Birthday party 2010


Zoals jullie weten hebben wij onze verjaardag Vrijdag avond voor de familie gevierd en Zaterdag avond voor onze vrienden. Vrijdagavond was het erg druk, alles paste net met zitten. Het was een gezellig avond en we zijn flink verwend.

Gisteravond zijn we dus met vrienden gaan bowlen. Het was echt ontzettend gezellig en heb veel lol gehad. Wel leuk om sommige mensen weer te zien, aangezien dat een hele tijd geleden was. Ook nu zijn we weer flink verwend. Er zijn vele foto’s gemaakt, waarbij ik een collectie heb gemaakt uit de leukste. Wel ben ik op m’n bek gegaan met bowlen, zoals gewoonlijk. Alleen deze keer viel ik plat naar voren en werd dus vanochtend beurd wakker. Lopen doet zeer en mijn knieeën zijn ontzettend blauw. Overal heb ik ook spierpijn omdat ik me tegen wilde houden met vallen. Natuurlijk toen ik lag, lachte ik het hardste van allemaal. Alleen hoop ik wel snel dat m’n knieeën niet meer zo’n zeer doen want van hardlopen vanochtend is dus ook niets gekomen daardoor.


Hierboven nog een foto van al onze gifts. Wat hebben we allemaal gekregen?!
2 seizoenen van Criminal Minds (love) , een dove pakket, 2 kookboeken, een mooie plant, een bon voor bol.com, een bon voor Intratuin, een wekker met de tijd die op de muur schijnt, een nieuw leeslampje, een Game Mania bon, een magneet, 2 dvd’s van voetbal, een boek en de spulletjes die ik van Jana had gekregen. Vriendlief heeft ook nog een uitje gekregen naar zijn oude Basketbal team. Verder hebben we veel geld gekregen. Super verwend zijn we dus!

De onderste foto is wat ik aan vriendlief heb gegeven: een bon voor een vaatwasser (waar hij al járen over zeurt) uit te zoeken, een Blue Ray dvd van Transformers en alvast vaatwasblokjes ^)

Morgen ben ik dus jarig. Dan wordt ik alweer 22. Ik heb een blogje al in de planning staan voor morgen om 10:00

13 reacties op “Birthday party 2010

  1. Wat leuke kado’s. Ik heb ook 500 cupcakes, en nog meer onderwerpen van 500. Erg leuk!! Heb je nou ook cadeaubol gekregen van bol.com… die bol herken ik namelijk 😉 Ook altijd leuk!!

  2. Wat een gezelligheid, leuk! Wel beter jammer van die val, auwww.. Ik zou zelf ook diegene zijn die dan het hardst lacht hoor haha..
    Je bent echt verwend, echt veel kado’s!

  3. Leuke foto’s en kado’s niet te vergeten (grin) !!
    Cupcakes boek is leukkkk (heb ik ook) hele serie is leuk eigenlijk (spinning)

  4. Het was gezellie, zijn leuke foto’s (L)
    Maak er nog leuke dagen van vandaag & morgen en geniet van de cadeau’s! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *