Alice in Wonderland 3D


Vandaag is het 5 Maart, de dag van de release van Tim Burton’s Alice in Wonderland. Samen met vriendlief en lief vriendinnetje Sab en haar partner willen we binnenkort naar deze film. Ook nog eens voor mijn verjaardag, thanks Sabje (love)Hoewel ik Alice in Wonderland nooit echt een leuke tekenfilm vond en wél een Disney-fanaat ben. De trailer, die ik zag bij Avatar 3D vond ik in 1 woord géweldig en er spelen een hoop goede acteurs/actrices in, waaronder my all time fav: Johnny Depp (heart)


Waar gaat de film over: Alice in Wonderland is een film van Tim Burton waarvan een première gepland staat in 2010. Het gaat om een verfilming van de boeken Alice’s Adventures in Wonderland en Through the Looking Glass van schrijver Lewis Carroll. De hoofdrollen worden vertolkt door Mia Wasikowska, Johnny Depp, Anne Hathaway en Helena Bonham Carter. De film wordt in 3-D vertoond en is een combinatie van live-action en motion capturing. De film komt tevens 2-D uit. (Bron: Wikipedia.nl)

Ik moet zeggen ik kan nu al niet wachten de film te zien, en natuurlijk Sab. (a)
En check hieronder: de kat nu en de kat toen. Ik moet zeggen ik vind die kat nú al het einde.

Gaan jullie ook naar deze film? En wat vonden jullie van de tekenfilm?

9 reacties op “Alice in Wonderland 3D

  1. Jaa die lijkt me echt geweldig. Wil hem ook wel echt in de bios zien eigenlijk, want sja, 3D doet mijn huis nog niet aan 😉

  2. Lijkt me best een leuke film! Ik ben alleen de laatste tijd helemaal niet meer naar de bios gegaan dus ben helemaal niet meer op de hoogte van de do’s and don’ts in de bios…

  3. Tekenfilm vond ik leuk en zal deze ook wel leuk vinden ^) maar ik hoop dat deze x de 3D wel wat is vorig keer kreeg ik last van mn ogen (tranen) en zag het gewoon niet goed x)

  4. Ik wil deze wel zien. Tekenfilm is lang geleden dat ik het zag. Maar als echte klassieke Disney fan heb ik deze ook in collectie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *