Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Boeken, film/tv & youtube

Alice in Wonderland 3D


Vandaag is het 5 Maart, de dag van de release van Tim Burton’s Alice in Wonderland. Samen met vriendlief en lief vriendinnetje Sab en haar partner willen we binnenkort naar deze film. Ook nog eens voor mijn verjaardag, thanks Sabje (love)Hoewel ik Alice in Wonderland nooit echt een leuke tekenfilm vond en wél een Disney-fanaat ben. De trailer, die ik zag bij Avatar 3D vond ik in 1 woord géweldig en er spelen een hoop goede acteurs/actrices in, waaronder my all time fav: Johnny Depp (heart)


Waar gaat de film over: Alice in Wonderland is een film van Tim Burton waarvan een première gepland staat in 2010. Het gaat om een verfilming van de boeken Alice’s Adventures in Wonderland en Through the Looking Glass van schrijver Lewis Carroll. De hoofdrollen worden vertolkt door Mia Wasikowska, Johnny Depp, Anne Hathaway en Helena Bonham Carter. De film wordt in 3-D vertoond en is een combinatie van live-action en motion capturing. De film komt tevens 2-D uit. (Bron: Wikipedia.nl)

Ik moet zeggen ik kan nu al niet wachten de film te zien, en natuurlijk Sab. (a)
En check hieronder: de kat nu en de kat toen. Ik moet zeggen ik vind die kat nú al het einde.


Gaan jullie ook naar deze film? En wat vonden jullie van de tekenfilm?

0

9 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *