Lijstje van 5

Cheers to the weekend! Vandaag weer de rubriek Lijstje van vijf. Door middel van foto’s hier mijn 5 leukste dingen van de afgelopen weken. Omdat het fijn is stil te staan bij de mooie dingen in het leven. Want het leven ís gewoon mooi.

De maand November #blogwise

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Zoals jullie hebben kunnen zien, wéér een nieuwe layout. Was je de andere zat? Nee, dat niet. Ik vond hem prachtig maar kwam ineens ‘hetzelfde’ idee bij veel blogs tegen. Aangezien ik toch graag uniek wil zijn ben ik met deze gaan knutselen. Plus een nieuwe header zoals je hebt kunnen zien. Ik ben dus zeker nog aan het stoeien dus het kan zijn dan nog niet alles even goed werkt. Ik ben erg benieuwd of jullie deze (ook) fijn vinden werken.

Tevens is November de maand van de selfies. Op Instagram plaats ik elke dag een selfie. Waarom? Omdat ik eigenlijk te weinig foto’s van mezelf post. Ik ben erg benieuwd of ik het elke dag vol ga houden en aan het einde van de maand een mooie selfie reeks heb.

Ik heb veel inspiratie voor (nieuwe) artikelen nu alleen nog de tijd vinden. Aangezien ik mijn offline leven belangrijker vind maakt het dus dat er wat minder online is gekomen. Dit weekend ga ik lekker bezig zijn met nieuwe artikelen, dus hou m’n blog in de gaten!

Shoppen!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik en M. gingen gezellig een dagje shoppen afgelopen weekend. Super fijn en vooral gezellig na alle drukke dagen die we beide hadden. Ik ging langs de Primark en kocht deze super toffe Minion pantoffels<3 *ik ben verliefd haha* Tevens kocht ik een nieuw boek, een vest en een nieuwe joggingbroek (want ik had er nog niet genoeg :’)) M. kocht wat nieuwe truien en een nieuwe jas. We hebben gezellig gegeten en ik kocht ook nog wat cadeautjes voor de verjaardag van een collegaatje.

Reading, 3 in November

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

November wil ik dopen tot leesmaand. Ik heb de afgelopen maanden zo weinig tijd gehad te lezen. Mijn teller voor dit jaar staat ‘maar’ op 16 boeken ik wil toch echt meer tijd vrij maken voor deze hobby. Deze 3 boeken wil ik gaan lezen in November. 1 boek heb ik in 1 dag uitgelezen en ik ben nu met het bovenste boek begonnen. Kijken of het me daadwerkelijk lukt om tijd in te plannen hiervoor.

Bekendmaken winnaars winactie #InspirerendGeluk

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

De winnaars zijn bekend van #InspirerendGeluk. Annelies heeft het traag schuimkussen gewonnen en Jenn het samengestelde pakketje. Deze zijn inmiddels onderweg/aangekomen. Het leek me leuk (geïnspireerd op de winactie -die ik won- van Inge, die haar Mango de winnaar liet trekken. Klik op de link voor het filmpje) om mijn katten bij de loting te betrekken. Een hele klus kan ik je zeggen haha.

Yara zat eerst te kijken van: ‘Wat móet ik met al die propjes’? Maar uiteindelijk nam ze een briefje in haar bek. Op de filmpjes op Instagram niet geheel te zien wie de winnaar is. Yara vind het namelijk fantastisch om alles in haar waterbak te gooien, ik moest dus snel achter haar aan. Daarna wilde ik de 2de winactie Ayla laten trekken. Nou, pfhoe. Die had er totaal geen zin in, resultaat heel wat mislukte filmpjes met een kat die je aankijkt van ‘Wat?’ Nogmaals Yara dus een propje laten kiezen. De filmpjes kan je ook bekijken op mijn Instagram.

Deze filmpjes

About the Author

29 Comments

Wendy

Leuk gedaan zo met die winactie. Misschien een idee om ook eens te proberen als ik weer een winactie doe. 😉 En wat een leuke sloffen! Ik ga binnenkort, als het goed is, ook weer een keer naar de Primark en dan ga ik ook even zoeken naar warme sloffen.

Reply
Michelle

Leuk hoor zo al die selfies! Ik vergeet het zelf ook vaak, maar nu is het ook makkelijker om een foto van bijv. een paddenstoel te maken dan van jezelf. Vind het altijd zo onhandig hihi ^^ En die minions pantoffels zijn echt iets voor jouw!

Reply
Morgaine

Oh nu snap ik al die selfies van jou, hahahaha Gefeliciteerd aan allen die hebben gewonnen, ontzettend leuk!

En ja, elke dag even stil staan bij mooie momenten is een must, doe ik ook 😀 Moet ze nog opschrijven van gisteren, en dat is een hele lijst!

X

Reply
Inge

Oh en je lay-out is weer prachtig! Nu begint het bij mij ook weer te kriebelen, terwijl ik net iets nieuws heb..

Reply
Nina Simplynspecial

Ik vind je layout wederom mooi , maar met de vorige was ook niks mis hihi. Die minion sloffen zijn geweldig haha. Snap dat je verliefd bent 😉

Reply
Vivian

Jaaaa, dat filmpje van dat jongetje dat heel blij ”Hi” zegt tegen Adele vind ik ook echt geweldig haha. En je selfies zijn zo leuk!

Reply
Els

Wat een leuk filmpje van je kat en de winactie 🙂 . Super leuk! Je nieuwe pantoffels zijn echt leuk. Ik heb laatst bij de Primark een Minion Pyama gekocht 🙂 .

Reply
zwartraafje

Ik vraag me af hoe Chewie (onze cavia) zou reageren wanneer ik lootjes in zijn voedingsbakje leg in plaats van korrels. Waarschijnlijk blijft hij me dan gewoon boos aankijken tot ik die papiertjes vervang door witloof of zo.

Reply
Joycerdt

I loooove de pantoffels, heb eigenlijk niks met die gekke gele poppetjes, maar vind je sloffen te cool haha. Nieuwe lay out is altijd goed 😉 haha.

Lfs.x

Reply
Madelon

Hahaha die pantoffels, hoe leuk! En dat filmpje van Hello is echt te lief. Ik blijf hem opnieuw kijken.

Reply
Saskia

Je pantoffels zijn echt te leuk! Ik heb ze nog zien hangen maar niet meegenomen, nu wel een beetje spijt! 😉

Reply
Nina

Die sloffen zijn tof! En natuurlijk goed voor warme voetjes. De header werkt bij mij helemaal naar behoren, ik vind de lay-out mooi geworden.

Reply
Amy

Ik zag deze week je nieuwe layout op de computer; prachtig! Heel gaaf gedaan 🙂 Zoiets zou ik ook wel willen, bij mij begint het ook een beetje te kriebelen 😉

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *