Ons nieuwe medicijnkastje

Toen wij net gingen samenwonen hadden we en medicijnkastje nodig. Wij overal zoeken maar we konden niet zoveel vinden. Vandaar dat we, toen we in de Ikea, het kastje op de bovenste foto zagen (zonder deurtjes) namen we deze ook meteen. Hoewel vriendlief vond dat we moesten wachten ermee wilde ik persรฉ al een medicijnkastje hebben. Vriendlief zou er ooit nog deurtjes voor maken (wat nooit geschiedde)


Zo was het dus dat we al die tijd een open kastje hebben hangen. Na een aantal maanden ga je, je er toch aan irriteren. Je loopt de kamer binnen en BAM zo dat open medicijkastje voor je neus. Een vreselijk gezicht. Ik was dus ook verrukt toen ik het Lidl krantje zag met een dicht medicijnkastje. Nog wat romeslomp om hem thuis te krijgen (vriendlief is hem gaan halen want hij was veelste zwaar om te tillen voor mijzelf) en hij hangt dus sinds vanavond daadwerkelijk aan onze muur.

Hij is super mooi, dicht en ik heb 3 mega grote planken inplaatsvan 2 miezerige plankjes waar ik alles boven elkaar moest stapelen en altijd de hele bende naar beneden donderde (aangezien wat je nodig hebt รกltijd onderop ligt) Zo, ik ben er dus blij mee. Dat was eigenlijk het punt van dit hele ‘medicijnkastlogje’.


Thanks voor het ophangen sweetie! (love)

14 reacties op “Ons nieuwe medicijnkastje

 1. Kan me voorstellen dat je daar erg blij mee bent…een hele verbetering!!
  Hier ligt het her en der verspreid(maar…kan het wel vinden!!)
  fijn weekend…

  lieve groetjes Carla.

 2. Haha, wij hebben ook geen medicijnkastje. Wij hebben gewoon alles in lades liggen. Ook irritant als het helemaal achteraan ligt. Soms verzamel je wel veel van dat soort spul he.

  Mooi kastje hoor!

 3. Zo, wat een medicatieboel! Wij hebben gewoon een bak. Daar zit alle shit in en verder ligt de antibiotica voor onze neus op tafel, aangezien we die anders vergeten (grin)

 4. Wij hebben echt een heel oud medicijnkastje. Van metaal… van donkerbruin naar lichtbruin gekleurd.. en hij zit in de trapkast. Dus niemand die hem ziet. Gelukkig, want hij is echt lelijk. ๐Ÿ˜› En ook veelste klein! Die van jullie ziet er keurig uit!

 5. Dank je wel hoor! Dat ziet er inderdaad een stuk verzorgder uit zo! Handig he? Zo’n vent in huis die al die klusjes oplost:P Mijn vriendin zou er een moord voor doen hahaha!

 6. Looking good!! ๐Ÿ™‚ Als wij weer een eigen huisje hebben wil ik ook zo’n ding, maar dan om make-up zooi in te stoppen haha.. ๐Ÿ˜› (L) dag lieve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *