A Sunday Happy List

Zondagen, ze maken me altijd heel gelukkig!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

♥ Bijna vakantie! Nog een weekje en dan hebben we fijn 2 weekjes vrij samen ♥ onder een dekentje series kijken met een grote mok thee ♥ meestal met een poezel op schoot ♥ thee drinken in mijn nieuwe mokken ♥ beginnen in een nieuw boek ♥ meezingen met erg foute muziek ♥ kerstcadeautjes gehaald voor mijn collega’s om te geven ♥ aanpassingen aan mijn layout ♥ en en en super verliefd op mijn nieuwe header ♥ het knusse weer ♥ de positieve blogvibe die ik heb gekregen de laatste dagen ♥ ontspanning zoeken ♥ genieten van chocolade in het weekend ♥ last but not least, vandaag een lunch-date met mijn lieve vriendinnetjes! ♥

Ik wens jullie ook een hele fijne Zondag!

41 reacties op “A Sunday Happy List

 1. Heerlijk zo een feelgood lijstje! Zondagen zijn heerlijk, vooral als het weer uitnodigt om de hele dag onder een dekentje op de bank te liggen 🙂

 2. Jaloers op je twee weken vrij! Geniet er maar lekker van. Fijn dat je in een goede flow bent qua bloggen, ik heb juist last van een blogdip, er komt niets meer uit mijn handen.

 3. Zo’n vrolijke lijst. Ik ben zelf ook aan het aftellen want binnen een week heeft mijn echtgenoot vakantie. Super leuk natuurlijk tijdens de feestperiode.

 4. Wat een heerlijke zondag zo! Ik houd er ook van.
  Hier ook nog een laatste werkweek voor de kerstvakantie. Heerlijk vooruitzicht!
  Werk ze nog deze week!

 5. Wat een heerlijke dingen om op uit te kijken! Dit jaar geen kerstvakantie voor mij, maar gelukkig ben ik wel vrij op de belangrijkste dagen 😉 . Fijne avond nog!

 6. Fijn lijstje! Ik heb dit jaar ook eindelijk weer eens 2 weken vrij rondom de kerst. Zo lekker. Ik ben ook al hard aan het aftellen haha

 7. Wat een fijne dingetjes op deze zondag <3 Ik ben gek op zondagen. Geniet nog van het laatste stukje.

 8. Cadeautjes kopen is zo leuk! Ik ben er al heel de maand december mee bezig!
  Hopelijk was je lunchdate geslaagd? Nog een fijne zondag verder!

 9. Ah, superfijne dingen! Ik geniet nu vooral van het donkere weer, lekker warme thee, ’s avonds Downton Abbey kijken, kerstromans lezen… heerlijk!

 10. Ik wens je een fijne zondag … en een fijne vakantie…
  Maar voor die tijd wip ik vast nog wel een keertje binnen..

 11. Een erg leuke happylist! Ik ben helaas pas vanaf 24 december vrij, maar dat mag de pret niet drukken. Jij ook een fijne zondag!
  Liefs iloontje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *