16:48

  Wat een grappig horloge!

 • Reply
  Anne
  30/06/2016 at 16:02

  Wauw wat mooi! Ik vind de prijs heel erg meevallen, wanneer ik al die functies lees! Ik dacht altijd dat zo’n horloge wel voorbij een getal met een 5 en 2 nullen zou komen.
  Geniet maar van je aankoop en ik ben benieuwd naar je ervaringen.

 • Reply
  Angèlique
  30/06/2016 at 15:59

  Handig zo’n horloge! En fijn dat je hem gewoon zelf om kunt doen, niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Veel plezier ermee!

 • Reply
  Sanne
  30/06/2016 at 15:54

  Ik heb nog geen sporthorloge. Deze ziet er geweldig uit seg. Ik wil er wel ooit eentje aanschaffen maar voorlopig nog niet.

 • Reply
  Linda
  30/06/2016 at 15:46

  Mooi! Dit zou geen horloge voor mij zijn want ik sport nauwelijks (alleen veel wandelen) dus dat boeit me verder niet, maar ik vind ‘m wel erg mooi 🙂
  Ik heb momenteel twee horloges, een zilverkleurige van Esprit (net horloge, beetje chique uitstraling heeft die) en een houten horloge, die is wat stoerder. En ik kwijl al een hele tijd naar Daniel Wellington dus wie weet koop ik gewoon nóg een horloge erbij als ik geslaagd ben voor mijn opleiding (BIJNAAA). Ik vind een horloge niet alleen handig, maar het is voor mij ook een soort accessoire. Ik draag eigenlijk altijd een horloge als ik de deur uitga (heb thuis gewoon een klok natuurlijk).

  • Reply
   SAS
   30/06/2016 at 20:41

   Het is niet alleen voor te sporten he? Als je veel wandelt (zoals ik ook doe) houdt het je kilometers bij, de calorieën die je ermee verbrand en de hoeveelheid stappen die je hebt gezet. Telkens als je een ‘doel’ verbeterd, dus meer maakt dan de vorige keer gaat hij trillen. Heel motiverend. Zeker een nieuw horloge waard als je slaagt met je opleiding, gewoon doen!

 • Reply
  Darina
  30/06/2016 at 14:11

  Prachtig horloge met handige functies!

 • Reply
  Melanie
  30/06/2016 at 14:01

  Handig die horloge. Ik had er nog nooit van gehoord. Leuk om te lezen.

 • Reply
  Mariska
  30/06/2016 at 13:10

  Handig zo’n horloge 🙂 ziet er ook mooi uit!

 • Reply
  Lief meisje
  30/06/2016 at 10:40

  Nee, want ik draag eigenlijk nooit geen horloge ivm werk. Maar hij ziet er mooi uit. Veel plezier ermee.

 • Reply
  Lydia
  30/06/2016 at 10:24

  Wow, dat is wel een heel multifunctioneel horloge. Ik wist niet dat dat allemaal mogelijk was. 🙂 Mooi uitgekozen! Ben benieuwd of je hierdoor uiteindelijk ook actiever bent geworden.

 • Reply
  Monique | WritingMonique
  30/06/2016 at 08:53

  Klinkt goed! Hij ziet er superstoer uit!

 • Reply
  simpel, met een snufje liefde
  30/06/2016 at 07:03

  Wat een leuk en makkelijk horloge. Ik heb pas geleden een nieuw horloge gekregen van fossil.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png