Thankful, my dream came true

 photo Screenshot_2015-03-07-20-58-362_zps8uvnaox1.jpg
(bron)

Toch nog even voor vandaag een blogje. Dit omdat ik super fijn nieuws heb gehoord gisteren.
Een droom van mij is eindelijk uitgekomen.

IN 2015 KRIJG IK EEN VAST CONTRACT!!!

 photo 20140111_1144352_zpsd700cbe7.jpg

Zoals jullie weten is dit voor mij een super grote opluchting en ben echt mega mega gelukkig! Dit was mijn droom<3 23 Maart was een geweldige dag! Tevens omdat ik nog meer nieuws kreeg voor het volgen van een cursus die ik al lang wil doen, mijn opa & oma waren 60(!) jaar getrouwd, ik reed voor het eerst met Casper en en en ik won 2 super toffe winacties op blogs. Hierover uiteraard later meer.

Misschien dat ik onder een wachtwoord nog een uitgebreider blogje maak over hoe & wat, echter wil ik dit hier niet doen met oog op het bewust bloggen

Ik ga verder met blij zijn!

65 reacties op “Thankful, my dream came true

 1. Oh super, gefeliciteerd.
  Ik heb vorige week ook een vast contract gekregen, er valt echt een last van je af

 2. Oh wat supergaaf dit allemaal! Wat ben ik blij voor jou en mede opgelucht, vooral dat vaste contract, ik ben blij dat dit nog bestaat en dat jij hem hebt!

  Van harte en geniet zeker weten heerlijk na!

  X

 3. Eerlijkwaar, eerst vond ik je this is the best plaatje wat overwelvend, maar na al je puntjes te hebben gelezen… THIS IS REALLY THE BEST! Heerlijk als er ineens een berg goed nieuws binnen stroomt!!

 4. YES! Je wilde dit zรณ graag en zeker na je eerdere heftige tijd (twee banen in รฉรฉn jaar) is het zรณ fijn dat je harde werken nu beloond wordt! Van harte gefeliciteerd, wat een supernieuws! Lekker van genieten! ๐Ÿ˜€

 5. Geweldig! En helemaal mooi wanneer er meerdere dingen tegelijkertijd op zยดn plaats vallen! Gefeliciteerd met je vaste contract, echt niet meer iets heel vanzelfsprekends in deze tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *