Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Geluksmomentjes van de afgelopen weken

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Alle verjaardagsvieringen
Zowel ons verjaardagsweekend als mijn verjaardag op werk was super gezellig! Ik heb het er al uitgebreid gehad over het verjaardagsweekend op mijn blog maar op mijn werk ben ik ook zeker verwend. Er was een taart voor me gemaakt, ik kreeg van vele collega’s een lief cadeautje, het lokaal was versierd en ze hadden met de kinderen een verjaardagsmuts gemaakt. Het was echt een super fijne middag! Ik kreeg zelfs van M. een bloemetje bezorgt op mijn werk<3

Kijkers voor ons huisje
Nee we hebben geen bod op ons huisje (jammer genoeg) maar kijkers ten over vloed. Toch wel een super fijn gevoel dat bij open avonden en via onze makelaar wel maandelijks mensen komen kijken. Geeft toch het gevoel dat ons huisje in trek is en in ieder geval de moeite waard is om even wat beter te bekijken. Uiteraard telkens weer erg spannend of daar die éne koper bij zit en na 5.5 maand in de verkoop (en alle leuke huisje die we op internet zien) zou het toch wel fijn zijn dit jaar te kunnen gaan verhuizen naar dat ene mooie nieuwe huis. Fingers crossed.

Uit eten met vriendinnetje Julie
Ik had een hele fijne date met vriendinnetje Julie. We gingen gezellig eten bij een pannenkoekenhuis! Super gezellig en daarna een fijn theetje gedaan. Leuk om weer even te hebben bijgekletst aangezien ik m’n vriendinnen niet erg vaak zie. Maakt toch dat ik er extra van geniet.

Nieuw boek gewonnen
Ik kreeg een heel fijn emailtje in mijn mailbox het begin van de week. Het nieuwe boek van Samuel Bjørk genaamd De Doodsvogel had ik gewoon gewonnen! Ik deed een tijdje geleden mee aan een prijsvraag (die ik eigenlijk alweer helemaal vergeten was!) Super tof dat ik dit heb gewonnen. Ik reis alleen vond ik al zeker een tof boek dus ik ben erg benieuwd naar dit boek. Eerst nu verder in de 2 boeken (vervolg) van Karen Sander en dan ga ik zeker deze lezen.

Vrije dagen
Ik nam tijd voor mezelf en had een XXL weekend. Heel fijn want ik kwam eindelijk een beetje tot rust. Ik las veel (begon in De vrouwen hater), keek heel wat series en bleef vooral even wat langer in bed liggen en dook er eerder in. Fijn om de batterij weer te hebben opgeladen.

Seizoen 2 van The Fall
Ik kan er niet over ophouden deze serie. Met stip staat hij op nr.2 (achter Criminal Minds of course) van favoriete series. Met mijn vrije dagen heb ik dus zeker al wat afleveringen gekeken. Ik ben nu midden in S2 en zit iedere keer weer op het puntje van mijn stoel. Binnenkort uiteraard een blogje geweid aan deze serie: waarom je hem echt zou moeten gaan kijken! Super jammer als ik straks bij de laatste afleveringen aan kom…

Heb jij een geluksmomentje om te delen?

1
Geluksmomentjes
Previous Story
Next Story

34 Comments

 photo bannerthing_zpsjw5m6818.png

 • Reply
  Elisa van Propvol
  12/03/2016 at 09:31

  Hele fijne geluksmomentjes, wel spannend allemaal met je huisje verkopen enz…

 • Reply
  Lieke
  11/03/2016 at 23:30

  Wat een fijne geluksmomentjes weer Sas!
  Ik hoop voor jullie dat die ene koper zich snel meldt en jullie op een nieuw plekje kunnen gaan wonen. En wat lekker zo’n XXL weekend vrij. Hopelijk is je batterij weer helemaal opgeladen om met de kinderen te gaan werken!

 • Reply
  Anna
  11/03/2016 at 22:32

  Wat fijn (en spannend!) zoveel kijkjes voor het huis. En heerlijk, zo’n XXL weekend. Lekker genieten!

 • Reply
  Morgaine
  11/03/2016 at 00:12

  Ik weet niet of je het al hebt gezien ja of de nee, maar afgelopen zondag is mijn nichtje bevallen van haar prachtige dochter en natuurlijk ben ik al bij haar geweest 😉 Dat is mijn ultieme geluks momentje mijn nicht zo gelukkig te zien samen met haar vriend.

  X

 • Reply
  Joyce rdt
  10/03/2016 at 16:43

  Altijd leuk om iets te winnen! Fijn dat jullie geregeld kijkers hebben, nu hopen dat er ook snel iemand bij zit die jullie huisje graag wil hebben!
  The Fall vind ik inderdaad ook een aanrader, was blij dat er een tweede seizoen kwam!

  Liefs.x

 • Reply
  Nesrin
  10/03/2016 at 16:22

  Heerlijke geluksmomenten heb je gehad. Ik hoop dat er snel een kijker tussen zit die een bod gaat doen.

 • Reply
  klavertjevier
  10/03/2016 at 11:49

  Leuk om te lezen, en veel succes met de verkoop van jullie huisje 🙂

 • Reply
  zwartraafje
  10/03/2016 at 10:00

  Ik heb er zelfs verschillende. Doordat ik er iedere dag enkele noteer in een schriftje sta ik nog meer stil bij al die leuke dingen. Zo waren we vorige week enkele dagen aan zee en konden we even helemaal uitwaaien en tot rust komen. Maandag had ik een leuk afspraakje met mijn nichtje. Gisteren kon ik dan weer is goed bijpraten met mijn lieve buurvrouw. Uiteraard zijn er (jammer genoeg) ook wat minder leuke zaken, maar ik sta veel liever stil bij de toffe herinneringen en vooruitzichten.

 • Reply
  Salina
  09/03/2016 at 23:03

  Wat een mooie geluksmomentjes! Mijn geluksmomentje van vandaag: lekker gedineerd met een klasgenootje die ik normaal zo heel veel/lang spreek. Maar we hadden onverwacht mooie persoonlijke gesprekken. Heerlijk!

 • Reply
  Louise
  09/03/2016 at 22:28

  Leuke momentjes en erg verstandig om te wachten met een nieuw huis voordat het oude is verkocht. Ik duim voor een snelle verkoop! 😀

 • Reply
  Sanne
  09/03/2016 at 22:04

  Mooie momentjes. Ik hoop dat je huis snel verkocht is. Het is ook wel een beetje geluk hebben. Leuk dat je een boek hebt gewonnen. Go een geluksmomentje? Even denken, hmm Ik heb terug plezier in het koken. Telt dat ook?

 • Reply
  Rowan - sillysis.nl
  09/03/2016 at 20:52

  Fijne momenten! Wat kan het fijn zijn om je batterij weer even op te kunnen laden he.

 • Reply
  Cindy
  09/03/2016 at 19:51

  Mijn geluksmomentje: mijn hele zwangerschapsverlof, zonnig weer en schopjes in mijn buik, ook al zijn het er een stuk minder omdat ik tegen het eind van mijn zwangerschap loop (vandaag 38 weken). Oh en de foto’s van de zwangerschapsfotoshoot, daar word ik ook héél gelukkig van.

 • Reply
  Els
  09/03/2016 at 19:21

  Wat een fijne momenten. Extra tijd voor jezelf is altijd fijn. Ik blijf duimen voor de verkoop van je huisje! Ik weet hoe je je voelt… Gelukkig uiteindelijk wel verkocht 🙂 .

 • Reply
  Aukje
  09/03/2016 at 16:12

  Fijne momenten en ook fijn dat er veel kijkers zijn voor het huis. Dat bod komt wel, dat vraagt even geduld, heel veel succes!

 • Reply
  Mieke
  09/03/2016 at 15:40

  Wat een fijn lijstje. Tijd voor jezelf en dates met vriendinnen kun je zo van opladen!
  En hopelijk komt snel die ene koper van jullie huis!

 • Reply
  Ashley Béatse
  09/03/2016 at 15:15

  Ik begon van de week eindelijk weer met het inhalen van afleveringen van mijn serie ‘The Vampire Diaries’ en dat gaf zo’n fijn gevoel! Ik heb echt weer op en top genoten. Binnenkort komt ook die nieuwe versie van Criminal Minds (ik weet even niet meer hoe die heet..). Ga je die ook volgen?

  • Reply
   SAS
   11/03/2016 at 21:48

   Ik had hem al beschreven in deze post: https://www.iliveformydreams.com/archives/59179
   Criminal Minds Beyond Borders bedoel je. Ik ga het zeker kijken 23 maart en ben erg benieuwd of het wat is. Het zal vast niet tippen aan Criminal Minds, maar het zal vast en zeker vermakelijk zijn!

 • Reply
  Veerlez
  09/03/2016 at 14:39

  Heerlijke geluksmomentjes, ik geloof dat ik het elke keer ga zeggen, maar ik van jou enthousiasme wil ik echt the fall gaan kijken 🙂

  • Reply
   SAS
   11/03/2016 at 21:47

   Zeker doen! Binnenkort een blogje over online waarom je deze serie móet kijken 😉

 • Reply
  Bettie
  09/03/2016 at 14:29

  Wat een heerlijke momentjes heb je gehad, vooral de XXL weekend. Het is soms gewoon ook even nodig om tijd voor jezelf te nemen en lekker ontspannen.

 • Reply
  Janneke
  09/03/2016 at 14:27

  Spannend zeg zoveel kijkers! Hopelijk zit er snel een koper bij 🙂 Mijn geluksmomentje deze week is dat ik gisteren onverwachts mee mocht naar een musical hier in de schouwburg. Heerlijk gelachen!

 • Reply
  patricia
  09/03/2016 at 14:18

  Wat een fijne post heb je geschreven. Altijd goed om hier bij stil te staan. Mijn geluksmomentje van deze week is het knuffelen met onze katten. En ik ben over 6 dagen jarig. Daar leeft ik nu naar toe

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  09/03/2016 at 14:15

  Mijn geluksmomentje:

  Mijn zoontje haalde zijn 25m zwemmen diploma terwijl ik naast hem zwom. Hij was zoooo fier 🙂

 • Reply
  Angelique
  09/03/2016 at 14:10

  Fijne momentjes! Ik ben ook begonnen met de serie, ben super benieuwd! En vrije dagen zijn echt super fijn.

 • Reply
  Bianca Schrijft
  09/03/2016 at 13:02

  Succes met de verkoop van jullie huis. Gelukkig hebben jullie al veel kijkers, nu nog 1 bieder.

 • Reply
  Bianca Schrijft
  09/03/2016 at 13:01

  Bij mij zijn er ook 2 boeken onderweg die ik heb gewonnen, hoopte ze vandaag te hebben, want ben vandaag vrij. Verder ben ik helemaal happy met mijn nieuwe auto 🙂

 • Reply
  Simone
  09/03/2016 at 12:34

  Wat jammer zeg dat er geen kopers bij zaten deze keer. Maar wie weet komt dat nu wel heel snel!

 • Reply
  Lies
  09/03/2016 at 11:39

  Ik had overlaatst ook de postbode voor de deur staan met een pakje dat ik niet had verwacht. Bleek ook om een prijsvraag te gaan die ik helemaal vergeten was. Maar dat maakt het eens zo leuk als je dan toch blijkt te winnen.

 • Reply
  Melle
  09/03/2016 at 10:45

  Wat een fijne momenten! Ik ga echt heel hard voor jullie duimen. Die kijker moet toch ooit een koper worden! Dat moét gewoon. JAA! 🙂

 • Reply
  Madeleine
  09/03/2016 at 10:08

  Wat heerlijk om te lezen 🙂 Ik hoop dat jullie huisje verkocht gaat worden. Het is prachtig! Vrije dagen zijn ook altijd lekker 🙂

 • Reply
  Tamarah
  09/03/2016 at 10:05

  Oeh, ik hoop dat er gauw iemand bij zit die jullie huisje wil kopen!

 • Reply
  Alyssa
  09/03/2016 at 09:53

  Fijn dat er wel veel mensen komen kijken in jullie huis! Wat lief dat je op je werk een bloemetje kreeg!

 • Reply
  Puck
  09/03/2016 at 09:27

  Ik vind het knap dat jullie nog niet bezig zijn met het kopen van een nieuw huis. Ik zou daarmee echt niet kunnen wachten. Stel dat nu echt jullie droomhuis al voorbij komt, dan wil je die toch niet aan je neus voorbij laten gaan…
  Ik snap wel waarom jullie het doen, maar zou het echt niet kunnen! Hopelijk wordt jullie huisje snel verkocht.

 • Leave a Reply

  Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *

   photo bannerthing_zpsjw5m6818.png