Bestelling bol.com

Zoals jullie weten had ik voor mijn verjaardag een bon gekregen van Bol.com. Nu vraag ik dit elk jaar voor mijn verjaardag aangezien ik vind dat je er vele leuke boeken/dvd’s kan kopen. De keuze wat ik ging bestellen was dus ook niet echt moeilijk.

Besteld: 2 Engelse boeken van Criminal Minds, het boek De weide hemel (tip van Danielle thanks! – vertaling van de film: The Lovely Bones die ik nog steeds graag wil zien) en een concert DVD van Westlife.Ik hoop dat m’n bestelling snel binnenkomt, ookal staat m’n boekenkast nog redelijk vol met boeken die ik nog wil lezen.
Bestellen jullie vaak bij bol.com?

24 reacties op “Bestelling bol.com

 1. Leuke dingen heb jij voor jezelf gekocht! The Lovely Bones moet ik nog zien, heb ik al een tijdje op dvd, maar nog geen tijd gehad om het te bekijken!
  En ja, ik bestel regelmatig iets bij Bol!

 2. Ja, ik heb net het nieuwe boek van Nico Dijkshoorn besteld en “Titaantjes waren we”, een boek van schrijvers die hun jongere ik een brief schrijven. Erg leuk. En ik kreeg natuurlijk het Boekenweekgeschenk erbij (heart) Ik ben verslaafd aan bol.com!

 3. Dankjewelll :D:D
  Uhm ja, al vanaf mijn veertiende ๐Ÿ˜› (ben nu 21)

  Kun jij me trouwens iets vertellen of ’t hebben van een eigen domein? (prijs, werkwijze, opties enzo)

  Liefs xx (wave)

 4. Ja, bol.com is ook mijn favoriete online winkel voor boeken en dvd’s.
  Het is dat ik niet veel tijd heb om te lezen en dvd boxen te kijken… .anders zou ik er nog veel meer kopen.

 5. Ik koop regelmatig bij bol.com en vaak kijk ik naar dingen die ik de volgende dag in huis wil hebben. En vaak gebeurt dat ook ๐Ÿ˜€

 6. Ik bestel te vaak bij bol, veel te verleidelijk haha.
  Maar die bonnen vind ik wel een goed idee om te vragen voor mijn verjaardag. ๐Ÿ™‚

 7. Volgens mij lees jij heel wat af! Ik lees eigenlijk alleen in de zomer op het strand, in de tuin of bij het zwembad… Maar zo doe ik dat eigenlijk niet zo snel ๐Ÿ˜‰ wel lekker… Ik moet nog beginnen aan komt een vrouw bij de dokter..

 8. Ik bestel ook regelmatig een leuke dvd of zo bij bol.com.
  Vroeger was ik helemaal fan van westlife!!

  @Elise, ik vind het aanbod bij bol.com net iets beter en meestal ook nog goedkoper.

  Liefs!!

 9. Leuk hoor! The lovely bones heb ik paar weken terug al op dvd gezien en ik vond ’t een mooie film! Zou hem je eventueel wel door kunnen sturen als je wilt..

  Ik kocht weleens op bol.com, maar nu ik lid ben van de bieb doe ik dat niet meer ๐Ÿ˜€

  Enne, vraag maar raak hoor ๐Ÿ™‚ (a)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *