Home sweet home

Ons nieuwe medicijnkastje

Toen wij net gingen samenwonen hadden we en medicijnkastje nodig. Wij overal zoeken maar we konden niet zoveel vinden. Vandaar dat we, toen we in de Ikea, het kastje op de bovenste foto zagen (zonder deurtjes) namen we deze ook meteen. Hoewel vriendlief vond dat we moesten wachten ermee wilde ik persΓ© al een medicijnkastje hebben. Vriendlief zou er ooit nog deurtjes voor maken (wat nooit geschiedde)


Zo was het dus dat we al die tijd een open kastje hebben hangen. Na een aantal maanden ga je, je er toch aan irriteren. Je loopt de kamer binnen en BAM zo dat open medicijkastje voor je neus. Een vreselijk gezicht. Ik was dus ook verrukt toen ik het Lidl krantje zag met een dicht medicijnkastje. Nog wat romeslomp om hem thuis te krijgen (vriendlief is hem gaan halen want hij was veelste zwaar om te tillen voor mijzelf) en hij hangt dus sinds vanavond daadwerkelijk aan onze muur.

Hij is super mooi, dicht en ik heb 3 mega grote planken inplaatsvan 2 miezerige plankjes waar ik alles boven elkaar moest stapelen en altijd de hele bende naar beneden donderde (aangezien wat je nodig hebt Γ‘ltijd onderop ligt) Zo, ik ben er dus blij mee. Dat was eigenlijk het punt van dit hele ‘medicijnkastlogje’.


Thanks voor het ophangen sweetie! (love)

0

14 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *