Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!Het sleutel incident

   Dat zijn dingen die mij weer gebeuren, uiteraard. Altijd als ik ziek ben    geweest heb ik van die rare stunts, alles gaat verkeerd en daardoor    voel ik me meestal nog belabberder. Waar ik het dit keer over heb?    Het sleutel incident.

   Vanochtend, nadat ik gisteren ziek was geweest voelde ik me nog steeds    niet helemaal lekker maar ik besloot toch naar werk te gaan. Na een aantal    dagen in bed te hebben gelegen was ik het meer dan zat. Ik deed mijn ‘routine’ en draaide voordat ik wegging de deur open. Normaal gesproken stap ik dan mét de sleutel in mijn handen de deur uit. Op dat moment als ik dat wil doen, hoor ik Yara piepen, Mojo zit boven op haar te springen. Ik besluit hem te corrigeren om dán de deur uit te lopen. Ik trek de deur achter me dicht en ja hoor, de sleutel zit er nog in.. maar dan wel aan de andere kant van de deur.


Balen, balen, balen. Wat nu?! Als eerste heb ik een collega van mijn werk gebelt zodat zij mijn dienst van 07:30 kon opvangen. Gelukkig kon mijn lieve collega dit doen, terwijl ze eigenlijk pas om 9 uur moest beginnen. In m’n pauze heb ik dus een bloemetje gekocht voor haar om haar te bedanken. Daarna heb ik mijn mams gebelt die een reserve sleutel heeft voor de schuurdeur open te maken zodat ik wel naar werk kan. (Thanks nog mams!) Ik bel vriendlief en die zegt dat hij het wel gaat regelen en ik gewoon naar werk moet gaan.

Vriendlief belde me in de ochtend op: de deur was gefikst. Hij was rond 8 uur naar huis gereden, vanuit werk om de deur te repareren. Hij heeft de hele deurhendel kapot geslepen, met stroom van de buren (die ik naderhand ook een bloemetje heb gegeven). Daarna heeft hij een nieuwe (die we toevallig in de schuur hadden liggen) erop gezet. Ik was super blij dat alles geregeld was, aangezien ik het best wel stom vond van mezelf. Dus even nog een klein bedankje voor mijn lieve collega, mams, buren en natuurlijk m’n sweetie (love)

0
Home sweet home
Previous Story
Next Story
 • Anouk
  01/01/2011 at 20:56

  Hahaha dat is niet zo snugger en zorgt voor een hoop gedoe zeg! Gelukkig was iedereen zo behulpzaam.

 • jenny
  11/09/2010 at 09:25

  haha ja zelfde idee idd, alleen gelukkig kon bij ons ondanks dat de sleutel er aan de binnenkant nog inzat het slot nog wel gewoon opengedraaid worden. Gelukkig heb je ook zo’n lief vriendje. 🙂

 • Mindcross
  13/02/2010 at 08:22

  haha dat is altijd vervelend! Wel fijn hoor al die hulp. Ik ben ook nooit zo goed met sleutels.

 • Tijne
  12/02/2010 at 14:14

  Gelukkig voel je je weer wat beter, maar inderdaad wel balen dat je dit er achteraan hebt gekregen.. Ik heb vaders ook al zo vaak in een verkeerde mood gebracht door dit soort dingen. Ik ben persoonlijk alleen wel meer van het sleutels verliezen waardoor de sloten vervangen moeten worden. En dat zijn dure grapjes kan ik je vertellen 😉

  xxxx

 • lonneke
  12/02/2010 at 10:57

  Ach ja, kan iedereens wel eens gebeuren toch? Gelukkig was het snel opgelost.

  grts, Lon

 • Laura
  12/02/2010 at 09:18

  Wat een gedoe (rolleyes)

 • Elise
  11/02/2010 at 22:52

  OMG wat een gedoe. Ik heb het één keer gehad en toen mijn zoon door het badkamerraam laten klimmen om de sleutel / deur open te maken .. voel je je dan stom he

  gr. Elise

 • Jenny
  11/02/2010 at 13:49

  Ook weleens gehad, zwaar balen!

 • Esmeralda
  10/02/2010 at 23:08

  Haha ik heb wel eens gehad dat ik samen met mn Ma de hond uit ging laten en ik de deur dicht trok met het idee dat mn ma de sleutels had.. en dus niet hahahaha dus zijn we met de auto van de buren naar oma gereden en met haar sleutel naar binnen gegaan 😛

  Fijne donderdag!

  liefs Esmeralda

 • Jorien
  10/02/2010 at 20:14

  Oh dit zou ik gedaan kunnen hebben. Ik ben zo’n nerd met die dingen haha. Ik ben eens m’n sleutel verloren toen ik even een vriendin naar ‘t station heen en weer bracht. En de reserve sleutel… uh die lag bij mams, 2 uur rijden van me af XD

 • Deirdre
  10/02/2010 at 00:07

  Heb ik ook een keer gehad! Alleen was ik 75 euro armer omdat ik een sleutelboer belde, even door de brievenbus met een eigengemaakt ding en klaar was meneer!

 • It's Wendy!
  09/02/2010 at 22:47

  Hahaha, ja zoiets kan je maar overkomen. Mijn vriend heeft het wel eens met de auto gehad en mijn moeder ook met de huissleutel. 😛

 • Jeske
  09/02/2010 at 22:45

  Gelukkig kon het allemaal snel opgelost worden. En ach, zulke dingen overkomen ons allemaal wel eens.

 • Saar
  09/02/2010 at 20:03

  Zoiets had ik dus gisteren met de autosleutel (zal er straks overschrijven). Gewoon een stom iets maar gebeurd iedereen.

 • photo bannerthing_zpsjw5m6818.png