Geluksmomentjes van de afgelopen weken

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Alle verjaardagsvieringen
Zowel ons verjaardagsweekend als mijn verjaardag op werk was super gezellig! Ik heb het er al uitgebreid gehad over het verjaardagsweekend op mijn blog maar op mijn werk ben ik ook zeker verwend. Er was een taart voor me gemaakt, ik kreeg van vele collega’s een lief cadeautje, het lokaal was versierd en ze hadden met de kinderen een verjaardagsmuts gemaakt. Het was echt een super fijne middag! Ik kreeg zelfs van M. een bloemetje bezorgt op mijn werk<3

Kijkers voor ons huisje
Nee we hebben geen bod op ons huisje (jammer genoeg) maar kijkers ten over vloed. Toch wel een super fijn gevoel dat bij open avonden en via onze makelaar wel maandelijks mensen komen kijken. Geeft toch het gevoel dat ons huisje in trek is en in ieder geval de moeite waard is om even wat beter te bekijken. Uiteraard telkens weer erg spannend of daar die éne koper bij zit en na 5.5 maand in de verkoop (en alle leuke huisje die we op internet zien) zou het toch wel fijn zijn dit jaar te kunnen gaan verhuizen naar dat ene mooie nieuwe huis. Fingers crossed.

Uit eten met vriendinnetje Julie
Ik had een hele fijne date met vriendinnetje Julie. We gingen gezellig eten bij een pannenkoekenhuis! Super gezellig en daarna een fijn theetje gedaan. Leuk om weer even te hebben bijgekletst aangezien ik m’n vriendinnen niet erg vaak zie. Maakt toch dat ik er extra van geniet.

Nieuw boek gewonnen
Ik kreeg een heel fijn emailtje in mijn mailbox het begin van de week. Het nieuwe boek van Samuel Bjørk genaamd De Doodsvogel had ik gewoon gewonnen! Ik deed een tijdje geleden mee aan een prijsvraag (die ik eigenlijk alweer helemaal vergeten was!) Super tof dat ik dit heb gewonnen. Ik reis alleen vond ik al zeker een tof boek dus ik ben erg benieuwd naar dit boek. Eerst nu verder in de 2 boeken (vervolg) van Karen Sander en dan ga ik zeker deze lezen.

Vrije dagen
Ik nam tijd voor mezelf en had een XXL weekend. Heel fijn want ik kwam eindelijk een beetje tot rust. Ik las veel (begon in De vrouwen hater), keek heel wat series en bleef vooral even wat langer in bed liggen en dook er eerder in. Fijn om de batterij weer te hebben opgeladen.

Seizoen 2 van The Fall
Ik kan er niet over ophouden deze serie. Met stip staat hij op nr.2 (achter Criminal Minds of course) van favoriete series. Met mijn vrije dagen heb ik dus zeker al wat afleveringen gekeken. Ik ben nu midden in S2 en zit iedere keer weer op het puntje van mijn stoel. Binnenkort uiteraard een blogje geweid aan deze serie: waarom je hem echt zou moeten gaan kijken! Super jammer als ik straks bij de laatste afleveringen aan kom…

Heb jij een geluksmomentje om te delen?

34 reacties op “Geluksmomentjes van de afgelopen weken

 1. Wat een fijne geluksmomentjes weer Sas!
  Ik hoop voor jullie dat die ene koper zich snel meldt en jullie op een nieuw plekje kunnen gaan wonen. En wat lekker zo’n XXL weekend vrij. Hopelijk is je batterij weer helemaal opgeladen om met de kinderen te gaan werken!

 2. Ik weet niet of je het al hebt gezien ja of de nee, maar afgelopen zondag is mijn nichtje bevallen van haar prachtige dochter en natuurlijk ben ik al bij haar geweest 😉 Dat is mijn ultieme geluks momentje mijn nicht zo gelukkig te zien samen met haar vriend.

  X

 3. Altijd leuk om iets te winnen! Fijn dat jullie geregeld kijkers hebben, nu hopen dat er ook snel iemand bij zit die jullie huisje graag wil hebben!
  The Fall vind ik inderdaad ook een aanrader, was blij dat er een tweede seizoen kwam!

  Liefs.x

 4. Ik heb er zelfs verschillende. Doordat ik er iedere dag enkele noteer in een schriftje sta ik nog meer stil bij al die leuke dingen. Zo waren we vorige week enkele dagen aan zee en konden we even helemaal uitwaaien en tot rust komen. Maandag had ik een leuk afspraakje met mijn nichtje. Gisteren kon ik dan weer is goed bijpraten met mijn lieve buurvrouw. Uiteraard zijn er (jammer genoeg) ook wat minder leuke zaken, maar ik sta veel liever stil bij de toffe herinneringen en vooruitzichten.

 5. Wat een mooie geluksmomentjes! Mijn geluksmomentje van vandaag: lekker gedineerd met een klasgenootje die ik normaal zo heel veel/lang spreek. Maar we hadden onverwacht mooie persoonlijke gesprekken. Heerlijk!

 6. Leuke momentjes en erg verstandig om te wachten met een nieuw huis voordat het oude is verkocht. Ik duim voor een snelle verkoop! 😀

 7. Mooie momentjes. Ik hoop dat je huis snel verkocht is. Het is ook wel een beetje geluk hebben. Leuk dat je een boek hebt gewonnen. Go een geluksmomentje? Even denken, hmm Ik heb terug plezier in het koken. Telt dat ook?

 8. Mijn geluksmomentje: mijn hele zwangerschapsverlof, zonnig weer en schopjes in mijn buik, ook al zijn het er een stuk minder omdat ik tegen het eind van mijn zwangerschap loop (vandaag 38 weken). Oh en de foto’s van de zwangerschapsfotoshoot, daar word ik ook héél gelukkig van.

 9. Wat een fijne momenten. Extra tijd voor jezelf is altijd fijn. Ik blijf duimen voor de verkoop van je huisje! Ik weet hoe je je voelt… Gelukkig uiteindelijk wel verkocht 🙂 .

 10. Wat een fijn lijstje. Tijd voor jezelf en dates met vriendinnen kun je zo van opladen!
  En hopelijk komt snel die ene koper van jullie huis!

 11. Ik begon van de week eindelijk weer met het inhalen van afleveringen van mijn serie ‘The Vampire Diaries’ en dat gaf zo’n fijn gevoel! Ik heb echt weer op en top genoten. Binnenkort komt ook die nieuwe versie van Criminal Minds (ik weet even niet meer hoe die heet..). Ga je die ook volgen?

 12. Wat een heerlijke momentjes heb je gehad, vooral de XXL weekend. Het is soms gewoon ook even nodig om tijd voor jezelf te nemen en lekker ontspannen.

 13. Spannend zeg zoveel kijkers! Hopelijk zit er snel een koper bij 🙂 Mijn geluksmomentje deze week is dat ik gisteren onverwachts mee mocht naar een musical hier in de schouwburg. Heerlijk gelachen!

 14. Wat een fijne post heb je geschreven. Altijd goed om hier bij stil te staan. Mijn geluksmomentje van deze week is het knuffelen met onze katten. En ik ben over 6 dagen jarig. Daar leeft ik nu naar toe

 15. Ik had overlaatst ook de postbode voor de deur staan met een pakje dat ik niet had verwacht. Bleek ook om een prijsvraag te gaan die ik helemaal vergeten was. Maar dat maakt het eens zo leuk als je dan toch blijkt te winnen.

 16. Wat een fijne momenten! Ik ga echt heel hard voor jullie duimen. Die kijker moet toch ooit een koper worden! Dat moét gewoon. JAA! 🙂

 17. Ik vind het knap dat jullie nog niet bezig zijn met het kopen van een nieuw huis. Ik zou daarmee echt niet kunnen wachten. Stel dat nu echt jullie droomhuis al voorbij komt, dan wil je die toch niet aan je neus voorbij laten gaan…
  Ik snap wel waarom jullie het doen, maar zou het echt niet kunnen! Hopelijk wordt jullie huisje snel verkocht.

 18. Wat heerlijk om te lezen 🙂 Ik hoop dat jullie huisje verkocht gaat worden. Het is prachtig! Vrije dagen zijn ook altijd lekker 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *