Dit was Juli. Hallo Augustus!

Potverdikkie. Was ik gewoon helemaal mijn maandelijkse update vergeten! Whoops, niets voor mij als ras-echter planner. De laatste tijd zo druk geweest dat ik erg ‘weinig’ tijd heb gehad voor m’n blog, but i’m back! Gisteravond nog even snel dit blogje in elkaar geflanst. Want Juli had zeker heel wat mooie momenten die ik met jullie wil delen.

 photo juli_zpsvhckcnrb.jpg

Ik las Mooie Meisjes uit, wederom een topper van mevrouw Slaughter. Ook had ik vele lunchdates zowel met mijn vriendinnen, blog vriendinnetje Simone en mijn schoonmoeder. Altijd erg fijn zulke uitjes. Ik genoot met volle teugen (tranen van het lachen) van de Minions film, we waren deze maand 8 jaar samen en uiteraard was dit de maand van werken, werken, werken in de Zomervakantie.

 photo kdfnjkldvnk_zpsugh7n0x6.png

Date night! Gezellig een avondje onverwachts naar de film met M. En wat voor een film, eentje waar ik al het hele jaar naar uitkijk. Echt een super toffe film waarbij ik me geen minuut heb verveeld. Ik hoorde erg verschillende verhalen erover, de ene vond het geweldig de ander zei dat hij tegenviel. Nou, het is lang geleden dat ik zó heb gelachen dat de tranen over mijn wangen liepen. Echt een film met mijn (slechte) humor erin.

Het was niet een date voor ons 8 jarig jubileum, maar ik wil hem zeker even benoemen. Deze maand waren we namelijk 8 jaar samen.
Still the luckies girl in the world..

 photo IMG_20150712_082054_zps8smwm8r6.jpg

Nog zo’n super, super leuke date! Eentje met 3 van mijn lieve vriendinnetjes! We gingen high tea’en aan het stand. Super geslaagd en hebben flinke lol gehad. Vooral op het strand met de selfie-stick. We hebben een heuse strand shoot gehouden met de raarste moves. Die mensen op het strand moeten wel gedacht hebben haha. Top middag! Ik ben zo super blij & dankbaar dat ik zulke lieve vriendinnen heb (die even gek zijn als mij, zodat ik niet extra debiel lijk haha)

 photo Naamloos_zpsk0ahicxr.png

Het was ook de maand van mijn vernieuwde layout, waar ik nog steeds super blij mee ben. Tevens was ik een week offline, waar ik super veel aan heb gehad. Daarbij had ik daarna super veel blog inspiratie.

 photo 2015-08-01 08.35.04 1_zpsep9qqk61.jpg

Meeting 2.0 met Simone (van SimoneBlogt) was aan de beurt. We hadden elkaar al ruim een jaartje geleden ontmoet en hadden weer een nieuwe data geprikt. Hoe het was kan je hier lezen. Ik heb een super gezellige dag gehad (en er een blogvriendin bij<3), tevens heel wat leuke dingen geshopt en ben vrienden geworden met een duif. Te tof.

 photo xvxfvxcfv_zpskqoeixuf.png

Ik las 2 boeken uit. Stalker & de nieuwe van Karin Slaughter. Ik wist niet eens dat haar nieuwe boek uit was en kwam hem toevallig tegen toen ik aan het neuzen was in een boekenwinkel. Meteen mee genomen, want ik vond al haar boeken wel tof. Echter is dit een op zichzelf staand boek, niet van de reeks van Sara Linton. Was dus erg benieuwd. Hoewel dit niet de gewoonlijke pats-boem-thriller was waren de laatste hoofdstukken wel weer Slaughter waardig. Lees hier de recensie van mooie meisjes

 photo 2015-08-01 08.35.04 2_zpsxw7r7goe.jpg

Ik maakte weer eens een ronde van 6 km, heerlijk! Door het wisselvallige weer of mijn lichaam die niet meewerkte, schoot het skaten er even in. Toch, als het kon lekker de skates aangetrokken. Ik hoop in Augustus dit vaker te kunnen doen.

 photo IMG_20150725_132739_zps6dbno55v.jpg

Ik kocht de afgelopen maand echt ontzettend veel decoratie voor in huis. Super leuk! Met decoratie die ik al had en de nieuwe heb ik veel weten te combineren. Een heel deel van de decoratie kan je hier bekijken.

 photo IMG_20150728_205253_zpsk5mgdrpo.jpg

Ik kocht een super leuke foto wand-plank voor nieuwe lijstje met printables. De printables op de foto zijn van Lonneke en kan je op haar site vinden. Super leuk! Tevens heel wat andere printables gevonden waarmee ik heerlijk kan combineren. Volgende week wordt mijn plankje opgehangen en komt er uiteraard een blogje over online.

En hoe was jou maand?
Welke leuke plannen heb jij in Augustus?

Komende maand wordt ook weer fijn! We zijn dan 3 jaar getrouwd, hebben aan het einde van de maand éindelijk vakantie. Verder staat heel veel werken op de planning & nog een date met een vriendinnetje. Ook heel leuk: deze maand is er een spannend gesprek..waar ik hopelijk binnenkort meer over kwijt kan.

28 reacties op “Dit was Juli. Hallo Augustus!

 1. Wat een boel leuke dingen! Heel leuk al die dates en uitjes! En leuk die decoratie zo, die linkse “kaarsenhouder” of hoe je het noemt, zoiets heb ik ook in het zwart. Blijft een leuk ding!

 2. Ook een lekker maandje zeg! Leuk, die fotoshoot op het strand! Lekker joh dat jullie straks nog vakantie hebben! Wij gaan eind augustus weer naar België toe, dit keer dan vanwege de formule 1 race in Spa, Ontzettend veel zin in!

 3. Gefeliciteerd met je jubileum, op naar de 10! En de Minions, daar wil ik ook nog naar toe, voordat het niet meer draait in de bioscoop.

 4. Als er nog plek is ga ik tegen donderdag reserveren voor een High Tea. Mijn nichtjes gaven me er vorig jaar één cadeau voor mijn verjaardag én samen met een van hen zou ik dit nu nog eens willen herhalen. Nu maar hopen dat ze nog niet volgeboekt zijn.

 5. Juli was heerlijk en echt de maand van het uiterste qua weer. Ik heb heerlijke dingen gedaan, en wat leuk die meeting zeg. Lijkt mij ook zo leuk om een aantal bloggers te ontmoeten.

 6. Zo te lezen heb je een hele gezellige maand juli gehad. Leuke spulletjes voor in huis heb je gekocht.

  In juli ben ik begonnen met mijn blog en sindsdien zijn er zoveel leuke mooie en ontroerende dingen op me af gekomen, zo fijn.
  Voor augustus heb ik het een en ander op de planning staan maar dat vertel ik later pas. Het is nu nog ‘work in progress’ maar het komt er binnenkort echt aan!

 7. Hoe was mijn afgelopen maand, heel stiekem naast ontzettend leuk en feest bij mijn ouders natuurlijk, hun koperen bruiloft, en billy elliot en ook bloggers op bezoek gehad en kennis mee gemaakt, workshop gegeven en ga zo maar door, was het ook de maand van de stagnatie/terug val, maar dan fysiek gezien… de verandering komt eraan, dat voel ik dan weer gewoon en gisteravond was een absoluut dieptepuntje in deze, maar goed, dat is voorbij en over nu.

  Augustus, heb ik eigenlijk maar 1 date staan wederom met een blogster, doel, schilderen/workshoppen, om haar druppels af te kunnen strepen ja ik heb het over TESSA dus, hahaha En ze wil meteen nog een druppel met mij die dag door kunnen strepen en wat dat dan is? Dat mag ze tegen die tijd zelf vertellen 😉 Of doen we samen, maar dat laat ik even als een verrassing staan 😀

  X

  1. Heel veelbewogen dus zo te lezen! Ik hoop dat het fysiek gezien snel beter met je gaat.
   En super leuk vooruitzicht om Tessa te ontmoeten, alvast veel plezier (en doe haar de groeten!)

 8. Een leuke maand zo te lezen! Voor de maand augustus hebben wij nog niet echt wat op de planning staan. Heb wel een paar uitstapjes in gedachten..

 9. Wat een super gezellige maand heb je gehad! Ik wordt er al vrolijk van als ik dit zo lees ^^ Ik heb ook veel afgesproken met vriendinnen en t super gezellig gehad. De maand vloog echt voorbij. Voor ik het weet is de vakantie alweer over.

 10. Dat ijsje lijkt net een roos! Ik was in juli veel thuis dus het was een tikkie saai. In augustus maar weer lekker er op uit. En hard werken; ik heb wel wat in te halen op mijn werk…

 11. De minions, ik wil hem ook nog steeds zo graag zien! 😀 En wat leuk dat je Simone ging ontmoeten, lijkt me zo gaaf om bloggers te ontmoeten!

 12. Wat een leuk overzicht van je maand. Je hebt het druk gehad, maar wel een hoop leuke dingen gedaan. 😀

 13. Ziet er inderdaad uit als een fijne maand, op naar nog zo 1!

  Ik heb niet heel veel spannende dingen op het programma staan maar hopelijk werkt het weer mee en kan ik lekker van de zon genieten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *