Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Behind the scenes,  Geluksmomentjes

Lijstje van vijf

Cheers to the weekend! Vandaag weer de rubriek Lijstje van vijf. Door middel van foto’s hier mijn 5 leukste dingen van de afgelopen weken. Omdat het fijn is stil te staan bij de mooie dingen in het leven. Want het leven ís gewoon mooi.

Reading

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Het lezen heb ik éindelijk weer een soort van opgepakt. Al weken lees ik bijna geen boeken meer, Shame on me! terwijl het juist zo’n fijne bezigheid is. Altijd wilde ik De Laatste Schreeuw van Kate Brady opnieuw lezen. Jaren terug vond ik het zo een tof boek en gaf hem 5 sterren. in 1 dag(!) opnieuw uitgelezen en wauw. Het blijft een ontzettend tof boek. Lees hier mijn recensie erover. Het volgende boek waarin ik ga beginnen is een heerlijke dikke pil van Jo Nesbo, Het Pantserhart. Erg benieuwd..

Ontmoeting 2.0

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Dit jaar was het weer zover! Rick & Sandra kwamen langs vanuit Canada. Echt een super gezellige middag gehad met een fijne lunch en we kregen echt super leuke cadeaus. De mijne staan hierboven op de foto. Op naar de 3.0 meeting en het feit dat jullie in Nederland wonen.

Dag van de leidster

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

17 September, de Dag van de leidster. De dag dat wij als leiding in het zonnetje worden gezet. We kregen een super fijn pakket met chocolade en vooral veel douche/bad spulletjes. Ook heb ik er weer een nieuwe Dopper bij, die ik kan toevoegen aan mijn collectie. Deze keer met ons nieuwe logo erop. Hier niet zichtbaar, aangezien deze foto eerder is genomen dan dat we daadwerkelijk onze nieuwe naam hadden (+bewust bloggen, waardoor ik het prettiger vind dat niet iedereen weet waar ik werk). Al met al een erg gezellige dag!

Denken aan mezelf

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Ik heb de eerste & 2de werkweek een super drukke week achter de rug wat er bij mij nog al is ingehakt. Tevens zijn er persoonlijke dingen waar we mee bezig zijn (leuk nieuws, dat dan weer wel!) Ik merk dat het soms zijn tol eist. Ik ben super moe, wordt niet uitgerust wakker, het is druk op werk en daarbij ook nog eens heel veel rompslomp aan andere dingen. Ook gelijk de reden waarom ik minder tot niet online was. Ik probeerde (en doe dit nu nog steeds) mijn rust te pakken met series kijken of een boek. Maar, binnenkort ben ik weer helemaal fris en fruitig en zit ik vast weer in het ritme. Aan inspiratie geen gebrek! Tot dan let ik even wat beter op mezelf en zullen reacties op jullie leuke blogs even moeten wachten.

Deze filmpjesOelala. Depp vind ik echt wel geweldig in deze reclame.


Blijft een leuk liedje


Oh en deze cover van hem kwam ik ook tegen<3


Tof om te zien

1

21 reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *