Geluksmomentjes #5 – Bachelorette party, nostalgie & vakantie

May 24, 2015

Geluksmomentjes, een terugkerende rubriek met al de mooie momenten van de afgelopen week/weken.
Omdat het leven mooi is & omdat het gras niet groener is aan de overkant
.

Bachelorette Party van m’n bestie
Begin Mei was het zover, het vrijgezellenfeestje van mijn beste vriendinnetje. Ze heeft zeker genoten van alles, dus het was alles (het regelen en gezeur) zeker waard! We hebben heerlijk geluncht, daarna wie-ben-ik spelletjes gedaan, wat gedronken, cocktail workshop gehad en ‘s avonds een heerlijk menu gegeten. Over 2 weken is haar bruiloft al en ben zo ontzettend benieuwd.

 photo hbhkjbkhj_zpsk13ucm4w.jpg

Ons nieuw gelegde laminaat
Zijn jullie het al zat haha? Ik ben zo super, super blij met ons nieuwe laminaat. De foto’s zijn in dit artikel te zien (before & after voor de nieuwsgierige) Ik heb echt een compleet ander huis en voel me hier meer thuis dan ooit. Alles wat we wilden doen in huis is gedaan.

Muziek luisteren van vroegâ.
Nostalgie ten top. GENIETEN met caps. Ik kwam mijn oude CD’s van vroeger tegen en heb deze op de laptop gezet. Vooral kan ik erg genieten van de BackstreetBoys. Heerlijk om mee te bléren (en zelfs nog hun dansjes te kennen) van vroeger.

Deze toffe nieuwe items
Samen met M. gingen we een dagje shoppen. We kochten een nieuwe frituurpan (niet op de foto zoals je ziet haha) en ik nam wat boeken en Primark spulletjes mee. Erg blij met mijn 2 nieuwe boeken, nieuwe bikini, slippers, thee van de HEMA, beker & 3 basic truitjes. Ook gingen wij gisteren langs de IKEA en kochten wat nieuwe spullen voor in huis waaronder een nieuwe schoenenkast.

Lezen in het nieuwe boek van Fitzek
Geniaal boek wat ik in 1 dag uitlas. Lees hier de recensie Passagier 23. Aanrader! Tevens heb ik heel wat fijne andere boeken die ik nog moet lezen liggen.
De aankomende tijd hoef ik me zeker niet te vervelen!

De stijgende huizen prijzen
Toch een fijn vooruitzicht, aangezien we toch in 2016/2017 ons huisje te koop zouden willen zetten. Nu zou je er verlies op draaien en hoewel we waarschijnlijk niet ervoor terug krijgen wat we ervoor hebben neergelegd is dit toch wel een erg prettige gedachte (het huis wat we dan kopen is natuurlijk ook duurder dan, dat even achter wegen gelaten)

Deze filmpjes

Über schattig. Mijn katten zouden dit nou nooit doen haha


Ik blijf deze reclames van Apeldoorn geniaal vinden


Ik ben geen moeder maar vind dit zeker een aangrijpend filmpje

Dit mooie, ontroerende verhaal
Ik kwam dit verhaal tegen op internet en wilde dit zeker met jullie delen. Hulpverlener vraagt hand van vrouw die hij het leven redde

Meetings met vriendinnen
Ik heb zeker heel veel leuke meetings met vriendinnen erop zitten en in de planning. Vrijdag overdag kwam Leona langs & ‘s avonds gezellig een avondje met Julie gehad. Tevens zie ik volgende week bestie Wendy, wil ik nog langs bij het nieuwe huisje van Laura en gezellig lunchen met Sabine.

Op 4 Juli heb ik een lunch staan met al mijn vriendinnetjes, aan het strand! Super veel zin in<3

Aangevraagd verlof
Jeuj, hij is aangevraagd. Mijn 2.5 week vakantie eind Augustus. Als de goedkeuring binnen is ga ik een dansje doen. Altijd heerlijk om naar een vakantie toe te werken, ook al duurt hij nog eventjes.

Ik won de winactie bij Lonneke
Kom je thuis na een zware dag (en vooral week) werken zie je een tweet voorbij komen waarin vermeld staat dat je een winactie hebt gewonnen! Ik deed mee met de leuke winactie van Lonneke van Bringinghappiness (zeker even een kijkje waard, haar blog is zo tof en haar foto’s altijd adembenemend!) Ik krijg dus binnenkort een super leuk verrassingspakket opgestuurd. Ik ben zo benieuwd en nieuwsgierig..

Onze poezels
Ik kan altijd, maar dan ook altijd blij van ze worden. Yara heeft de afgelopen dagen veel bij me gelezen tijdens het serie kijken/lezen. Tevens is Ayla een echte knuffelkont, echter heeft ze nu in de vroeger ochtend wat nieuws bedacht. Miauwen. Hard. Heel. Fijn. Maar. Dan. Niet. Ik hoop dat snel de lol eraf is voor haar want telkens om 04:00 of 05:00 wakker worden is toch niet zo’n pretje.

PS: Door alle fijne tips op Instagram voor Yara die de plinten eraf haalt hebben we nu de oplossing. We hebben inderdaad een spray gekocht wat katten afschrikt en sinds die heeft ze er *even afkloppen* niet meer aangezeten. Ook zeker een geluksmomentje ;-)

By SAS

Uit de jaren ’80 ★ theeliefhebber ★ thriller fanaat ★ voorliefde voor: Londen, eekhoorntjes & bloggen ★ crazy cat lady ★ vrouw van ★ kinderleidster ★ fulltime levensgenieter: ‘Because when you stop and look around, this life is pretty amazing…’

Previous Post Next Post

32 comments

 • Anneleen

  07/06/2015 at 20:26

  Die mok met ‘morning sunshine’ op is zoo leuk! Past goed op je theerek ;)

 • Nicky

  01/06/2015 at 22:05

  Lekker lijstje weer!

 • Simovic-Vuceljic Natasa

  29/05/2015 at 17:28

  Wat een leuke terugblik! :) Liefs! x

 • Wanda

  26/05/2015 at 18:39

  Heerlijk, zo’n terugblik op al die leuke dingen! Leuke shopitems ook! En ook al duurt het nog even voor het augustus is, voor je het weet is het zo ver hoor!

 • Jenny

  26/05/2015 at 16:46

  Wat een lieve poezen heb je toch!

 • Zwartraafje

  26/05/2015 at 16:31

  Ik heb vorige week ook een schoenenkast gekocht bij ikea. :) Er stond voordien een rek, maar dat hing altijd binnen de kortste keren vol stof en dat was ik helemaal beu. Na wat knutselwerk ben ik helemaal tevreden met hoe de gang er nu uit ziet. Hij is nog niet helemaal af, maar ziet er wel al een pak beter uit.

 • sammie

  26/05/2015 at 14:16

  Leuke spulletjes heb je gekocht! Oude muziek luisteren, zo leuk en wat leuk dat je de winactie hebt gewonnen!

 • Cindy

  25/05/2015 at 21:37

  Heerlijke geluksmomentjes <3

 • Isabel Cristina

  25/05/2015 at 00:18

  Wat een hoop leuke geluksmomentjes! Heb net je laminaat artikel gelezen en het ziet er echt super mooi uit! Fijn dat Yara niet meer aan de plinten zit! :-D

 • Billy

  24/05/2015 at 22:34

  hahaha, dat filmpje van Apeldoorn!
  Koester die geluksmomentjes, Saskia

 • Diana

  24/05/2015 at 20:02

  Heb dat filmpje van Ali B nog niet gehoord. Wil dat wel gaan doen. Leuke geluksmomentjes! Liedjes van vroeger is altijd leuk om naar te luisteren :D

 • Lief meisje

  24/05/2015 at 19:47

  Wat een mooie genietmomentjes van de afgelopen week. Dat liedjes van Ali B is erg mooi. Vind hem elke keer dat ik hem weer luister mooier worden.

 • Angelique

  24/05/2015 at 15:45

  Weer een fijn lijstje! Een lunch aan het strand lijkt me erg leuk, alvast veel plezier!

 • Lieke

  24/05/2015 at 13:35

  Wat een hoop fijne geluksmomentjes.
  Ik ben blij voor je dat het vrijgezellenfeest, ondanks alles, gezellig is geweest.
  Wat leuk trouwens dat je je oude cd’s hebt teruggevonden. Altijd leuk om alle liedjes weer kei hard mee te bleren. Hihi!
  Heerlijk vooruitzicht om in augustus vakantie te hebben. Willen jullie nog op vakantie?

  1. SAS

   24/05/2015 at 21:55

   We weten nog niet of we op vakantie gaan, als we gaan wordt het NL of België

 • Miriam

  24/05/2015 at 13:31

  Tof dat het feest zo geslaagd was! Leuk trouwens die bikini! Ik ga nu weer op het balkon verder met passagier 23…ben nog niet ver, maar vind ’em nu al spannend!! :D

  1. SAS

   24/05/2015 at 20:54

   Heel erg veel leesplezier. Is echt een heel tof boek.

 • Regina

  24/05/2015 at 13:11

  Fijn dat de party zo’n succes is geworden. Het is altijd een heel georganiseer (waar je je meestal vooraf op verkijkt). En ik snap best dat je zo blij bent met je laminaat, want dat kan het hele aangezicht van je huis flink veranderen. Dus geniet er maar van! :)

 • Xaviera

  24/05/2015 at 12:54

  Wat een mooie geluksmomenten weer allemaal! Fijn dat het vrijgezellenfeest voor je vriendin zo geslaagd was. :) Heerlijk dat je eind augustus 2,5 week vrij bent!

 • Amy

  24/05/2015 at 11:45

  Wat een fijn overzichtje Sas! Kan me helemaal voorstellen dat een aanpassing in huis je zo happy maakt, dat heb ik zelf ook ;)

 • Deborah

  24/05/2015 at 11:08

  Wat een heerlijke lijst!!!

 • Kim

  24/05/2015 at 10:55

  Muziek luisteren van vroeger is echt een van mijn favoriete bezigheden, haha. Lekker meezingen en dansen – heerlijk!

 • Morgaine

  24/05/2015 at 10:49

  Heerlijke geluksmomentjes weer en dat filmpje met die kat en salamander… ik dacht dat het een knuffeltje was maar is een echte, nee dat doet Picasso ook niet denk ik, veel te leuk om mee te spelen, maar hij heeft wel een Zebra, hahahaha

  Apldoorn, jaaaaaa die kende ik nog niet, super, hahaha Ali B heb ik live gezien, zo mooi!

  En ja als je dan een nieuwe vloer hebt, dan kun je daar heel lang van genieten, zelfs ik geniet er nog elke dag van, trust me, we zijn toch zo’n 4 jaar? verder, hahaha hier dan. :D

  X

 • Tineke

  24/05/2015 at 10:26

  Kattenmanieren…heb er hier ook twee thuis lopen die zich op de meest rare momenten nieuwe gewoontes hebben aangeleerd. Ach ja, ‘never a dull moment’. ;)

 • Simone

  24/05/2015 at 10:14

  Wat een fijn artikel weer en wat een fijne geluksmomentjes!

 • Monique | WritingMonique

  24/05/2015 at 10:01

  Muziek luisteren van vroeger is altijd leuk! En het vrijgezellenfeestje klinkt heel gezellig, cocktailworkshops zijn altijd gaaf om te doen! De cocktails zien er heerlijk uit!

 • Andrea

  24/05/2015 at 09:10

  Wat een fijn lijstje! Zelfs ik wordt er helemaal vrolijk van terwijl de meeste dingen natuurlijk geen betrekking hebben op mij haha

  Ik ben ook helemaal van het lezen tegenwoordig, nog niet zo snel als jij hoor, maar toch. Ik ga binnenkort je blog eens doorspitten op zoek naar aanraders. Welke mag ik sowieso niet missen?

  1. SAS

   24/05/2015 at 20:57

   Mijn favoriete schrijvers zijn Sebastian Fitzek & Camilla Läckberg (beide te vinden qua boekenlijst in mijn zoekfunctie > zijbalk)
   Verder zijn de boeken van Karin Slaughter, Ruth Newman en Kate Brady erg goed. Veel leespliezer!

 • Bente

  24/05/2015 at 09:01

  Wat een fijne lange lijst! En wat een heerlijk vooruitzicht, waarschijnlijk 2,5e week vakantie in augustus :) waar gaat de reis naar toe? Of weten jullie dat nog niet?

  1. SAS

   24/05/2015 at 21:55

   We weten nog niet of we überhaupt op vakantie gaan. En als we op vakantie gaan gaat het waarschijnlijk gewoon in NL worden (of België)

 • Zonnewolk

  24/05/2015 at 08:48

  Wat een mooie geluksmomentjes! Het laminaat is echt heel erg mooi! Snap dat je daar zo blij mee bent!
  Ik heb ook een keer een vrijgezellenfeest georganiseerd, best pittig is dat hè! Ben blij te horen dat het allemaal heel leuk was! Spannend dat het al over twee weken is!! :)

 • Tessa | 52druppels.nl

  24/05/2015 at 08:44

  lekker gevoel is dat he… als er weer een vakantie gepland staat… ga je nog weg?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ik ben geen spammer dus maak de som hier beneden *