Cheers to the weekend! Vandaag weer de rubriek Lijstje van vijf. Door middel van foto’s hier mijn 5 leukste dingen van de afgelopen weken. Omdat het fijn is stil te staan bij de mooie dingen in het leven. Want het leven ís gewoon mooi.

De maand November #blogwise

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Zoals jullie hebben kunnen zien, wéér een nieuwe layout. Was je de andere zat? Nee, dat niet. Ik vond hem prachtig maar kwam ineens ‘hetzelfde’ idee bij veel blogs tegen. Aangezien ik toch graag uniek wil zijn ben ik met deze gaan knutselen. Plus een nieuwe header zoals je hebt kunnen zien. Ik ben dus zeker nog aan het stoeien dus het kan zijn dan nog niet alles even goed werkt. Ik ben erg benieuwd of jullie deze (ook) fijn vinden werken.

Tevens is November de maand van de selfies. Op Instagram plaats ik elke dag een selfie. Waarom? Omdat ik eigenlijk te weinig foto’s van mezelf post. Ik ben erg benieuwd of ik het elke dag vol ga houden en aan het einde van de maand een mooie selfie reeks heb.

Ik heb veel inspiratie voor (nieuwe) artikelen nu alleen nog de tijd vinden. Aangezien ik mijn offline leven belangrijker vind maakt het dus dat er wat minder online is gekomen. Dit weekend ga ik lekker bezig zijn met nieuwe artikelen, dus hou m’n blog in de gaten!

Shoppen!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik en M. gingen gezellig een dagje shoppen afgelopen weekend. Super fijn en vooral gezellig na alle drukke dagen die we beide hadden. Ik ging langs de Primark en kocht deze super toffe Minion pantoffels<3 *ik ben verliefd haha* Tevens kocht ik een nieuw boek, een vest en een nieuwe joggingbroek (want ik had er nog niet genoeg :’)) M. kocht wat nieuwe truien en een nieuwe jas. We hebben gezellig gegeten en ik kocht ook nog wat cadeautjes voor de verjaardag van een collegaatje.

Reading, 3 in November

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

November wil ik dopen tot leesmaand. Ik heb de afgelopen maanden zo weinig tijd gehad te lezen. Mijn teller voor dit jaar staat ‘maar’ op 16 boeken ik wil toch echt meer tijd vrij maken voor deze hobby. Deze 3 boeken wil ik gaan lezen in November. 1 boek heb ik in 1 dag uitgelezen en ik ben nu met het bovenste boek begonnen. Kijken of het me daadwerkelijk lukt om tijd in te plannen hiervoor.

Bekendmaken winnaars winactie #InspirerendGeluk

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

De winnaars zijn bekend van #InspirerendGeluk. Annelies heeft het traag schuimkussen gewonnen en Jenn het samengestelde pakketje. Deze zijn inmiddels onderweg/aangekomen. Het leek me leuk (geïnspireerd op de winactie -die ik won- van Inge, die haar Mango de winnaar liet trekken. Klik op de link voor het filmpje) om mijn katten bij de loting te betrekken. Een hele klus kan ik je zeggen haha.

Yara zat eerst te kijken van: ‘Wat móet ik met al die propjes’? Maar uiteindelijk nam ze een briefje in haar bek. Op de filmpjes op Instagram niet geheel te zien wie de winnaar is. Yara vind het namelijk fantastisch om alles in haar waterbak te gooien, ik moest dus snel achter haar aan. Daarna wilde ik de 2de winactie Ayla laten trekken. Nou, pfhoe. Die had er totaal geen zin in, resultaat heel wat mislukte filmpjes met een kat die je aankijkt van ‘Wat?’ Nogmaals Yara dus een propje laten kiezen. De filmpjes kan je ook bekijken op mijn Instagram.

https://instagram.com/p/90oT4BtXYUfj4oNsiJPthSXaJwNnSkUJ0RP7I0/

Deze filmpjes

1
29 reacties

29 thoughts on “Lijstje van 5

 1. Nicky schreef:

  Haha! Wat leuk dat je katten geholpen hebben!

 2. Anneleen schreef:

  Ik vind je minion pantoffels zo zo zo zo leuk!! 😀

 3. Wendy schreef:

  Leuk gedaan zo met die winactie. Misschien een idee om ook eens te proberen als ik weer een winactie doe. 😉 En wat een leuke sloffen! Ik ga binnenkort, als het goed is, ook weer een keer naar de Primark en dan ga ik ook even zoeken naar warme sloffen.

 4. Michelle schreef:

  Leuk hoor zo al die selfies! Ik vergeet het zelf ook vaak, maar nu is het ook makkelijker om een foto van bijv. een paddenstoel te maken dan van jezelf. Vind het altijd zo onhandig hihi ^^ En die minions pantoffels zijn echt iets voor jouw!

 5. Morgaine schreef:

  Oh nu snap ik al die selfies van jou, hahahaha Gefeliciteerd aan allen die hebben gewonnen, ontzettend leuk!

  En ja, elke dag even stil staan bij mooie momenten is een must, doe ik ook 😀 Moet ze nog opschrijven van gisteren, en dat is een hele lijst!

  X

 6. Inge schreef:

  Hihihi die pantoffels. Die zijn geweldig! Daar word je toch vrolijk van?! 🙂

  1. Inge schreef:

   Oh en je lay-out is weer prachtig! Nu begint het bij mij ook weer te kriebelen, terwijl ik net iets nieuws heb..

   1. SAS schreef:

    Jou layout vind ik ook echt prachtig<3 Niets meer aan doen.

 7. Evelyne schreef:

  Je lay-out is weer leuk geworden! Simply as can be, that’s how I like it 😉

 8. Nina Simplynspecial schreef:

  Ik vind je layout wederom mooi , maar met de vorige was ook niks mis hihi. Die minion sloffen zijn geweldig haha. Snap dat je verliefd bent 😉

 9. Simone schreef:

  Ach die kitten op het laatste filmpje <3 Super cute! Fijn weekend!

 10. Vivian schreef:

  Jaaaa, dat filmpje van dat jongetje dat heel blij ”Hi” zegt tegen Adele vind ik ook echt geweldig haha. En je selfies zijn zo leuk!

 11. Els schreef:

  Wat een leuk filmpje van je kat en de winactie 🙂 . Super leuk! Je nieuwe pantoffels zijn echt leuk. Ik heb laatst bij de Primark een Minion Pyama gekocht 🙂 .

 12. Sabine schreef:

  Hihi de pantoffels! Geweldig 😀

 13. Lieke schreef:

  Die minion pantoffels! Zo schattig 😀 En goed idee om zo een winnaar te kiezen, haha xD

 14. Carmen Jardin schreef:

  Je lay-out is mooi geworden, vooral je header. Die sloffen zijn echt vet

 15. zwartraafje schreef:

  Ik vraag me af hoe Chewie (onze cavia) zou reageren wanneer ik lootjes in zijn voedingsbakje leg in plaats van korrels. Waarschijnlijk blijft hij me dan gewoon boos aankijken tot ik die papiertjes vervang door witloof of zo.

  1. SAS schreef:

   Ik zie het al helemaal voor me hahahaha. Evil blik van: ‘Wat doe je echt?! Waar is mijn etennnn?’ 😛

 16. Joycerdt schreef:

  I loooove de pantoffels, heb eigenlijk niks met die gekke gele poppetjes, maar vind je sloffen te cool haha. Nieuwe lay out is altijd goed 😉 haha.

  Lfs.x

 17. Madelon schreef:

  Hahaha die pantoffels, hoe leuk! En dat filmpje van Hello is echt te lief. Ik blijf hem opnieuw kijken.

 18. Saskia schreef:

  Je pantoffels zijn echt te leuk! Ik heb ze nog zien hangen maar niet meegenomen, nu wel een beetje spijt! 😉

 19. Veerlez schreef:

  geniet van het lezen! 🙂
  & ik vind het leuk om je selfies op instagram voorbij te zien komen!

 20. Sylvia schreef:

  Dikke liefde voor die pantoffels! ;D

 21. sammie schreef:

  Jup, leuke nieuwe layout weer, je blijft maar veranderen hihi.
  Vind je pantoffels geweldig!

 22. Nina schreef:

  Die sloffen zijn tof! En natuurlijk goed voor warme voetjes. De header werkt bij mij helemaal naar behoren, ik vind de lay-out mooi geworden.

 23. Amy schreef:

  Ik zag deze week je nieuwe layout op de computer; prachtig! Heel gaaf gedaan 🙂 Zoiets zou ik ook wel willen, bij mij begint het ook een beetje te kriebelen 😉

 24. Madeleine schreef:

  Wat een leuke pantoffels 🙂 Je lay-out is weer mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *